Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Gépészet tapasztalatok, gépészet vélemények, gépészet ötletek, gépészet cégek, gépészet képek, gépészet tippek

Gépészeti tippek, ötletek, tapasztalatok, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó napelemes rendszerekről, villanyszerelésről, hőszivattyús szellőztetésről, panelfelújításról vagy állmennyezeti rendszerekről, számos épületgépészeti témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

gépészet cikkek

Tetőtér – Tervezéstől a berendezésig

A magastetők alatti terület, a padlástér a bővíthetőség ígéretét hordozza magában a lakóházak, de akár a középületek esetében is. Mindez azonban számos, statikai, gépészeti és belsőépítészeti kérdést vet fel, melyeket még a tervezés szakaszában kell alaposan átgondolnunk.

Hatékony levegőcsere üzemeltetési költségek nélkül – Szakértői tanácsok szellőztetéshez

Az ablaknyitogatástól a gépi szellőztetésig bezárólag számos módja van annak, hogy friss levegőt juttassunk a belső terekbe, Bódis László kereskedelmi vezető jóvoltából most azt ismerhetjük meg, hogy az Archishade Kft. milyen megoldásokat kínál a hatékony szellőztetésre.

Az infravörös mint a legoptimálisabb fő fűtés – központi fűtés

Az infravörös fűtés ideális elsődleges fűtés, ezt cikkükben 10 pontban igazoljuk.

Miért válasszunk infrafűtést?

Az éghajlatváltozás és a rendelkezésünkre álló, egyre szűkösebb energiaforrások miatt, tőlünk is függ a környezet alakulása, felelősséggel tartozunk érte, hiszen: „A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem az unokáinktól kaptuk kölcsön”. Kisebb erőfeszítésekkel, kellő odafigyeléssel is sokat elérhetünk a mindennapokban, de ha valóban változtatni szeretnénk, akkor nagyobb lépéseket kell tennünk.

Fűtési rendszerek és használati melegvíz előállítás optimalizálása – Avagy miért is hasznosak az OSZTÓ-GYŰJTŐK?

A klíma változása rákényszerít bennünket arra, hogy átgondoljuk háztartásunk hűtési/fűtési rendszerének működtetését.

Dizájnos kandallók a hideg estékre

Egyre népszerűbbek a hangulatos élőtüzes vagy éppen csak látványelemként a tüzet megjelenítő kandallók, amelyek a hidegebb hónapokban, a sötét téli estéken hasznosak és kellemesek is egyszerre. De hogyan kezdjünk hozzá, ha otthonunkba szeretnénk csempészni ezt a hangulatot? A MATERIX Építőanyag-szakkereskedések szakértői adnak tippet a könnyebb eligazodáshoz és választáshoz.

Fűtés hőszivattyúval

Napjainkban az élet minden területén egyre nagyobb hangsúlyt kap a gazdaságosság a környezettudatosság és a megújuló energiák használata, ezért amennyiben új ingatlant építünk vagy fűtéskorszerűsítés előtt állunk mindenképpen érdemes fontólra venni a hőszivattyús fűtési megoldásokat is.

„A tábortűz ihlette” - Fedezze fel a Planika modern design kandallóit!

A Planika design kandallói kül- és beltéren egyaránt használhatók, egyszerre látványos és funkcionális részletei a modern tereknek.

Mit tehetünk túlmelegedés ellen? A beltéri klíma javítása energiahatékony módon

Az elmúlt évek tendenciáit figyelembe véve egyre gyakrabban számíthatunk nyáron rekordhosszúságú kánikula időszakokra, amikor otthonunk falai között sem érezhetjük a megszokott komfortérzetet. Ilyenkor az erősen hőszigetelt ingatlan túlmelegszik, kellemetlenül meleggé válik. Milyen következményekkel jár ez, és miért jelent kihívást?

További cikkek gépészet témában
További videók gépészet témában

gépészet cégek

FERRO Hungary Kft.

A FERRO Group a szaniter- és gépészeti szerelvény termékek egyik vezető gyártója Közép-Kelet Európában. A vállalat több, mint 26 éve gyárt m…

Panasonic Heating & Cooling Solutions

A Panasonic Hűtési és Fűtési Megoldások üzletág olyan termékekkel és szolgáltatásokkal járul hozzá az élhetőbb otthon megteremtéséhez, mint…

További cégek gépészet témában