Hirdetés

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Gyakran van rendetlenség a gyerekszobában, hiszen a játékok és a ruhák általában szanaszét hevernek a padlón. Készítsen egyszerű, és biztos lábakon álló fa formájú ruhafogast, amelyen a levelek helyén kabátokat, táskákat és játékokat is tárolhat.

A megfelelő szerszámokkal pillanatok alatt elkészítheti ezt a látványos és szép fogast, amelynek láttán nemcsak a gyerekek, de a felnőttek szeme is felcsillan.

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Szükséges szerszámok és eszközök

  • Dremel DSM20 kompakt fűrész
  • DSM500 többcélú karbid vágókorong
  • egyenes és derékszögű vonalzók
  • ceruza

A barkácsáruházból

  • 1 darab MDF-lap (100 × 75 cm × 12 mm)
  • csiszolópapír
  • faragasztó
  • akril festék

Nehézségi fok

  • 2

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Első lépés
Vágasson le a barkácsáruházban egy 100 × 75 cm-es MDF lapot. Egyenes és derékszögű vonalzó segítségével rajzoljon 10 × 10 cm-es négyzethálót a lapra. A rács segítségével a fa mintáját át tudja másolni az MDF lapra.

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Második lépés
A felrajzolt ábrát vágja ki Dremel DSM20 kompakt fűrész és a DSM500 többcélú karbid vágókorong segítségével. A vágási felületeket csiszolópapírral simítsa le.

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Harmadik lépés
Faragasztóval rögzítse a talpra a fát és a támasztóelemeket.
Akril festékkel fesse le a felületet. Száradás után már kész is a saját kezűleg készített fogas.

Forrás: www.dremeleurope.com

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Kapcsolódó cikkek

Egyszerűen monokróm

A monokróm enteriőrök általában megosztóak: van, akinek tetszik a leegyszerűsített színvilág, sokan azonban hiányolják az erőteljes sokszínűséget. De egy biztos, hogy a látvány nem marad hatástalan.

Jutazsákok új élete

A jutazsák sok gyárban, üzemben nélkülözhetetlen a termékek tárolásához. No, de mégis mi keresnivalója van az otthonunkban? Íme néhány remek ötlet azoknak, akik szeretik az egyedi kiegészítőket, a rusztikus részleteket.

Régiből régit, avagy hódít a bútorantikolás

Trendi hobbivá lett a „do it yourself”, ismertebb rövid nevén a DIY, azaz a csináld magad, melynek eredménye számos átalakított bútordarab és berendezézi tárgy. Íme a bútor antikolás receptje.

5 tipp tiniszoba kialakításához a tetőtérben

A legtöbb otthonban a padlásterek vagy kihasználatlanok, vagy raktárhelységekként funkcionálnak, ezért amikor felújításra, átalakításra kerül sor, a tetőterek gyakran lemaradnak a listáról.

A gyerekszoba berendezése

A legtöbb szülőnek vannak ötletei arról, hogyan alakítsa ki gyermeke szobáját, de a fontos részletek felett, mint a biztonság, vagy a praktikum, gyakran elsiklanak. Amikor pedig több gyerkőc egy térben történő elhelyezése kerül szóba, akkor mindez fokozottan érvényes.

Hogyan fessünk szépen falat?

A falfestés nem tűnik ördöngös dolognak, és nem is az, ha megtesszük a megfelelő előkészületeket. Kaparás, áztatás, javítás, vakolás, glettelés, csiszolás, aztán kreatívkodhatunk kedvünkre.

Lakásfelújítás saját kezűleg – Laminált padló, az igazi felnőtt puzzle

Bár a laminált parketta méretre vágása és lefektetése nem a felújítás legkönnyebb része, azonban bele lehet szeretni a laminált padló lerakásába.

Újítsuk fel a nappalit fillérekből!

Unjuk már a régit, de sokba kerülne a teljes felújítás? Némi fantáziával és csipetnyi kreativitással akár újjá varázsolhatjuk a nappalinkat. Az időt ugyan nem, de pénzt jócskán megtakaríthatunk, ha megfogadjuk az alábbi tanácsokat.

Ötletek a gyerekszoba festéséhez

A gyerekszoba falainak festése több figyelmet érdemel, mint bármelyik helyiségé. Egyrészt nem mindegy, hogy milyen festéket, vegyszereket használunk, másrészt lehet, hogy a falak festése dekorációs célokat is szolgál, ami pedig különleges technikát és előkészítést igényel. Most lépésről-lépésre követhetjük végig az előkészítéstől a befejezésig a festés folyamatát, tippeket kapunk a festék és az eszközök kiválasztásához és megmutatjuk, hogyan lehet vidám kuckót varázsolni egy apró gyerekszobából.