Hirdetés

Mutatós karácsonyfadísz percek alatt

A karácsonyfadísz karácsonyi ajándéknak is első rangú. Könnyű elkészíteni és a hozzávalók könnyen beszerezhetők.

Alapanyagok

  • hungarocell gömb
  • gombostű
  • 1,5 cm-es színes filckorongok
  • flitter, gyöngy
  • szaténszalag

A karácsonyfadísz karácsonyi ajándéknak is első rangú.

Nincs más dolga, mint a filckorongokat gombostűvel rögzíteni a hungarocell gömbre.
Szúrja bele a filckorong közepébe a tűt, és helyezze el a gömbön bárhol. Ettől kezdve csak arra kell figyelnie, hogy a következő korongok valamennyire fedjék az előzőt, és sehol se látsszon ki a hungarocell.

Itt egy kis ízelítő, hogyan lehet megbolondítani ezt az egyszerű összeállítást. Használhatja az összes kelléket vegyesen, de kitarthat csak a gyöngy vagy csak a flitter mellett is.

A karácsonyfadísz karácsonyi ajándéknak is első rangú

A korongokat rakhatja tetszés szerint vagy kialakíthat valamilyen rendszert is … mondjuk először körberakja gömböt mintha az Egyenlítőt tenné fel, azután efölé és alá pakolhatja tovább a korongokat. Nincs igazán jelentősége, mindenhogy jól mutat majd.

Az utolsó fehér felület befedése előtt rögzítse a gömb akasztóját.

A karácsonyfadísz karácsonyi ajándéknak is első rangú

Vágjon le egy tetszőleges hosszúságú darabot szaténszalagból, majd hajtsa félbe. A két végét körülbelül 1 cm hosszan tegye egymásra. Először ezt a részt gombostűzze rá a még szabadon lévő gömbre. Majd erre a rögzítésre használt gombostűre és szorosan köré is helyezzen el filckorongokat.

Készen is van. Készítse el több színben, adhatja ajándékba is …. nagy sikere lesz!

A karácsonyfadísz karácsonyi ajándéknak is első rangú

A filckorongokat itt veheti meg.

Kapcsolódó cikkek

Újítsuk fel a nappalit fillérekből!

Unjuk már a régit, de sokba kerülne a teljes felújítás? Némi fantáziával és csipetnyi kreativitással akár újjá varázsolhatjuk a nappalinkat. Az időt ugyan nem, de pénzt jócskán megtakaríthatunk, ha megfogadjuk az alábbi tanácsokat.

Lakásfelújítás saját kezűleg – A hungarocell csodája

A felújítás során használt egyik leghasznosabb anyag a polisztirol. Egyszerű vele bánni, díszít, és – köznapi nevén – a hungarocell még szigetel is egyben.

Karácsonyi szalvétagyűrű saját kezűleg

Készítsen édességre emlékeztető szalvétagyűrűket karácsonyra saját kezűleg! A karácsonyi asztal dísze lesz, vagy ajándékba is adható a magunk által készített a szalvétagyűrű.

Gravírozás saját kezűleg

A gravírozás sokkal könnyebb feladat, mint elsőre gondolnánk. Könnyen készíthetünk személyes ajándékot szeretteinknek: névre szóló gravírozott poharat, üveget vagy épp fűszertartót.

Lakásfelújítás saját kezűleg – Ne féljünk belevágni!

Rengeteg pénzt takaríthatunk meg, ha a felújítás során egyes munkálatokat magunk végzünk el saját kezűleg. A szakember munkája csakis akkor kifizetődő, ha jó minőséget nyújt. Nem egyszerű feladat már a lakásfelújítás első lépése sem, a bontás.

Madáretető, madárodú saját kezűleg

Nyáron nehéz elképzelni a téli zord napokat, mégis ilyenkor érdemes madáretetőt, madárodút készíteni a madaraknak, hogy élelmet és védelmet találjanak kertünkben.

Fotel vintázs bőröndből saját kezűleg

Nézzen körül a padlásán vagy a bolhapiacon, hogy megtalálja a megfelelő bőröndöt, amelynek nemcsak új külsőt, de új szerepet is adhat.

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Csináld magad: készítsen egyszerű, és biztos lábakon álló fa formájú ruhafogast, amelyen a levelek helyén kabátokat, táskákat és játékokat is tárolhat.

Virágos kerti pad saját kezűleg

Csináld magad: virágos kerti pad. Készítsen ajándékot feleségének, férjének vagy kamasz gyermekének saját kezűleg! Remek kikapcsolódás olvasni a virágos kerti padon vagy épp a csillagokat számolni éjjel.