Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Bojler tapasztalatok, bojler vélemények, bojler ötletek, bojler cégek, bojler képek, bojler tippek

bojler cikkek

Kezdődhet a fürdőszoba felújítás! – Nélkülözhetetlen checklist, ami megkönnyíti a munkát

A fürdőszoba felújítása önmagában felér egy kisebb építkezéssel, de ezzel senkit sem elriasztani, csupán figyelmeztetni szeretnénk. Olyan sok kérdésre kell előre tudnunk a választ, hogy ember legyen a talpán, aki ezeket kívülről fújja. Mindezt megkönnyítendő, egy sorvezetővel, ún. checklist-tel segítünk túlélni ezt az időszakot, hogy aztán mindenki élvezhesse a megújult és tökéletes fürdőszobát.

Fürdőszoba átalakítás előtt – tervezés, trend figyelés, igényeink felmérése

Az új fürdőszoba kialakítása vagy a régi felújítása a lakásépítés, átalakítás legköltségesebb beruházásai közé tartozik, hiszen ez a munka együttjár a gépészeti elemek cseréjével, a legkorszerűbbek beszerzésével, a szaniterek és a burkolatok cseréjével. Nem utolsósorban pedig a munkák hosszú sorát ritkán tudjuk saját magunk elvégezni, még azokon is kifoghat, akik ezermesternek vallják magukat. Ne ugorjunk neki vakon! Mutatjuk, mi mindenre ajánlott figyelni és egyeztetni a szakemberekkel.

Villanybojlerek hőszivattyúval – Új lehetőség az energiahatékony melegvíz előállításhoz

Az otthoni villamosenergia egyik nagy fogyasztója a villanybojler, különösen ha régebbi típus, illetve a besorolása szerint valamelyik pazarló kategóriába tartozik. Az innovatív, hatékony, hőszivattyúval működő bojlereknél manapság kevés energiatakarékosabb alternatíva létezik. Érdemes erre váltani!

Elektromos vízmelegítő: miért okos megoldás?

Az elektromos tárolós vízmelegítők tökéletes keverékei a formatervezésnek és a technológiának. Nemcsak a környezetnek tesznek jót, hanem esztétikailag is tetszetősek.

Hogyan válasszak villanybojlert?

Bojler vagy átfolyós vízmelegítő? Ismerős dilemma lehet ez az építkezőknek, lakásfelújítóknak. A vízmelegítés módja kardinális kérdés, de csak egy a melegvíz-készítés tervezése során felmerülő kérdések közül. Ha már eldöntöttük, hogy melyik megoldást választjuk, még mindig ott van az elhelyezés kérdése.

A jövő vízmelegítői

Az igényességünk egyik mutatója, hogy keressük a legkorszerűbb használati eszközöket, melyek évekkel előre vetítve is optimálisan teljesítik igényeinket. Így van ez a háztartásunkat kiszolgáló vízmelegítő esetében is.

Búcsú a vízkő okozta károktól

Természetes számunkra, hogy a csapot megnyitva kényünk-kedvünk szerint hideg vagy meleg víz folyik, éppen mire van szükség. Csakhogy a kemény víz következményeként megjelenő vízkő súlyos károkat okozhat otthoni készülékeinkben és fűtési rendszerünkben.

Fürdőszoba a tetőtérben

Tetőtérben lakni mindig is egy kicsit romantikus dolog volt. A hagyományos kertes házban élők, vagy a városi legfelső emeletiek, akik felett padlás is van, mindig eljutnak egy olyan pontra, hogy felmerül a tetőtér lakáscélú felhasználásának gondolata.

Takarékos és elegáns vízmelegítő

Az alacsony energiafogyasztás egy vízmelegítővel szemben manapság már alapkövetelmény. Az Ariston készüléke azonban ennél lényegesen többre képes: testreszabható funkciói nem csupán energiát takarítanak meg, hanem mindennapi kényelmünket is szolgálják.

További cikkek bojler témában

bojler képek

Szupermini garzon 11 négyzetméteren

Tarpataki Károly

Szupermini garzon 11 négyzetméteren

Tarpataki Károly
További képek bojler témában

bojler cégek

Ariston Hungária Kft.

Az Ariston világszerte a vízmelegítő és fűtési rendszerek szakértőjének számít; termékei a Föld minden pontján olasz tervezésű, hatékony és…

További cégek bojler témában