Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Tervezés tapasztalatok, tervezés vélemények, tervezés ötletek, tervezés cégek, tervezés képek, tervezés tippek

tervezés cikkek

Tetőtér – Tervezéstől a berendezésig

A magastetők alatti terület, a padlástér a bővíthetőség ígéretét hordozza magában a lakóházak, de akár a középületek esetében is. Mindez azonban számos, statikai, gépészeti és belsőépítészeti kérdést vet fel, melyeket még a tervezés szakaszában kell alaposan átgondolnunk.

Tető – Minden, amit a tetővel kapcsolatban tudnunk kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

Zuhanykabinok egyedi tervezésben – Mutasd meg a saját stílusodat!

Egy zuhanykabin manapság ugyanolyan alaptartozéka egy modern fürdőszobának, mint egy fürdőkád, vagy egy mosdó.

„A jövő fürdőszobáinak biztosan a praktikum lesz az alapja, de emellett könnyed érzetet keltő, szoborszerű, önmagukban is szép szaniterek alkotják majd” – bemutatkozik Lajos Noémi, az Év fürdőszobája 2024 pályázat győztes tervezője

Az építészeti és a lakberendezési tervezés gyakran összeér, a két terület határmezsgyéjén mozogni mégsem egyszerű, hiszen más-más szemléletet kívánnak.

„A jövő otthonait az élhetőség, a fenntarthatóság, az alkalmazkodás és a természetközeliség kell, hogy jellemezze” – Bemutatkozik Pásztor Gergő, az Év szobája 2024 pályázat közönségdíjasa

Szerencsésnek mondhatja magát, aki gyerekkora óta kedvelt tevékenységét felnőttkori hivatássá képes konvertálni, de legalább egy rokon területen tudja hasznosítani. Egy biztos, hogy a szakma iránti töretlen érdeklődés és elkötelezettség évtizedek óta adott, ami a folyamatos fejlődésnek, a minőségi munka iránti igénynek is fontos mozgatója. Az eredmény jól látható Pásztor Gergő alkotásán, mellyel elnyerte az Év szobája 2024 pályázat közönségdíját.

Szebb otthon lakberendező segítségével: Zen ház projekt

- A tulajdonosok egy jó állapotú budapesti házat vásároltak, de szerették volna, ha az enteriőr design-t az ő ízlésükhöz formálom – kezdi a projekt bemutatását Manninger Zsuzsi, tervező.

Szebb otthon lakberendező segítségével: Villa projekt

- Egy nagyon kedves, három gyermekes házaspár keresett meg azzal a feladattal, hogy gondoljam újra az amúgy is rendkívüli adottságokkal rendelkező budai ingatlanuk enteriőrjét – meséli Manninger Zsuzsi, tervező.

Szebb otthon lakberendező segítségével: H8 projekt

Időnként olyan feladatot kap egy tervező, amikor az ingatlan tulajdonosai nem a saját részükre szeretnék berendezni a lakást, hanem kifejezetten egy eladási vagy kiadási konstrukció részeként.

Az épített zuhanyzók alternatívája - Ismerje meg a Doris kőhatású zuhanytálcákat!

A fürdőszoba építése vagy felújítása során rengeteg kihívással találkozhatunk, amelyek megoldása nem csak időigényes és költséges, de hosszú távon is befolyásolhatja otthonunk kényelmét és biztonságát. Az egyik leggyakoribb ilyen probléma a zuhanyzó megfelelő tervezése és kivitelezése.

További cikkek tervezés témában

tervezés képek

Iroda világítás S-LIGHTLED termékekből

S-LIGHTLED – Franklin Kft.

Modern enteriőr 3

Luxus Bútorok Háza Kft.

Bécsi úti bemutatóterem

Ajtó-ablak Gil-Trade Kft.
További képek tervezés témában
További videók tervezés témában

tervezés cégek

Agnesidesign

Lakberendezőként sokféle tevékenységet végzek, a megrendelő igényeire alakítva. Ezek elsősorban lefediik a térkapcsolatok kialakítását vagy…

ALLINDESIGN

Bel- és külföldön vállalunk tervezési megbízásokat, legyen szó otthonról, üzlethelyiségről vagy irodáról. Üzenj nekünk elérhetőségünk valame…

További cégek tervezés témában