Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Kerti kiegészítők tapasztalatok, kerti kiegészítők vélemények, kerti kiegészítők ötletek, kerti kiegészítők cégek, kerti kiegészítők képek, kerti kiegészítők tippek

kerti kiegészítők cikkek

Otthon a kertben – Kiegészítőkkel lesznek igazán hangulatosak a külső terek

Miután kertünk funkcióit az igényeinkhez igazítottuk és a kerti bútorok, árnyékolók, lámpák, tárolók is a helyükre kerültek, már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez otthonunk igazán hangulatos szegletévé váljon. Az i-re a pontot a kiegészítőkkel tehetjük fel.

Van új a nap alatt: napernyők és napvitorlák a kert és a terasz árnyékolásának nélkülözhetetlen kellékei

A kertünk, teraszunk árnyékolásához többféle lehetőség közül választhatunk, de ha gyors és hatékony megoldást szeretnénk, egyértelmű, hogy a napernyő és a napvitorla kínálják a legjobb megoldást. Utóbbi ráadásul az elmúlt évek kerti trend szetterévé nőtte ki magát.

Lépcsők kültérre - A legfontosabb tudnivalók a kültéri lépcsők anyagairól és kialakításáról

A házból a kertbe vagy a teraszra vezető, illetve a telek szintkülönbségeit áthidaló lépcsők kialakításánál az egyik legfontosabb szempont a biztonságos használat. Ehhez pedig megfelelő anyagok és méretek, valamint esztétikus kivitelezés szükséges.

Kertben és lakásban is jól alkalmazható az újra felfedezett gabion

Biztosan sokak fantáziáját megmozgatja hirtelen ez a rejtélyes szó, mely egy egészen hétköznapi, de zseniális, újra gondolt eszközt, módszert és tájépítészeti elemet takar. Alkalmazását érdemes sok esetben érdemes fontolóra venni.

Milyen anyagokból és hogyan készüljön a kerti grillező hely?

A készre épített kerti grill egyik legnagyobb előnye, hogy akkora lesz és olyan funkciókkal rendelkezik majd, amilyet szeretnénk. Kialakíthatunk benne kemencét kenyér- vagy pizzasütéshez, külön rostélyokat húsoknak, edény- illetve fatárolót. Az átgondolt tervezés azonban itt sem elhagyható.

Játszóházak fából, fára építve

Megbújni egy sűrű lombos fa erős ágain, ott kuckót építeni, minden gyerek álma. Egy ilyen kuckó azonban lehet igazán professzionális módon kivitelezett is, ezzel pedig egyszerre tettünk a játék biztonságáért és gyermekeink öröméért.

Bújjunk a zöld mögé!

Elkülönít, dekorál, eltakar, oxigént termel, és energiával tölt fel. Mi az? Nem valamiféle újdonsült hibrid technológiáról van most szó, hanem az élő térelválasztókról.

Fűtőtestek szabadtérre

A tavasz beköszöntével egyre több időt töltenénk el a szabadban, ücsörögnénk a teraszon. Azonban a korai napos idő még csalfa, a föld hideg, egy ilyen kint tartózkodás alkalmával könnyen felfázhatunk. Bármilyen jól felöltözünk a sugárzó meleg, ami igazán hiányzik.

Nyolc érv a fenyőkéreg mellett

Napjaink egyik legelterjedtebb természetes kerti borítása a fenyőkéreg. Felhasználási lehetőségei szerteágazók, jótékony hatásai új lehetőségeket nyitnak a zöldfelület kezelésben.

További cikkek kerti kiegészítők témában

kerti kiegészítők vásárlási listák

Kerti tárolás
Kerti tárolás
467 160 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Kerti party
Kerti party
466 839 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Kerti lapok
Kerti lapok
0 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák kerti kiegészítők témában