Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Tavak, szökőkutak tapasztalatok, tavak, szökőkutak vélemények, tavak, szökőkutak ötletek, tavak, szökőkutak cégek, tavak, szökőkutak képek, tavak, szökőkutak tippek

tavak, szökőkutak cikkek

Fürdőtó a kertünkben – kialakítás, használat, karbantartás

Már egy kicsi tó, egy apró szabad vízfelület is üdítő jelenség a kertünkben, ám ha ezt a fürdés, házi strandolás lehetőségével is ötvözzük, akkor azzal otthonunk és a magunk kényelmét tesszük teljessé, sőt, tökéletessé. Íme, betekintést nyújtunk az otthoni fürdőtavak, vagy bio fürdőtavak különleges világába.

Új őrület: hal obszervatórium a kerti tavakban

Egy nagyon látványos és egyszerű megoldása annak, hogy egyedivé tegyük a kerti tavunkat. Nézze meg Ön is, menyire különleges egy ilyen gömb a vízben. Egy másik videóban pedig megtekintheti az elhelyezés folyamatát!

Halastó építése

Egyre nagyobb számban terjednek el a kerti tavak, szökőkutak!Nem csoda,  hiszen ezek a „kellékek” jelentősen emelik a kert színvonalát, szebbé teszik azt, valamint  egy patak csörgedezése egy forró nyári napon megnyugtató és felüdülő érzést tud nyújtani. 

Kerti tó, fürdő tó, dísz tó – Milyen legyen és hogyan készüljön el saját tavunk?

Egy apró kertben is lehet egy parányi dísz tavunk, akár halakkal és növényekkel, de ha nagyobb a kert, érdemes elgondolkodni egy komolyabb, akár fürdőzésre is alkalmas kerti tó kialakításán.

Világítás kül- és beltéren: tervezés, kiválasztás, energiatakarékosság, lámpa trendek és egyedi lámpák

A világítás tervezése az építkezés, felújítás vagy átalakítás egyik legfontosabb és legtöbb összetevőt magában foglaló mozzanata. Komoly szakértelmet kívánó terület, hiszen olyan műszaki kérdések merülnek fel, melyek szorosan kapcsolódnak a villamos hálózat tervezéséhez, kivitelezéséhez is. Ahhoz, hogy egységes egészként átláthatóvá váljon ez a folyamat, nem árt legalább az alapokkal tisztában lenni.

Medence, mint híd két toronyház között

Medence-rajongók figyelem! Akinek az életéből még hiányzik a felhőkarcolók tetején úszkálás élménye, hamarosan ezt is megteheti. Nem is akárhol és nem is akárhogyan: Szingapúrban, két tető között.

Gyűjtéstől a tárolásig: az esővíz felhasználása

A klíma felmelegedése egyre több kihívást állít elénk. Ezek egyike, hogy a csapadék nem kiegyenlítetten érkezik, hanem hol hatalmas mennyiségben zúdul le, máskor pedig hosszú szárazsággal kell szembenéznünk. Az esővíz összegyűjtésével enyhíthetők a csapadékszegény időszakok hatásai. Bemutatjuk, hogyan érdemes gyűjteni az esővizet.

További cikkek tavak, szökőkutak témában