Hirdetés

Lakberendezés tippek, vélemények, inspirációk, cégek, cikkek, képek, akciók, kedvezmények egy helyen, hitelesen

Nem túlzás, valóság: víztakarékos WC megoldások a jövőnk szolgálatában

Miért költsek éves szinten sokkal többet valamire, ha ugyanazért fizethetnék nagyságrendekkel kevesebbet is?

Rejtett szerelvények – funkcionális megoldás minden fürdőszobába

Az aktuális fürdőszoba trend a minél kevesbé látható szerelvények és tartozékok, az esztétikus látványt zavaró elemek elrejtése irányába mozdul. Ehhez kínál megoldást a KLUDI FLEXX.BOXX falsík alatti szerelésű rendszere.

Modern stílusú lakást szeretnél? Így csináld!

Ismerd meg a modern lakberendezési stílus alapelveit, stílusjegyeit, és tervezd meg profin és tudatosan az otthonodat, már az első lépésektől.

2022-es újdonság a zuhanyzópiacon: tartós fotónyomtatás a zuhanyzóüvegre (Radaway Print)

Képzelje el azt, hogy minden nap a kedvenc fotójában gyönyörködhet, miközben tusol, fogat mos, vagy a zuhanyzóban tesz-vesz. A Radaway 2022-es újdonsága talán belsőépítészeti trendet indít el?

Minimalista kialakítás és skandináv hatások egy 46 m2-es budai panorámás lakásban

Ez a budai kis panorámás ékszerdoboz egy 4 lakásos emelet ráépítés keretein belül került kialakításra egy pillérvázas lakóház 7. emeletén. 

Mit csinál egy lakberendező?

Jól ismert sztereotípiák szerint a lakberendező csupán „bútort tologat”, drága és sokak szerint teljesen felesleges.

8 örökzöld lakberendezési trend, melyeket érdemes követnünk

Ha otthonunk berendezésekor hosszú távra tervezünk és sokáig szeretnénk harmonikus és igazán élhető környezetben tölteni mindennapjainkat, inkább a tartós minőséget és jól bevált formákat ígérő bútorokat érdemes előnyben részesítenünk.

ZUMBA csaptelepek: mesterségük a design és a megbízhatóság

A ZUMBA egy merőben új stílusú, egyedi konyhai csaptelep, melynél meghatározó szerep jut az innovációnak és funkcionalitásnak az egyedi külső mellett.

Milyen jelzéseket keressen a katalógusban, ha néhány mozdulattal tisztán tartható zuhanykabint szeretne?

Hiába a tiszta környék és a rendes ház, bármelyik lakás vonzerejét lerombolja egy lötyögő, vegyszerekkel szétmart, vízköves (vagy új, de láthatóan gagyi) zuhanyzó látványa.

„A legfőbb célom olyan életművet hátra hagyni, amiért nem volt hiába a sok küzdelem” – beszélgetés Papp Lindával, az Év Lakberendezője pályázat fődíjasával

„A belsőépítészeti tevékenység sokszor nagy arányban tartalmaz lakberendezői munkát, így ez - tulajdonképpen - az egyik résztevékenységünk országos megmérettetése.” Papp Linda, a LOSZ Év Lakberendezője 2021-ben.

„Az otthonunk tudatos alakításával örömtelibb életet élhetünk” – beszélgetés Szaszovszky-Gruiz Dórával, az Év Pályakezdő Lakberendezője pályázat fődíjasával

Egy év kihagyás után ismét sor került a lakberendezői szakma rangos megmérettetésére. A Lakberendezők Országos Szövetsége által kiírt pályázat egyik fődíjasával, Szaszovszky-Gruiz Dóra lakberendezővel beszélgettünk, akinek a dizájn mellett fontos alapelve a megfelelő térszervezés és funkcionalitás.

Forma, funkció és érzékiség – újdonságok a fürdőszoba berendezésben

Amikor azt gondolnánk, hogy már mindent láttunk és lehetetlen új stílusokkal, trendekkel előállni, szerencsére mindig akad néhány tervező, aki erre rácáfol. Jelen esetben a Laufen legfrissebb fürdőszobai kollekciójában találunk olyan újításokat, melyek figyelemre érdemesek és mindenki számára előremutatók lehetnek.

LED világítási rendszer – ahogy a profik csinálják

Az elmúlt években rengetegen cserélték le a hagyományos izzóikat LED-es fényforrásra elsősorban energiatakarékossági okokból és egyre többen kezdik felismerni a LED szalagok használatából adódó előnyöket, melyeket nemcsak a praktikum és a takarékos üzemeltetés, hanem az esztétikus megjelenési és felhasználási lehetőségek is elősegítenek.

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Az otthoni wellness tér, a minőségi fürdőszoba egyre inkább hozzátartozik a mindennapi luxushoz: egy jakuzzi, egy különleges kád vagy zuhanypanel, látványos és tartós burkolatok, szaniterek és csaptelepek manapság elvárásnak számítanak egy magas színvonalon megépült és berendezett otthonnal szemben. A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás a legjobb alkalom arra, hogy tájékozódjunk, inspirálódjunk, majd minőségi termékekkel rendezzük be ezt a sokunk által áhított helyiséget.

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Egyre többen gondolják azt, hogy ideje megtörni a szokásos csempeburkolatok egyeduralmát. A közelmúlt fejlesztéseinek hála, olyan anyagok is megjelentek és népszerűvé váltak, melyeknek a fürdőszobában korábban nem volt létjogosultságuk. A közelgő kiállítás nagyszerű alkalom arra, hogy ezekkel megismerkedjünk.

Vásárlási listák
További vásárlási listák