Ki miért vesz VitalSpa jakuzzit? - „Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni”

A jakuzzi tulajdonosokban van egy közös pont: nem lakni szeretnének otthon, hanem élni. És nem csupán az év néhány napján szeretnének jól élni - egy-egy nyaraláson -, hanem folyamatosan. Ők azok, akik a hétköznapjaikat irigylésre méltóan teljessé teszik.

Úticélunk a világ legkülönlegesebb helye, az Ön otthona. Sokakban felmerül a kérdés, ugyan mitől lenne különleges az otthon, ami már az unásig megszokottá vált? Nos, már néhány hónap elég ahhoz, hogy minden egyes hétköznapját ünnepnappá emelje, ahogy azt több száz jakuzzi vásárlóink megtette már.

Most is, amikor ezt a cikket olvassuk, valaki Magyarországon épp a saját jakuzzijában múlatja az időt

  • Lehet, hogy a kedvenc könyvét olvassa vagy a híreket bújja.
  • Lehet, hogy a sajgó hátát masszíroztatja a fúvókákkal és érzi, ahogy a fájdalom úgy olvad szét, mint nyelven a cukorka.
  • Lehet, hogy bort kortyol, hozzá sajtokat kóstol és hátradől, mert megteheti.

És ez az illető arra gondol minden alkalommal, amikor az otthonában álló masszázsmedencéjébe lép: megérte. Minden küzdelem, minden fájdalom, minden csalódás és minden karrier harc kamatostul megérte, mert most olyan életet élhet, melyben a saját mini wellnesközpontjával bármelyik hétköznap bármelyik délelőttjén „nyaralhat”. Az a 30 perc tökéletes nyugalom csakis az övé. És az Öné, ha utunk végére meggyőzi magát egy jakuzziról.

A jakuzzi, ami összehozza a családot

Több jakuzzi vásárlónk is meglepődve mesélte, hogy a közös medencézés új szintre emelte a családi összetartozást.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Az egyik ügyfelünk a kamasz gyermekeivel egyszerűen képtelen volt szót érteni, nem tudtak jókat beszélgetni, mert állandóan a telefonjukat, tabletjüket nyomkodták – talán Önnek is ismerős a helyzet. De azt vette észre, hogy egy-egy családi jakuzzizás kiszakítja a gyerekeit az okoseszközök vonzásából (ami valljuk be, nem egyszerű feladat) és mivel ezek a zavaró tényezők megszűntek jelen lenni, így végre felszabadultan tudnak beszélgetni. Ezeken a mély beszélgetéseken ügyfelünk gyermeke először mesélt a legmélyebb félelmeiről és a legnagyobb vágyairól.

  • Először mesélt arról, hogy kibe szerelmes.
  • És először mesélt arról a gyerek, hogy egy évekkel ezelőtti gesztus, amit ügyfelünk már el is felejtett, annyi erőt adott neki, hogy élete végéig emlékezni fog rá.

Olyan beszélgetésekre gondoljon, melyek végén a családtagok elsírják magukat a meghatottságtól és megélhetik, hogy mit jelent az, hogy van, aki feltétlenül szereti őket. Mindez azért lehetséges, mert a jakuzzi a gyerekeknél is menő, a masszázs akaratlanul is ellazítja a kamaszokat, a víz pedig megnyugtatja és elszakítja őket a hétköznapi zajtól, így könnyebben nyitnak a szüleik felé. 

ÉRDEKLŐDÖM A VITALSPA JAKUZZIK IRÁNT

Frissen tartja a házasságot

Képzeljen el egy házasságot, melyben a felek egyre nehezebben tudják izzásban tartani a parazsat, de mélyen az emlékeikben még élnek azok az idők, amikor izgatottan vártak minden találkozást. Elszaladtak az évek, és mintha vitték volna magukkal a kapcsolatot. A szenvedélyt többféleképpen vissza lehet hozni, ez a pár azonban a terápiák vagy a közös utazások helyett egy közös, otthoni program mellett tette le a voksát.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Vásároltak egy jakuzzit és azt vették észre, hogy a közös használatnak köszönhetően észrevétlenül felfrissült a házasságuk, intimebbé vált a viszonyuk és újra tartalmasan tudtak beszélgetni, nemcsak az olyan felszínes dolgokról, mint a bevásárlólista vagy a gyerekek körüli teendők. Tény, hogy a jacuzzi szórakoztatóbb, mint egy párterápia.

A wellness igazodik az életritmusunkhoz

A jakuzzinkban ülve sokunknak juthat eszébe, hogy „minden rendben van”. El tudjuk képzelni, hogy a reggelünkbe új rutint vezetünk be és a kávénkat nem a konyhaasztalnál ülve, hanem a jakuzziban fogyasztjuk el, miközben olvasunk pár oldalt egy könyvből.

Mivel a szívünk a szabadtéri beépítés felé húz, ezért az élményt tavasszal a madarak csicsergése, télen pedig a hóesés és a tüdőnket megtöltő friss levegő fokozná. Ahh, fűtött jakuzzi!

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Egy egy ilyen szeánsz segít az alvás során letapadt, kissé merev izmok kilazításában, a jól megválasztott hidromasszázs pedig közel 100%-ra emeli az energiaszintünket, ami egész nap kitart.

Egy ilyen fürdő a napot lezáró lazításnak is tökéletes. Különösen akkor, amikor úgy érezzük, semmi nem jött össze, mindenhonnan elkéstünk, mert a városban folyamatosan dugóba kerültünk, kismillió munkahelyi problémát kellett megoldanunk, ráadásul pont azt az egy dolgot felejtettük el megvenni, amiért bementünk a boltba.

Felsorolni is nehéz lenne, mennyi apróság teheti tönkre a napunkat. A saját jakuzzijában ellazuló ember viszont azt mondja: „én döntöm el, hogyan érzem magam és úgy döntöttem, hogy jól”. 

Látja, nincs egyetlen tökéletes indok sem a jakuzzi vásárlásra, viszont Önnek is van indoka és az Ön indoka tökéletes.

Ha szeretne medenceszakértőnkkel beszélgetni és megnézne néhány jakuzzit bemutatótermünkben, akkor a soron kívüli kiszolgálás miatt foglaljon egy Önnek kényelmes időpontot a TÓ2 jakuzzi szalonjába.

IDŐPONTOT FOGLALOK

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tó2 – A kerti élet örömei

Izgalmas bemutatótérrel bővült a hazai kertberendezési piac. A Törökbálinton található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Nyaralás a kertben – a kerti vakáció nélkülözhetetlen kellékei

A kertünk - legyen bármekkora méretű - az egyik legjobb helyszíne lehet nyaralásunknak. Nincs más teendőnk tehát, mint minden kényelemmel és extrával felszerelni otthonunk külső tereit és kezdődhet a vakáció!

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

A Himalájából az otthonunkba – a só egészséges és esztétikus megoldásai

Rendhagyó, eddig kevésbé ismert felhasználási módját mutatjuk be a sónak. A Himalája Sóház a Pakisztánból származó só számos felhasználási lehetőségét kínálja. Mi most elsősorban arra a szegmensre helyeztük a fókuszt, mely Magyarországon még talán kevésbé ismert: a sóra, mint lakberendezési megoldásra.

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Mindannyiunkban él egy kép, vagy egy benyomás a masszázsmedencéről: ez maga a luxus, nagy helyigényű, komoly szerkezet, melynek telepítése szakértelmet, üzemeltetése pedig gondosságot igényel. A Softub azonban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely megcáfolja az összes sztereotípiát.

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Ha olyan dolgokat kellene hirtelen felsorolnunk, melyek segítségével pihentető oázist varázsolhatunk otthonunkból, akkor a masszázsmedence biztosan az első háromba kerülne. A felhőtlen ejtőzésnek azonban némi ára van: jól működő masszázsmedence nem létezik karbantartás nélkül. Vegyük sorra a teendőket!

Maximális fürdő élmény Swim Spa-val

Uszodai, illetve valóságos fürdőbeli körülményeket nehéz, vagy csak komoly kompromisszumok árán lehet otthon megteremteni. Azonban a Wellis új kollekciója olyan megoldásokat kínál, melyekkel akár egy uszoda, vagy egy wellness központ lehetőségeit tudhatjuk magunkénak.