Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Kerti kiegészítők tapasztalatok, kerti kiegészítők vélemények, kerti kiegészítők ötletek, kerti kiegészítők cégek, kerti kiegészítők képek, kerti kiegészítők tippek

kerti kiegészítők cikkek

Otthon a kertben – Kiegészítőkkel lesznek igazán hangulatosak a külső terek

Miután kertünk funkcióit az igényeinkhez igazítottuk és a kerti bútorok, árnyékolók, lámpák, tárolók is a helyükre kerültek, már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez otthonunk igazán hangulatos szegletévé váljon. Az i-re a pontot a kiegészítőkkel tehetjük fel.

Napernyőtől a napvitorláig - Kert és terasz árnyékolás gyorsan és egyszerűen

A forró nyári időszakban nélkülözhetetlen a kert és a terasz árnyékolása. Ha nem ragaszkodunk a motoros, kiépített megoldásokhoz, válasszuk az árnyékolás legegyszerűbb módját, a kézzel működtethető, könnyen tárolható textil árnyékolókat, melyek legalább olyan hasznosak és látványosak.

Lépcsők kültérre - A legfontosabb tudnivalók a kültéri lépcsők anyagairól és kialakításáról

A házból a kertbe vagy a teraszra vezető, illetve a telek szintkülönbségeit áthidaló lépcsők kialakításánál az egyik legfontosabb szempont a biztonságos használat. Ehhez pedig megfelelő anyagok és méretek, valamint esztétikus kivitelezés szükséges.

Gabion – Régi új megoldás a kertben és a ház körül

Térhatároló, tájépítészeti elem és alternatíva a hagyományos kerítésekre – ez a gabion. Hogyan és miből készül, mitől tartós és a felsoroltakon kívül még mi mindenre használható? Most bemutatjuk mindezt.

Milyen anyagokból és hogyan készüljön a kerti grillező hely?

A készre épített kerti grill egyik legnagyobb előnye, hogy akkora lesz és olyan funkciókkal rendelkezik majd, amilyet szeretnénk. Kialakíthatunk benne kemencét kenyér- vagy pizzasütéshez, külön rostélyokat húsoknak, edény- illetve fatárolót. Az átgondolt tervezés azonban itt sem elhagyható.

Játék a fán, azaz a fára is épülhet játszóház

Fára mászni, az ágakon ücsörögni, kitalált történet főszerplőjének lenni, a legjobb gyerekkori játékok egyike. Szinte nincs is olyan gyerek, aki ne képzelt volna el egy saját búvóhelyet a lombok között. Ennek megvalósítása, egy játszóház fára építése, kevésbé bonyolult, mint gondolnánk. A biztonságos játék a professzionális kivitelezésben rejlik, ezt tartsuk szem előtt.

Zöld térelválasztók – Hogyan és mivel határoljunk a kerten belül?

A kertben – akárcsak a szobákban – szükség lehet az egyes funkciók elválasztására. Ilyen például, ha a veteményest, virágos- vagy fűszerkertet szeretnénk elkülöníteni a pihenő vagy étkező, grill, esetleg a medence területétől. Ezt különféle cserjékkel, alacsony sövényekkel vagy növénycsoportokkal is megtehetjük.

Hűvös van odakint? Terasz melegítőkkel kényelmesen lehetünk a hideg időben is

Lehet egy hűvösebb nyári este vagy az őszi, lehűlő napok idején, hogy továbbra is szívesen időzünk a kertben, teraszon. Miért is ne tennénk? Szerencsére számos, teraszon, kertben használható fűtőtest közül választhatunk, melyek akár egész évben komfortossá varázsolják kültéri szobáinkat.

Mulcs fenyőkéregből - Miért és mire használjuk a fenyőkérget a kertben?

A mulcsolás a talaj nedvességmegőrzésének jól bevált módja. Többféle anyagot használhatunk ehhez, de a fenyőkéreg népszerűség töretlen. Íme, 8 tipp a fenyőkéreg kerti felhasználásához.

További cikkek kerti kiegészítők témában

kerti kiegészítők vásárlási listák

Kerti tárolás
Kerti tárolás
467 160 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Kerti party
Kerti party
466 839 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Kerti lapok
Kerti lapok
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák kerti kiegészítők témában