Hirdetés

Ki miért vesz VitalSpa jakuzzit? - „Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni”

A jakuzzi tulajdonosokban van egy közös pont: nem lakni szeretnének otthon, hanem élni. És nem csupán az év néhány napján szeretnének jól élni - egy-egy nyaraláson -, hanem folyamatosan. Ők azok, akik a hétköznapjaikat irigylésre méltóan teljessé teszik.

Úticélunk a világ legkülönlegesebb helye, az Ön otthona. Sokakban felmerül a kérdés, ugyan mitől lenne különleges az otthon, ami már az unásig megszokottá vált? Nos, már néhány hónap elég ahhoz, hogy minden egyes hétköznapját ünnepnappá emelje, ahogy azt több száz jakuzzi vásárlóink megtette már.

Most is, amikor ezt a cikket olvassuk, valaki Magyarországon épp a saját jakuzzijában múlatja az időt

  • Lehet, hogy a kedvenc könyvét olvassa vagy a híreket bújja.
  • Lehet, hogy a sajgó hátát masszíroztatja a fúvókákkal és érzi, ahogy a fájdalom úgy olvad szét, mint nyelven a cukorka.
  • Lehet, hogy bort kortyol, hozzá sajtokat kóstol és hátradől, mert megteheti.

És ez az illető arra gondol minden alkalommal, amikor az otthonában álló masszázsmedencéjébe lép: megérte. Minden küzdelem, minden fájdalom, minden csalódás és minden karrier harc kamatostul megérte, mert most olyan életet élhet, melyben a saját mini wellnesközpontjával bármelyik hétköznap bármelyik délelőttjén „nyaralhat”. Az a 30 perc tökéletes nyugalom csakis az övé. És az Öné, ha utunk végére meggyőzi magát egy jakuzziról.

A jakuzzi, ami összehozza a családot

Több jakuzzi vásárlónk is meglepődve mesélte, hogy a közös medencézés új szintre emelte a családi összetartozást.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Az egyik ügyfelünk a kamasz gyermekeivel egyszerűen képtelen volt szót érteni, nem tudtak jókat beszélgetni, mert állandóan a telefonjukat, tabletjüket nyomkodták – talán Önnek is ismerős a helyzet. De azt vette észre, hogy egy-egy családi jakuzzizás kiszakítja a gyerekeit az okoseszközök vonzásából (ami valljuk be, nem egyszerű feladat) és mivel ezek a zavaró tényezők megszűntek jelen lenni, így végre felszabadultan tudnak beszélgetni. Ezeken a mély beszélgetéseken ügyfelünk gyermeke először mesélt a legmélyebb félelmeiről és a legnagyobb vágyairól.

  • Először mesélt arról, hogy kibe szerelmes.
  • És először mesélt arról a gyerek, hogy egy évekkel ezelőtti gesztus, amit ügyfelünk már el is felejtett, annyi erőt adott neki, hogy élete végéig emlékezni fog rá.

Olyan beszélgetésekre gondoljon, melyek végén a családtagok elsírják magukat a meghatottságtól és megélhetik, hogy mit jelent az, hogy van, aki feltétlenül szereti őket. Mindez azért lehetséges, mert a jakuzzi a gyerekeknél is menő, a masszázs akaratlanul is ellazítja a kamaszokat, a víz pedig megnyugtatja és elszakítja őket a hétköznapi zajtól, így könnyebben nyitnak a szüleik felé. 

ÉRDEKLŐDÖM A VITALSPA JAKUZZIK IRÁNT

Frissen tartja a házasságot

Képzeljen el egy házasságot, melyben a felek egyre nehezebben tudják izzásban tartani a parazsat, de mélyen az emlékeikben még élnek azok az idők, amikor izgatottan vártak minden találkozást. Elszaladtak az évek, és mintha vitték volna magukkal a kapcsolatot. A szenvedélyt többféleképpen vissza lehet hozni, ez a pár azonban a terápiák vagy a közös utazások helyett egy közös, otthoni program mellett tette le a voksát.

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Vásároltak egy jakuzzit és azt vették észre, hogy a közös használatnak köszönhetően észrevétlenül felfrissült a házasságuk, intimebbé vált a viszonyuk és újra tartalmasan tudtak beszélgetni, nemcsak az olyan felszínes dolgokról, mint a bevásárlólista vagy a gyerekek körüli teendők. Tény, hogy a jacuzzi szórakoztatóbb, mint egy párterápia.

A wellness igazodik az életritmusunkhoz

A jakuzzinkban ülve sokunknak juthat eszébe, hogy „minden rendben van”. El tudjuk képzelni, hogy a reggelünkbe új rutint vezetünk be és a kávénkat nem a konyhaasztalnál ülve, hanem a jakuzziban fogyasztjuk el, miközben olvasunk pár oldalt egy könyvből.

Mivel a szívünk a szabadtéri beépítés felé húz, ezért az élményt tavasszal a madarak csicsergése, télen pedig a hóesés és a tüdőnket megtöltő friss levegő fokozná. Ahh, fűtött jakuzzi!

VitalSpa Atlantis jakuzzi

Egy egy ilyen szeánsz segít az alvás során letapadt, kissé merev izmok kilazításában, a jól megválasztott hidromasszázs pedig közel 100%-ra emeli az energiaszintünket, ami egész nap kitart.

Egy ilyen fürdő a napot lezáró lazításnak is tökéletes. Különösen akkor, amikor úgy érezzük, semmi nem jött össze, mindenhonnan elkéstünk, mert a városban folyamatosan dugóba kerültünk, kismillió munkahelyi problémát kellett megoldanunk, ráadásul pont azt az egy dolgot felejtettük el megvenni, amiért bementünk a boltba.

Felsorolni is nehéz lenne, mennyi apróság teheti tönkre a napunkat. A saját jakuzzijában ellazuló ember viszont azt mondja: „én döntöm el, hogyan érzem magam és úgy döntöttem, hogy jól”. 

Látja, nincs egyetlen tökéletes indok sem a jakuzzi vásárlásra, viszont Önnek is van indoka és az Ön indoka tökéletes.

Ha szeretne medenceszakértőnkkel beszélgetni és megnézne néhány jakuzzit bemutatótermünkben, akkor a soron kívüli kiszolgálás miatt foglaljon egy Önnek kényelmes időpontot a TÓ2 jakuzzi szalonjába.

IDŐPONTOT FOGLALOK

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Jakuzzi szezon egész évben

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Akár egy hét alatt elkészülhet a medencénk – Mutatjuk, hogyan

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

Összhangban az építkezőkkel

A bioklimatikus komfort új dimenziója: PRATIC CONNECT

Walk-in zuhanyzók a Radawaytől: maximum szabadság, változatos stílusok

SZÁLLODAI MEGOLDÁSOK KONFERENCIA: Fürdőszobák és wellness terek fejlesztése, korszerűsítése

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

3 ok, amiért érdemes részt venni a Burkolói workshopon

Vásárlási listák
További vásárlási listák