Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Lakástextil tapasztalatok, lakástextil vélemények, lakástextil ötletek, lakástextil cégek, lakástextil képek, lakástextil tippek

Lakástextil trendek, ötletek, inspirációk, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó a tapéták, függönyök, szőnyegek, huzatok, kárpitok kiválasztásáról vagy a lakástextilek funkcionális és hangulatteremtő szempontjairól, az oldalunkon rengeteg lakástextil témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

lakástextil cikkek

Tarts velünk virtuális sétánkon és nézz körül a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításon!

A február utolsó hétvégéjén megrendezett Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás standjai, különleges termékei egy virtuális túra keretében ismét megnézhetők, a legemlékezetesebb pillanatok újra élhetők.

Speciális függönyök és ágyneműk az allergia ellen

Megköti a levegőben található szennyező anyagokat, allergéneket az a speciális textil termékcsalád, amelyet a Pécsi Tudományegyetem kutatói és egy helyi textilipari cég, a Rovitex szakértői fejlesztenek.

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Itt az ideje túllépnünk a tiszta stílusokon, hozzászoknunk a szokatlan, ám nagyon is kellemesnek nevezhető megoldásokhoz és üdvözölni néhány rég elfeledett motívumot. Mi az év Pantone színe és melyek a legnépszerűbb tónusok mellette? Mutatjuk, hogy mi vár ránk 2020-ban a lakberendezésben.

Függönytől a rolettáig – Tudnivalók a textilárnyékolókról: típusok, méretezés

A praktikus és dekoratív szempontoknak egyaránt megfelelő belső téri árnyékolóra rátalálni nem egyszerű feladat. Melyik típus lesz ideális az adott helyiségbe? Milyen anyagból és mekkora legyen? Hogyan számoljuk ki a méretet? Gyakorlati tanácsok kezdőknek és haladóknak.

Lakberendezés és otthon dekoráció mesterfokon

A lakás berendezésének legizgalmasabb fázisa, amikor a hangulatát, személyes jellegét meghatározó elemek, a tapéták, lakástextilek, kisbútorok és a dekoráció átgondolására kerül sor. Hiszen ezektől kapja meg valódi arculatát, így lesz otthonos. Hol és hogyan találhatunk rá ezekre a fontos kellékekre?

Lakástextíliákkal harmonikussá és dekoratívvá varázsolhatjuk a tereket – Válasszunk jól!

A jól ismert funkciókon túl a lakástextíliák – függönyök, szőnyegek, huzatok, kárpitok, terítők – dekorációs, sőt, térformáló szerepet is betöltenek. A tökéletes eredményhez azonban számos szempontot kell figyelembe vennünk, majd a végén a megfelelő textíliát választanunk.

Belső árnyékolás egyszerűen, készfüggönnyel

A függöny belső tereink egyik meghatározó eleme, több szerepben is helyt kell állnia: dekorál, takar, ha szükséges, árnyékol és harmóniában tartja az enteriőrt.

Lakberendezési trendek 2018-ban

Monokróm és erőteljes, gazdag színvilág. Modern és régi együtt. Természetesség és igényes, jó minőségű anyagok. Kényelem és környezetbarát szemlélet. Ezek lesznek az idei év legfontosabb jellemzői a lakberendezésben.

További cikkek lakástextil témában

lakástextil képek

Design szőnyeg

Trend Padlók

Design szőnyeg

Trend Padlók

Design szőnyeg

Trend Padlók

Design szőnyeg

Trend Padlók
További képek lakástextil témában

Hogyan tegyük stílusossá és egyedivé tereinket különböző mintájú és formájú díszpárnákkal? Melyek a tökéletes szőnyeg ismérvei? Hogyan használjuk térelválasztóként a függönyöket? Mit érdemes tudni a textilárnyékolókról? Funkcionális- és stílustippjeinkkel megmutatjuk hogyan öltöztethetjük fel otthonunkat a lakástextilek sokszínűségével. A tervezéstől a kialakításig segítünk eligazodni az anyagok és a formák rengetegében, körbejárjuk a legfrissebb textiltrendeket. Szakmai tanácsainkkal számos lakberendezési tippet adunk ahhoz, hogyan határozhatjuk meg textúrákkal a helyiségek karakterét, valamint miként használhatjuk hőszigeteléshez, árnyékoláshoz vagy optikai trükkökhöz a lakástextileket.