Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Fűtés tapasztalatok, fűtés vélemények, fűtés ötletek, fűtés cégek, fűtés képek, fűtés tippek

Fűtés tippek, ötletek, tapasztalatok, szakértői tanácsok, cégek, termékek, vásárlási listák és képgalériák – minden egy helyen. Legyen szó hőszigetelésről, fűtési rendszerekről, energetikai korszerűsítésről, fűtési költségekről, az oldalunkon rengeteg fűtés témájú bloggal és szakmai cikkel segítünk megválaszolni minden felmerülő kérdést.

fűtés cikkek

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Kingfire Kanto az első Schiedel sarokkandalló előnyei

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Dizájnos kandallók a hideg estékre

Egyre népszerűbbek a hangulatos élőtüzes vagy éppen csak látványelemként a tüzet megjelenítő kandallók, amelyek a hidegebb hónapokban, a sötét téli estéken hasznosak és kellemesek is egyszerre. De hogyan kezdjünk hozzá, ha otthonunkba szeretnénk csempészni ezt a hangulatot? A MATERIX Építőanyag-szakkereskedések szakértői adnak tippet a könnyebb eligazodáshoz és választáshoz.

Fűtés hőszivattyúval

Napjainkban az élet minden területén egyre nagyobb hangsúlyt kap a gazdaságosság a környezettudatosság és a megújuló energiák használata, ezért amennyiben új ingatlant építünk vagy fűtéskorszerűsítés előtt állunk mindenképpen érdemes fontólra venni a hőszivattyús fűtési megoldásokat is.

„A tábortűz ihlette” - Fedezze fel a Planika modern design kandallóit!

A Planika design kandallói kül- és beltéren egyaránt használhatók, egyszerre látványos és funkcionális részletei a modern tereknek.

Karakteres, izgalmas és modern: fókuszban a fürdőszobai design radiátorok

Ma már számtalan módon tehetjük személyre szabottá és stílusos megjelenésűvé fürdőszobánkat. Mind a burkolatok, mind a szaniterek, mind a világítás terén találni különleges darabokat, és ebből a sorból a fürdőszobai radiátorok sem maradhatnak ki. Megannyi formatervezett fűtőtest közül válogathatunk, amelyek megkapó fókuszpontként szolgálnak a fürdőszobában.

10 érv a sugárzó fűtés mellett

A sugárzó fűtés már több, mint száz éve ismert. Ez a kiforrott és bevált technológia világszerte számos kereskedelmi- és középületben szolgálja a bent tartózkodók kényelmét. Sokan mégis új technológiának vélik és idegenkednek tőle, mert előnyeit kevesen ismerik. Most bemutatjuk, hogyan tehetjük modern körülmények között is versenyképessé az egyre inkább teret hódító, új fűtési technológiák mellett.

Termosztáttal alacsonyabb lehet a rezsi számlánk - Nélkülözhetetlen eszköz az otthoni energiahatékonysághoz

Költséghatékony és egyszerű lehetőség az otthoni energiamegtakarításra a jól kiválasztott és megfelelően működő termosztát alkalmazása.

További cikkek fűtés témában

fűtés képek

Toscan stílusú elektromos kandalló

Biggie Home

skandináv stílusú elektromos kandalló

Biggie Home

Beépíthető tűztér

Biggie Home
További képek fűtés témában
További cégek fűtés témában