Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Otthoni wellness tapasztalatok, otthoni wellness vélemények, otthoni wellness ötletek, otthoni wellness cégek, otthoni wellness képek, otthoni wellness tippek

Otthoni wellness trendek, ötletek, inspirációk, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó jakuzziról, dézsáról, szaunáról, medencéről vagy zuhanypanelről, az oldalunkon rengeteg otthoni wellness témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

otthoni wellness cikkek

Otthoni edzőterem kialakítása

Számos oka lehet annak, hogy nem szeretnél edzőterembe menni, helyette inkább az otthoni edzést részesíted előnyben. Ha szeretnél lakásodban fitnesztermet kialakítani, akkor az alábbi bejegyzés adhat némi tippet.

Friss hír a jakuzzivilágból: tovább bővült a VitalSpa „vevőkényeztető” garanciája

Ha azt halljuk, elsőrangú ár-érték arány a jakuzzipiacon, akkor az emberek többsége csak a vételár-funkciók-méret szentháromságig lát. Ennek apropóján a mai cikkünkben azt nézzük meg, hogy mit nyer a kibővített VitalSpa-garanciával.

Hatalmas sikerrel zárult a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Minden eddigit felümúló látogatószámmal, óriási érdeklődéssel, kiállítók és látogatók elégedett visszajelzéseivel zárhattuk 2023 Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítását, valamint társ eseményét, a Burkolói Workshopot.

Virtuális túrán újra átélhetjük a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás élményeit

Elevenítsük fel a 2023. januári Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás legemlékezetesebb pillanatait, nézzünk szét a gyönyörű standokon, jegyezzük fel kedvenc termékeinket! A három nap minden percét ugyan nem tudjuk visszaadni, de a remek hangulat, a rengeteg látnivaló és a gazdag kínálat tökéletesen követhető a virtuális túrán.

Fürdőszoba másképp: ahonnan “a világ kint marad”

A Kolpa San szakértőit segítségül hívva megmutatjuk, miképpen varázsolhatunk fürdőszobánkból olyan exkluzív relaxációs teret, ahova ezentúl mindig visszavágyunk.

Masszázskádak: kényelmes, egészséges kiegészítő a modern fürdőszobába

Ha azt mondom, „pezsgőfürdő”, valószínűleg egy jakuzzira gondol. Pedig gondolhatna a kádjára is.

Felpezsdítő luxus: ezek a VitalSpa legértékesebb masszázsmedencéi

Mindenből a legjobbat keresi? Kiváló, ezt a cikket Önnek írom. Nézze meg a VitalSpa legjobban felszerelt, legnagyobb és legtöbb innovációval telizsúfolt masszázsmedencéit.

Otthoni wellness dézsában

Vitathatatlan, hogy az egyre melegebb nyári napok miatt megnőtt az igény a saját kertekbe vagy teraszokra telepíthető fürdőzési lehetőségek iránt. A két legkeresettebb megoldás a jakuzzi és a fürdődézsa.

Medenceválasztás okosan: mobil, telepített vagy épített?

Ki ne szeretne a kánikulai napokon a saját kertjében csobbanni egyet? Biztosan sokan gondolják úgy, hogy elég egy felfújható vagy egy telepített medence, amelyeket hazaviszünk a boltból és pikk-pakk felállítunk, míg mások azonnal épített változatban gondolkodnak. Mielőtt kinyitjuk a pénztárcánkat, érdemes jó néhány szempontot átgondolni és alaposan tájékozódni. Ebben segít cikkünk.

További cikkek otthoni wellness témában

otthoni wellness képek

Jacuzzi kültéren

Wellis

Jacuzzi a kertben

Wellis

Gőzfürdő otthon

Wellis
További képek otthoni wellness témában