Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Gyerekszoba tapasztalatok, gyerekszoba vélemények, gyerekszoba ötletek, gyerekszoba cégek, gyerekszoba képek, gyerekszoba tippek

Gyerekszoba trendek, ötletek, inspirációk, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó a gyerekszoba tervezéséről, berendezéséről vagy a gyerekszoba átalakításáról, az oldalunkon rengeteg gyerekszoba témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

gyerekszoba cikkek

Tetőtér – Tervezéstől a berendezésig

A magastetők alatti terület, a padlástér a bővíthetőség ígéretét hordozza magában a lakóházak, de akár a középületek esetében is. Mindez azonban számos, statikai, gépészeti és belsőépítészeti kérdést vet fel, melyeket még a tervezés szakaszában kell alaposan átgondolnunk.

Az ablak nem gyerekjáték - Hogyan válasszunk nyílászárót a gyerekszobába?

Ha a gyermekeink biztonságáról és kényelméről van szó, általában nem sokalljuk az erőfeszítést vagy a költségeket. Amikor az ő szobájukat alakítjuk ki vagy újítjuk fel, sokat tehetünk ezekért a megfelelő ablakválasztással. A szakértő összegyűjtötte a legfontosabb szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni ez esetben.

Gyerekszobák kreatívan

Ha valami igazán szépet és egyedit szeretnénk a gyerekszobába, érdemes akár saját kezűleg vagy egy ügyes szakember segítségével elkészíttetni egy-egy bútort vagy kiegészítőt.

Gyerekszoba dekorálása egyszerűen, falfestéssel

Egy ötletes falfestéssel bármelyik gyerekszobából hangulatos, vidám kuckót varázsolhatunk, akár sajátkezűleg is.

Mire jó a táblafesték?

A táblafesték falon történő alkalmazása évek óta népszerű, nem véletlenül, hiszen számtalan lehetőséget kínál a falak további dekorálására. Íme, a legfontosabb technikai fogások.

Ágyra fel! Emeletes gyerekágyak kis lakásokba

Kis alapterületű lakásban helyet találni a gyerekbirodalomnak, bizony nagy kihívást jelent. Hozzáértő tervezéssel és némi leleményességgel azonban minden megoldható.  Emeletes ágyak használatával sok helyet spórolhatunk, mégis látványosan kialakíthatjuk a gyerekek alvókuckóját.

Játék a fán, azaz a fára is épülhet játszóház

Fára mászni, az ágakon ücsörögni, kitalált történet főszerplőjének lenni, a legjobb gyerekkori játékok egyike. Szinte nincs is olyan gyerek, aki ne képzelt volna el egy saját búvóhelyet a lombok között. Ennek megvalósítása, egy játszóház fára építése, kevésbé bonyolult, mint gondolnánk. A biztonságos játék a professzionális kivitelezésben rejlik, ezt tartsuk szem előtt.

Egyszerűen monokróm

A monokróm enteriőrök általában megosztóak: van, akinek tetszik a leegyszerűsített színvilág, sokan azonban hiányolják az erőteljes sokszínűséget. De egy biztos, hogy a látvány nem marad hatástalan.

5 tipp tiniszoba kialakításához a tetőtérben

A legtöbb otthonban a padlásterek vagy kihasználatlanok, vagy raktárhelységekként funkcionálnak, ezért amikor felújításra, átalakításra kerül sor, a tetőterek gyakran lemaradnak a listáról.

További cikkek gyerekszoba témában

gyerekszoba képek

Családi ház tervei skandináv stílusban

Agnesidesign

Siófoki nyaraló modern stílusú tervei

Agnesidesign

Kamasz lány szobája

Verhás Judit
További képek gyerekszoba témában

gyerekszoba cégek

Adria Fürdőszoba

Szenvedélyünk a fürdőszoba! Több, mint 30 éve foglalkozunk hidegburkolattal, ami a mai napig vállalkozásunk fő profilja. Ügyfeleinknek min…

További cégek gyerekszoba témában

gyerekszoba vásárlási listák

Gyerekszoba terv
Gyerekszoba terv
235 948 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák gyerekszoba témában