Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Barkácsszerszám ezermestereknek

A sokoldalú új Dremel 8100 segítségével szinte bármilyen anyag megmunkálható. Tartozékaival egyszerű a vágás, polírozás, marás vagy épp a gravírozás. Lítium-ion akkumulátorának köszönhetően pedig a hálózattólé távol is használható.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Barkácsolni bárhol lehet: a lakásban, a garázsban, a teraszon és a kertben is. Méretre vágjuk a deszkákat a garázsban, lecsiszoljuk a széket a teraszon, átfestjük a gyerekbútort a kertben, megjavítjuk régi tárgyainkat a szobában. Nagyban megkönnyíti a saját kezűleg végzett munkát, ha a feladat elvégzéséhez a megfelelő kéziszerszámmal rendelkezünk. Ilyen eszköz lehet a Dremel új, 8100-as szerszáma. A sokoldalú eszköz kiváló segítség a barkácsoló ezermesternek, a csináld magad restaurátornak vagy épp ajándék készítéséhez, számos feladathoz a házon kívül és a házon belül egyaránt, legyen az vágás, polírozás, marás vagy éppen gravírozás.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Akkumulátor

A 7,2 voltos lítium-ion akkumulátornak köszönhetően az eszköz kompakt, könnyű és bárhol használatra kész. Munka közben nem kell az elektromos kábellel bajlódni, így a Dremel 8100-as vezeték nélkül is szabadon használható bárhol. Az akkumulátor akkor sem merül le, ha hosszabb ideig nem használja a szerszámot. A lítium-ion akkumulátor másik nagy előnye, hogy nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül, hanem bármikor újra tölthető, akár két munkafolyamat között is, és ez az akkumulátor és a gép teljesítményét nem fogja rontani. A töltőn a szerszám akkumulátora alig 1 óra alatt teljesen feltöltődik.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Tartozékcsere

A Dremel az új 8100-as multifunkcionális gépet az innovatív Ez Twist kupakkal látta el. Ennek segítségével a barkácsolónak a tartozékcserénél nem kell külön csavarkulcsot használni a tokmány meglazításához vagy megszorításához.

Barkácsszerszám ezermestereknek

A folyamat:

  • tartsa erősen a 8100-as gépet,
  • húzza hátra a kék kupaklazítókat,
  • csavarja el az Ez Twist kupakot,
  • cserélje ki a tartozékot,
  • majd engedje vissza a kupaklazítókat.

Az Ez Twist kupakkal így sok időt megtakarítható a felhasználó, hiszen a hagyományos csavarkulcs nem mindig van akkor kéznél, amikor szükség lenne rá.
A Dremel 8100-as multifunkcionális szerszám több száz Dremel tartozékkal és szerelvénnyel kompatibilis. A motor fordulatszáma 5 ezer és 30 ezer fordulat/perc között állítható.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Előnyök

A szerszámot a tenyér és a kéz sajátosságait figyelembe véve alakították ki, lágy gumi markolattal látták el, és a készlethez egy részletmegmunkáló markolatot is biztosítanak. Ennek köszönhetően a szerszámot minden munkapozícióban kényelmesen, biztosan lehet fogni és pontosabban, rezgésmentesen irányítani. Így alkalmazása során kezdő és haladó barkácsolók számára is könnyebb minden olyan barkács- és kézműves munka elvégzése, amelyekhez elengedhetetlen a pontosság és az aprólékos kivitelezés.

Barkácsszerszám ezermestereknek

Forrás: Dremel