Hirdetés

Barkácsszerszám ezermestereknek

A sokoldalú új Dremel 8100 segítségével szinte bármilyen anyag megmunkálható. Tartozékaival egyszerű a vágás, polírozás, marás vagy épp a gravírozás. Lítium-ion akkumulátorának köszönhetően pedig a hálózattólé távol is használható.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Barkácsolni bárhol lehet: a lakásban, a garázsban, a teraszon és a kertben is. Méretre vágjuk a deszkákat a garázsban, lecsiszoljuk a széket a teraszon, átfestjük a gyerekbútort a kertben, megjavítjuk régi tárgyainkat a szobában. Nagyban megkönnyíti a saját kezűleg végzett munkát, ha a feladat elvégzéséhez a megfelelő kéziszerszámmal rendelkezünk. Ilyen eszköz lehet a Dremel új, 8100-as szerszáma. A sokoldalú eszköz kiváló segítség a barkácsoló ezermesternek, a csináld magad restaurátornak vagy épp ajándék készítéséhez, számos feladathoz a házon kívül és a házon belül egyaránt, legyen az vágás, polírozás, marás vagy éppen gravírozás.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Akkumulátor

A 7,2 voltos lítium-ion akkumulátornak köszönhetően az eszköz kompakt, könnyű és bárhol használatra kész. Munka közben nem kell az elektromos kábellel bajlódni, így a Dremel 8100-as vezeték nélkül is szabadon használható bárhol. Az akkumulátor akkor sem merül le, ha hosszabb ideig nem használja a szerszámot. A lítium-ion akkumulátor másik nagy előnye, hogy nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül, hanem bármikor újra tölthető, akár két munkafolyamat között is, és ez az akkumulátor és a gép teljesítményét nem fogja rontani. A töltőn a szerszám akkumulátora alig 1 óra alatt teljesen feltöltődik.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Tartozékcsere

A Dremel az új 8100-as multifunkcionális gépet az innovatív Ez Twist kupakkal látta el. Ennek segítségével a barkácsolónak a tartozékcserénél nem kell külön csavarkulcsot használni a tokmány meglazításához vagy megszorításához.

Barkácsszerszám ezermestereknek

A folyamat:

  • tartsa erősen a 8100-as gépet,
  • húzza hátra a kék kupaklazítókat,
  • csavarja el az Ez Twist kupakot,
  • cserélje ki a tartozékot,
  • majd engedje vissza a kupaklazítókat.

Az Ez Twist kupakkal így sok időt megtakarítható a felhasználó, hiszen a hagyományos csavarkulcs nem mindig van akkor kéznél, amikor szükség lenne rá.
A Dremel 8100-as multifunkcionális szerszám több száz Dremel tartozékkal és szerelvénnyel kompatibilis. A motor fordulatszáma 5 ezer és 30 ezer fordulat/perc között állítható.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Előnyök

A szerszámot a tenyér és a kéz sajátosságait figyelembe véve alakították ki, lágy gumi markolattal látták el, és a készlethez egy részletmegmunkáló markolatot is biztosítanak. Ennek köszönhetően a szerszámot minden munkapozícióban kényelmesen, biztosan lehet fogni és pontosabban, rezgésmentesen irányítani. Így alkalmazása során kezdő és haladó barkácsolók számára is könnyebb minden olyan barkács- és kézműves munka elvégzése, amelyekhez elengedhetetlen a pontosság és az aprólékos kivitelezés.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Forrás: Dremel

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Lakásfelújítás saját kezűleg – A hungarocell csodája

A felújítás során használt egyik leghasznosabb anyag a polisztirol. Egyszerű vele bánni, díszít, és – köznapi nevén – a hungarocell még szigetel is egyben.

Karácsonyi szalvétagyűrű saját kezűleg

Készítsen édességre emlékeztető szalvétagyűrűket karácsonyra saját kezűleg! A karácsonyi asztal dísze lesz, vagy ajándékba is adható a magunk által készített a szalvétagyűrű.

Gravírozás saját kezűleg

A gravírozás sokkal könnyebb feladat, mint elsőre gondolnánk. Könnyen készíthetünk személyes ajándékot szeretteinknek: névre szóló gravírozott poharat, üveget vagy épp fűszertartót.

Lakásfelújítás saját kezűleg – Ne féljünk belevágni!

Rengeteg pénzt takaríthatunk meg, ha a felújítás során egyes munkálatokat magunk végzünk el saját kezűleg. A szakember munkája csakis akkor kifizetődő, ha jó minőséget nyújt. Nem egyszerű feladat már a lakásfelújítás első lépése sem, a bontás.

Madáretető, madárodú saját kezűleg

Nyáron nehéz elképzelni a téli zord napokat, mégis ilyenkor érdemes madáretetőt, madárodút készíteni a madaraknak, hogy élelmet és védelmet találjanak kertünkben.

Fotel vintázs bőröndből saját kezűleg

Nézzen körül a padlásán vagy a bolhapiacon, hogy megtalálja a megfelelő bőröndöt, amelynek nemcsak új külsőt, de új szerepet is adhat.

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Csináld magad: készítsen egyszerű, és biztos lábakon álló fa formájú ruhafogast, amelyen a levelek helyén kabátokat, táskákat és játékokat is tárolhat.