Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Friss hír a jakuzzivilágból: tovább bővült a VitalSpa „vevőkényeztető” garanciája

Amikor azt mondom, elsőrangú ár-érték arány a jakuzzipiacon, akkor az emberek többsége csak a vételár-funkciók-méret szentháromságig lát. Valószínűleg Ön tudatosabb vásárló, ezért tudja, hogy egy luxusterméknél az üzemeltetési költséget, a könnyen elérhető karbantartást és a garanciát is mérlegelni kell. Ha ezekből a piac legjobbját kapom, akkor még a piac árban legdrágább jakuzzija is lehet kiváló ár-érték arányú (a medencém tovább szolgál, én meg nyugodtabb vagyok). Ennek apropóján a mai cikkünkben azt nézzük meg, hogy mit nyer a kibővített VitalSpa-garanciával.

Milyen lenne a garancia egy ideális világban?

Ismerjük az általános hozzáállást: a garanciára a cégek döntő többsége szükséges rosszként tekint, ezért megmaradnak a törvényi kötelezőnél. Mintha nem ismernék fel, hogy a garancia alapvető szempont a tudatos vásárlóknak – és minél értékesebb a termék, annál fontosabb. A nagyvonalú jótállás kézzelfogható versenyelőnyt jelent.

Egy online webshop például azzal növelte az eladásait, hogy 365 napos garanciát vállal a cipőire. Ez csak elsőre tűnik extrémnek, mert a cég több ezer eladott termék után jól tudja, hogy a cipői kényelmesek és normál használat mellett bírják a strapát.

A jakuzzipiacon a VitalSpa vállal hasonlóan merész garanciát, mert 2023-tól

 • a csővezetékekre 2 helyett 3 év
 • a vezérlőegységre és kijelzőmodulra 2 helyett 3 év
 • a medence akril felületére 2 helyett 5 év
 • a tartószerkezetre pedig 10 helyett már 15 év garanciát adnak.

Ez tudomásunk szerint a jakuzzipiac leghosszabb garanciája.

VitalSpa jakuzzi garancia

A „vevőkényeztető” garanciát egy 100%-ban díjmentes ellenőrzéssel tudja érvényesíteni

Ami a jakuzzi üzembe helyezése után 6-12 hónappal lesz esedékes. Ezzel csak annyi a dolga, hogy egyeztet egy Önnek megfelelő időpontot és beengedi a VitalSpa szakértőit, akik elvégeznek egy rutinellenőrzést a jakuzziján.

Megnézik:

 • a vízminőséget,
 • a csőrendszert,
 • a csatlakozásokat,
 • a gépészetet,
 • a funkciókat,
 • a vízkezelést,
 • és kívül-belül megtisztítják a masszázsmedencét.

Ez az alkalom ingyenes, és ha elégedett, akkor évről évre kimennek Önhöz és minden alkatrészt aprólékosan átvizsgálnak, hogy minél tovább tudja élvezni a masszázsfunkciók és a selymes víz stresszoldó, izomlazító hatását.

Hogyan tudják megőrizni a kedvező ár-érték arányt?

Adódik a felvetés, hogyan nem megy a piac talán legjobb garanciája a kedvező ár-érték arány rovására.

Ennek 2 oka van.

1. A VitalSpa jakuzzik gyártója a Méta Hungary kft. 23 év alatt kiváló beszállítói kapcsolatokat épített ki, ezért tapasztalatból tudják, hogy mely alapanyagok tartósak, jó minőségűek. A megbízható beszállítói háttér és az évtizedes kapcsolatok eredménye a versenyképes ár.

VitalSpa jakuzzi garancia

2. A VitalSpa hazai cég, amely több évtizedes szakértelemmel gyárt Magyarországon. Tehát mentesülnek az amerikai bér-, import és szállítási költségek alól, a jakuzzik nem utaznak a fél világon át, így a logisztika árrése nem épül be a medencék vételárába.

Az előnyöket az árazás mellett abban tudják kamatoztatni, hogy csúcsszezonban is legfeljebb 3-4 hét a gyártási idő, a raktáron lévő medencék beszerelését pedig akár pár napos átfutással tudják vállalni.

VitalSpa jakuzzi garancia

A kibővített garancia azért is szinte kockázatmentes gesztus, mert minden masszázsmedencén az órásmestereket idéző precizitással dolgoznak, a beüzemelést követően pedig alkotóelemről alkotóelemre, funkcióról funkcióra mindent ellenőriznek.

Így azzal a tudattal kapja meg VitalSpa jakuzziját, hogy a következő 15-20 évben bármikor lekapcsolódhat a külvilágról az otthoni wellness-szigetén.

VitalSpa jakuzzi garancia

A körültekintésüket nemzetközi szervezetek is elismerik: a VitalSpa medencék megkapták a CE jelölést és a TÜV független tanúsító szervezet kiváló minősítését.

3 lépés a teljes elégedettségérzetért

Abban valószínűleg minden jakuzzitulajdonos egyetért, hogy milliónyi selymes buborék kevés a békés relaxáláshoz. Kell mellé az a könnyed gondtalanság, hogy a szűrő évekig csendben teszi a dolgát, a szivattyú kellemesen duruzsol, a masszázsmedence nyújtotta nyugalomban pedig évtizedekig kedvünk szerint elmerülhetünk.

Ezért vezette be a VitalSpa a 3 lépcsős jakuzziválasztási folyamatot.

VitalSpa jakuzzi garancia

1. Vásárlás előtt a medencemesterek kötelezettségmentesen felmérik az otthona adottságait.
Megnézik, melyik modell férne el Önnél, másrészt olyan részletekre figyelnek fel, hogy át kell-e rendezni a kertet, illetve a fürdőszobában, a teraszon vagy a tetőtéren lenne jobb helyen a masszázsmedence. Segít a víz és elektromos kiépítések megvalósításában, tudja, hogy hol lenne a legjobb helyen a jakuzzi és a hozzá tartozó kiegészítők.

2. „Vigye el egy próbakörre a szimpatikus jakuzzit.”
Nagy értékű (de a jólléte javulásban felbecsülhetetlen) beruházásról beszélünk, ezért minden lehetőséggel érdemes élnie, amivel a legjobb döntést tudja meghozni. Például a bemutatóteremben kipróbálhatja a masszázsfajtákat, a multimédiát, az ülőpárnát, tesztelheti a kezelőpanelt és minden kérdését felteheti a VitalSpa medencemestereinek a vízkezeléstől az aromaterápiáig.

3. Beszerelés után érvénybe lép a kiterjesztett VitalSpa-garancia és ráadásul most egy éven belül a szakértők gondosan ellenőrzik a masszázsmedencéjét, díjmentesen.
Természetesen ezen felül is törődnek a medencéje egészségével: bármikor telefonálhat, ha meghibásodást tapasztal (nem fog), kiegészítőre van szüksége, vagy csak megbízható választ szeretne kapni egy kérdésére.

A döntés előtt merüljön el a habokban

Nézze meg a naptárát és a soron kívüli kiszolgálás miatt foglaljon egy időpontot, amikor ellátogat a VitalSpa bemutatótermébe (1141 Budapest, Mogyoródi út 32.) – a családtagjait is magával viheti, ha többen fogják használni a jakuzzit.

VitalSpa jakuzzi garancia

Ha gondolja, hozzon fürdőruhát, mert privát térben csobbanhat egy jakuzziban. A VitalSpa jakuzziszakértőivel itt tud időpontot egyeztetni.

VitalSpa jakuzzi garancia

Ha szeretné elolvasni a 2023-as VitaSpa-katalógust, akkor azt itt tudja megtenni. Ha van kérdése, akkor írja meg a bemutatoterem@metahungary.hu e-mail címre, mert a jakuzziszakértők szívesen segítenek.

Népszerűek a témában

Bermuda masszázsmedence, a család jakuzzija

Haiti Eco jakuzzi, a családi és baráti események kiemelt helye

Ez is érdekelhet

Masszázsmedence – a jó közérzet és az egészségmegőrzés különleges eszköze. Hogyan válasszunk masszázsmedencét?

Dulux EasyCare - Foltok a falon? Ugyan már!

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Eclisse 40, az átgondolt és kifinomult tokrendszer

Okosan megtervezett termékekkel nagyobb tisztaság a fürdőszobában

Tízből kilencen korszerűsítenék otthonukat

Erre figyeljen, ha épített zuhanykabint szeretne

Beltéri árnyékolás - a lakberendezés fontos eleme is

Komfortosan a télikertben – válasszunk hozzá árnyékolót!

Kingfire Kanto az első Schiedel sarokkandalló előnyei

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Hová szökik az áram? – Rangsoroltuk a 10 legnagyobb villamosenergia-fogyasztót a háztartásunkban

Hogyan készülnek a prémium kerámia szaniterek?

„Az esztétikumon és a funkcionalitáson felül kiemelt fontosságú számomra a terek játékos és inspiráló kialakítása” – interjú Lode Cora lakberendezővel, az Év moodboardja 2023 pályázat harmadik helyezettjével

„Szeretem felfedezni a tér adottságait, tanulmányozni a lehetőségeket és megtalálni a legjobb kialakítási opciókat” – Kovács-Szécsi Dóra lakberendezővel, az Év moodboardja 2023 pályázat díjazottjával beszélgettünk

„Egy enteriőr akkor lesz élhető, amikor jól működnek együtt a különböző funkciók” – beszélgetés Pál Gabriella Annával, az Év moodboardja 2023 pályázat közönségdíjas lakberendezőjével

„Lakberendezővé válni egy hosszabb útkeresés eredménye” – Beszélgetés az Év lakberendezője 2022 pályázat győztesével, Szőke Mónikával

„Számomra a tervezés nem munka, hanem lehetőség egy olyan világ létrehozására, amiben örömét leli a megrendelő” – Árvai-Komódi Klaudia lakberendezővel, az „Év fürdőszobai moodboardja 2023” pályázat harmadik helyezettjével beszélgettünk

„Sok mindent szükséges átgondolni a tervezés során” – beszélgetés Szilágyi Dórával, az Év fürdőszobai moodboardja 2023 pályázat közönségdíjas lakberendezőjével

„Olyan típusú ember vagyok, aki bármit képes megszervezni” – interjú Zselló Katica lakberendező, enteriőrtervezővel, az Év fürdőszobai moodboardja 2023 pályázat díjazottjával

Hogyan ültetheted be a japandi stílust az otthonodba? Útmutató a minimalista esztétikához

Hatalmas sikerrel zárult a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Fürdőszoba másképp: ahonnan “a világ kint marad”

Masszázskádak: kényelmes, egészséges kiegészítő a modern fürdőszobába