Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Garázskapu tapasztalatok, garázskapu vélemények, garázskapu ötletek, garázskapu cégek, garázskapu képek, garázskapu tippek

Garázs tippek, ötletek, tapasztalatok, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó garázskapu választásról, garázskapu felújításról, garázskapu hőszigetelésről, tűzvédelemről vagy betörésvédelemről, számos garázskapu témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

garázskapu cikkek

Hörmann szekcionált garázskapu

Így tartsuk tisztán a garázskapunkat! - A Hörmann Hungária tippjei és tanácsai

A tavaszi nagytakarításkor ne feledkezzünk el az ajtók és garázskapuk rendszeresen tisztításáról, hogy ellenállóak és hosszú életűek maradjanak, a szél és az időjárás okozta szennyeződések ne tapadjanak meg a felületeken.

Exkluzív, új felületek Hörmann gyűjtőgarázskapukhoz

Az épület homlokzatának részeként magas építészeti követelményeket támasztanak a gyűjtőgarázskapukkal szemben. Éppen ezért született meg ez az új termékcsoport: a Hörmann 499. motívumú kollektív gyűjtőgarázskapukat kínál.

A Hörmann tippjei az otthoni energiatakarékossághoz

Hétköznapjainkban már a legapróbb intézkedések is segítenek csökkenteni háztartásunk energiafogyasztását, ez pedig hozzájárul környezetvédelmi céljainkhoz is.

Alternatívák okosotthonokhoz: vezérlések, kompatibilitás, lehetőségek a bővítésre

A kapu és garázskapu vezérlés mellett az ajtók, a fűtési-hűtési rendszer, az árnyékolók, valamint a világítás távolból történő irányítását is lehetővé teszi a Hörmann okosotthon rendszere, a kockákból építhető Homee.

Kockából építhető mindenre kiterjedő okosotthon - A Hörmann Homee-val teljes okosotthon ökoszisztéma építhető

Komplex okosotthon rendszerével, a Homee-val – a garázskapuiról és ajtóiról ismert Hörmann – már teljes körű smart megoldásokat is kínál felhasználóinak.

Hörmann - Tervezzük meg garázskapunkat! – Útmutató lépésről lépésre

A Hörmann Konfigurátorával néhány egyszerű lépésben egyedi megjelenésű, akár saját fotóval díszített garázskaput tervezhetünk.

Megtervezhetjük garázskapunkat – most azt is megmutatjuk, hogyan!

Miután eldöntöttük, hogy garázskapunk milyen műszaki tartalommal rendelkezzen, már csak egy valami van hátra: hogy nézzen ki? Ennek kiválasztása gyakran tovább tart és nehezebb, mint meghatározni a vezérlést vagy a meghajtást. Ebben nyújt hathatós segítséget a Hörmann Konfigurátora.

További cikkek garázskapu témában

garázskapu képek

Modern szekcionált garázskapu

Hörmann

Homlokzat stílusát követő szekcionált garázskapu

Hörmann

Mediterrán szekcionált garázskapu

Hörmann

Klasszikus homlokzathoz illő szekcionált garázskapu és bejárati ajtó

Hörmann
További képek garázskapu témában

garázskapu cégek

Hörmann Hungária Kft.

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában pi…

További cégek garázskapu témában

Milyen típusú garázskapuk kaphatók? Melyek a garázskapu kiválasztás legfőbb szempontjai? Mire figyeljünk a garázskapu cserénél? Hogyan akadályozzuk meg a garázskapun keresztüli betörést? Mit érdemes tudni a garázskapu megfelelő hőszigeteléséről és tűzvédelméről? Milyen innovatív okosmegoldásokkal irányíthatjuk a távolból a garázskaput? Hogyan működik a billenőkapu? Garázskapu témájú cikkeinkben körbejárjuk a garázskapu legfontosabb tudnivalóit. Szakmai útmutatóinkban hasznos és naprakész tanácsokkal megvizsgáljuk a legyakoribb típusokat, a kiválasztás legfőbb szempontjait, valamint körbejárjuk az energiatakarékosság, a távvezérlés és a biztonság kérdéseit.