Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Fűtés tapasztalatok, fűtés vélemények, fűtés ötletek, fűtés cégek, fűtés képek, fűtés tippek

Fűtés tippek, ötletek, tapasztalatok, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó hőszigetelésről, fűtési rendszerekről, energetikai korszerűsítésről, fűtési költségekről, az oldalunkon rengeteg fűtés témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

fűtés cikkek

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Kandalló Inspirátor

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Előregyártott hűtő-fűtő rendszer: klímafödém

Az előregyártott Leier klímafödém télen sugárzó hőt biztosít, nyáron pedig hűvösen tartja az ingatlant zavaró légáramlatok és hőmérséklet ingadozás nélkül.

Otthonos energiahatékonyság: a biomasszával működő fűtési rendszerhez nélkülözhetetlen a jó kémény

A fűtési rendszer kiválasztásakor időnként méltatlanul háttérbe szorul a biomassza-tüzelés. Arra vállalkozunk most, hogy röviden és közérthetően bemutassuk a biomassza-tüzelőanyag lakossági felhasználásában rejlő lehetőségeket.

A fafűtéses rendszerek előnyei – Kandalló, faelgázosítós kandalló, vízteres és légfűtéses lehetőségek

A fűtési rendszer kialakításakor, felújításakor érdemes többféle alternatívában gondolkodni, sőt, több lábon állni. A fafűtés hagyománya az idők kezdetétől velünk van, ám a modern rendszereknek és technológiának köszönhetően manapság az egyik legkorszerűbbnek is mondható.

Ha jól csináljuk, rengeteget spórolhatunk a szigeteléssel – 5 szigetelési hiba, melyeket mindenképpen kerüljünk el!

Magyarországon az épületek a legnagyobb energiafogyasztók, a teljes hazai energiafogyasztás 32 százalékát az energiapazarló családi házak hűtése és fűtése adja.

Okosotthon: egy szinttel feljebb az energiatakarékosságban

Otthonunk energiafelhasználásának optimalizálása, a gáz és a villamosenergia használatának csökkentése, még soha nem volt ennyire égető kérdés, mint mostanában. Egy átgondoltan felépített okosotthon rendszer hatékonyan segítheti az energiamegtakarítást, így az otthon fenntartásának költségeit is meglepően gyorsan kedvezőbbé teheti.

FERRO golyóscsapok a biztonságos ivóvízhálózatért és stabil fűtési rendszerekért - A MINŐSÉG ELLENŐRZÉS ALATT

Ritkán gondolunk arra, hogy az életben mennyi golyóscsap vesz körül bennünket. Ahhoz, hogy a vízhálózaton átfolyó víz, illetve a különböző fűtésrendszerekhez használt közvetítő közeg (folyadék vagy sűrített levegő) megbízhatóan és biztonságosan jusson el a fogyasztókhoz, elengedhetetlen a különféle golyóscsapok használata.

További cikkek fűtés témában

fűtés képek

Toscan stílusú elektromos kandalló

Biggie Home

skandináv stílusú elektromos kandalló

Biggie Home

Beépíthető tűztér

Biggie Home
További képek fűtés témában
További cégek fűtés témában