Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Lámpa, világítás tapasztalatok, lámpa, világítás vélemények, lámpa, világítás ötletek, lámpa, világítás cégek, lámpa, világítás képek, lámpa, világítás tippek

Világítástrendek, ötletek, inspirációk, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó a világítás megtervezéséről, világításrendszerekről vagy a megfelelő világítás kiválasztásáról, az oldalunkon rengeteg világítás és lámpa témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

lámpa, világítás cikkek

Okosotthon: egy szinttel feljebb az energiatakarékosságban

Otthonunk energiafelhasználásának optimalizálása, a gáz és a villamosenergia használatának csökkentése, még soha nem volt ennyire égető kérdés, mint mostanában. Egy átgondoltan felépített okosotthon rendszer hatékonyan segítheti az energiamegtakarítást, így az otthon fenntartásának költségeit is meglepően gyorsan kedvezőbbé teheti.

Moduláris bútorok, jól kihasználható tárolók, higiénia és okos megoldások – fürdőszobák a 21. században

A fürdőszoba még soha nem kapott annyi figyelmet, mint napjainkban. Milyen lehetőségekkel élhetünk, ha igazán modern, 21. századi fürdőszobát szeretnénk?

Térformálás design elemekkel

A Papp Linda építész tervei alapján megújult lakást a szellős, átlátható terek, a funkcionalitás, valamint a természetes anyagok és földszínek harmóniája teszi egyedivé.

Alternatívák okosotthonokhoz: vezérlések, kompatibilitás, lehetőségek a bővítésre

A kapu és garázskapu vezérlés mellett az ajtók, a fűtési-hűtési rendszer, az árnyékolók, valamint a világítás távolból történő irányítását is lehetővé teszi a Hörmann okosotthon rendszere, a kockákból építhető Homee.

Energiahatékonyság nélkül nincs kényelmes otthon – Hogyan segít ebben a LUXORliving okosotthon rendszer?

Sokan, sok helyről halljuk, hogy milyen előnyöket hordoz, ha otthonunkat okoseszközökkel szereljük fel. Az információk zöme a kényelemre koncentrál és sajnálatosan kevés szó esik arról, hogy egy jól megtervezett okosotthon milyen jelentős energiamegtakarításra képes.

Checklist - Mire gondoljunk a konyha tervezéskor, felújításkor?

Mindenekelőtt le kell szögeznünk, hogy univerzális konyha nincs. Egy konyha akkor sikerül jól, ha a célszerűség, a komfortosság, a biztonság és a személyre szabott igények is érvényesülnek benne. De vajon meg tudjuk-e találni a tökéletes egyensúlyt az egyéni kérések és az általános konyhatervezési szabályok között? Íme, a konyhatervezés írott és íratlan szabályai.

Így válassz lámpát!

Sokan nem is gondolnák mennyire fontos, hogy mi és hogyan világít otthon! Pedig a komfortérzetünk egyik legmeghatározóbb eleme, mégis nehéz jól megtervezni, de legalább könnyű elrontani! Ha egy pár fontos alapelvet tudsz és betartasz, már nem nagyon lőhetsz mellé. Ezeket gyűjtöttem most össze nektek ebben a cikkben.

Terasz- és kerttervezés - Ha ezekre figyelsz, biztosan jó lesz!

A terasz és a kert – részben az utóbbi évek történései miatt – egyre szervesebb része az életünknek. Akár kicsi, akár nagy, akár földszinti, akár tetőtéri, rengeteg lehetőséged van funkcionálissá és hangulatossá tenni!

További cikkek lámpa, világítás témában

lámpa, világítás képek

Hálószoba rejtett LED világítás

S-LIGHTLED – Franklin Kft.

Iroda világítás S-LIGHTLED termékekből

S-LIGHTLED – Franklin Kft.

Családi ház tervei skandináv stílusban

Agnesidesign

Minimál design

Ambi Light Kft.
További képek lámpa, világítás témában

lámpa, világítás cégek

Berker

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületi…

Biggie Home

Cégünk 1999 óta van jelen a piacon. Fő profilunk a textil-és tapéta kis-és nagykereskedelem. A spanyol Coordonne tapétagyár magyarországi ké…

További cégek lámpa, világítás témában

lámpa, világítás vásárlási listák

Mennyezeti lámpák, függesztékek
Mennyezeti lámpák, függesztékek
428 431 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Chameeleon lámpák
Chameeleon lámpák
277 000 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Fürdőszoba tervem
Fürdőszoba tervem
701 695 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Konyha szett
Konyha szett
476 580 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák lámpa, világítás témában

Mire figyeljünk a kültéri világításnál? Melyek a legfontosabb alapelvei a lámpák kiválasztásának és otthonunk fényeinek összehangolásának? Hagyományos izzóban vagy LED világítási rendszerben gondolkodjunk? Hogyan tervezzük meg az energiatakarékos, intelligens világításvezérlést otthonunkban? Felújítás vagy építkezés esetén milyen műszaki kérdések merülhetnek fel a világítás tervezésénél? Világítás témájú cikkeinkben körbejárjuk a legfrissebb lámpatrendeket, megmutatjuk mit érdemes tudni a lámpatestek és az izzók kiválasztásáról, szakmai útmutatóinkban hasznos tanácsokkal segítünk eligazodni a világításrendszerek lakberendezési és műszaki tudnivalóiban, legyen szó kertről, teraszról vagy otthonunk belső tereiről.