Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Felpezsdítő luxus: ezek a VitalSpa legértékesebb masszázsmedencéi

Mindenből a legjobbat keresi? Kiváló, ezt a cikket Önnek írom. Nézze meg a VitalSpa legjobban felszerelt, legnagyobb és legtöbb innovációval telizsúfolt masszázsmedencéit.

A legkisebb óriás: Bali masszázsmedence

„Befér az ajtón.”
„Elfér a teraszunkon.”
Gyakran dicsérik vásárlók a Bali kompaktságát. Hosszában 231 cm, széltében 195 cm, süllyesztés nélkül közel 1 méter magas (90 cm) ez a medence – gigászi, de ügyesen eltalált arányai és téglalapformája miatt azok is megvehetik, akiknek csak pénzük van rá, helyük alig.
„Sokáig az tartott vissza, hogy nem találtam olyan jakuzzit, ami „bemegy” az ajtón és befér a tetőtérbe, mert egy társasházban lakunk a családommal két szinten. Ez a modell befért az ajtón, eszetlen jól felszerelt, mégis kényelmesen elférünk benne e gyerekekkel. Nagyon szeretjük.” – írta nekünk vásárlónk, Horváth Ferenc.

VitalSpa Bali masszázsmedence

4-5 férőhelyes (1 fekvőhely és 4 ülőhely várja Önt és vendégeit). A kötőjeles bizonytalankodás oka az, hogy fizikailag 5 helyet alakítottunk ki, viszont amíg a helyi kosárlabdacsapatban játszó haverok szűkösen férnek be, addig a gyerekeiknek meg még sok is a hely – ez tehát vendégfüggő.

Ez a jakuzzi fúvókabajnok: 77 vízfúvókával a VitalSpa kínálatában a Bali rekorder, tehát ha Ön a hidromasszázs szerelmese, akkor a legjobb modellt nézegeti.

VitalSpa Bali masszázsmedence

A medencét 3 masszázspumpa, 1 levegőkompresszor és 1 keringető szivattyú látja el energiával, így nem illan el a víznyomás csak azért, mert egyszerre 5 vendég döngeti a masszázst. A Bali épp azért érkezik több pumpával, hogy a partik éke lehessen és több ember használhassa kényelmesen.

A pumpák másik előnye az, hogy az ülőhelyeket külön szabályozhatóvá teszi (a megfelelő „EasyControl” vezérlőkkel, melyeket ujjai lusta mozdulatával tudja állítani, no és könnyen eléri őket).

VitalSpa Bali masszázsmedence
EasyControl vezérlő

Egy luxusmedencétől elvárható, hogy Ön és vendégei személyre szabottan élvezzék a masszázsprogramokat – egyszerre.

Ha a 77 fúvóka finom masszírozása még hagyott Önben egy morzsányi stresszt is, akkor azt a 2 db vízeséses fejpárna maradéktalanul lemossa, miközben a csobogó lágy hangjaitól félálomba merül.

VitalSpa Bali masszázsmedence
Vízeséses fejpárna
VitalSpa Bali masszázsmedence
Csobogó

Na de várjon: izzadtan csobbant a medencébe? Ekkor eszébe jut az alapfelszereltségbe tartozó ózonberendezés, amely a keringő vizet a gépház mélyén folyamatosan fertőtleníti (ez teljesen vegyszermentes, így bőr- és környezetbarát).

VitalSpa Bali masszázsmedence

Mi lehetne ennél jobb? Ó, igen: 1 kattintással bekapcsolja a színterápiát és a víz nyugtató zöldben ragyog… vagy kékben… vagy vörösben…vagy olyan színben, ahogy csak szeretné.

VitalSpa Bali masszázsmedence

Ha télen ül ki a jakuzziba (és miért is ne tenné?), nyugtatja a tudat, hogy a meleg vizet kiválóan tartja a „4 évszak hőszigetelés”. Ez a fantázianév egy több összetevős hőszigetelő rendszert takar, mely még a motorok hőenergiáját is a víz melegen tartására hasznosítja. A víz hőmérséklete magasan, az áramszámla alacsonyan marad.

VitalSpa Bali masszázsmedence

Ha megnézné a Bali masszázsmedencét, jöjjön el a VitalSpa központi bemutatótermébe.

Talán a VitalSpa legjobb jakuzzija: az Atlantis medence

Az Atlantist minden szempontból komolyan kell gondolni:

  • 1. 231 x 231 centiméteres (négyzet alakú), így ez már nem a „megveszem és majd kitalálom, hova rakom” jakuzziméret, hanem tudni kell, hogy hova fér (vagy tervezni, hova fog). 95 cm magas, de természetesen ez is süllyeszthető részben vagy egészben.
VitalSpa Atlantis masszázsmedence
  • 2. Az alapfelszereltség 4 350 000 Ft. De az Atlantist általában olyan vevők választják, akiknek nem az ár számít, hanem a kimagasló felszereltség és minőség.
  • 3. 1 fekvő- és 5 ülőhelyes. Megfájdulna a szíve, ha nem használná ki, ezért érdemes akkor Atlantist venni, ha nagy a család, sok a rokon vagy gyakran tart grillezést a kertben (vagy a teraszon).
VitalSpa Atlantis masszázsmedence

Ez a modell 73 fúvókával felszerelkezve indul el meghódítani az Ön szívét – a siker esély kimagasló! (Masszőr legyen a talpán, akinek a keze kitartóbb és erősebb, mint 73 vízfúvóka.)

VitalSpa Atlantis masszázsmedence

A fúvókák elhelyezése nem véletlenszerű – ez nem egy pizza, amire rászórom a sajtot! Bárhova néz, gondos medencemesteri munka végeredményét látja: a 6 hely mindegyikére eltérő masszázsélményt terveztek azért, hogy Önnek ne 1 db „mindenhol ugyanúgy masszírozó” jakuzzija legyen, hanem 1 áráért minimum 6 jakuzziélménye.
Nézze csak meg velem az Atlantis jakuzzit:

VitalSpa Atlantis masszázsmedence
VitalSpa Atlantis masszázsmedence

Ha megnézi bal középen, akkor a „félköríves” elrendezés egészen más, mint mellette a sarokban az egész hátat dögönyöző fúvókasereg.Fent középen egy pihenőhely egyetlen gerinckörnyéki fúvókával, a képen jobb felső sarokban egy lapockákra és derékra célzó kialakítást talál, bal középen a csuklyásizmokat veheti célba.

A fáradhatatlan „gépmasszőröket” 5 masszázspumpa, 1 levegőkompresszor és 1 keringetőszivattyú táplálja, így amíg Ön bírja a medencézést, addig az Atlantis bírni fogja a kényeztetést.

Feszített víztükör, fesztelen fürdőzés – A VitalSpa Goa masszázsmedencéje

6 férőhelyes gigász 238 centis átmérővel. Ezt kizárólag beépítésre készítjük, ami lehet félig vagy teljesen besüllyesztett változat, amiből feszített víztükrű látványos csodát kerekít belőle egy medencekészítő mester.

VitalSpa Atlantis masszázsmedence
Félig besülyesztett medence
VitalSpa Atlantis masszázsmedence
Besüllyesztett változat

Többnyire hoteleknek és apartmanoknak adjuk, de ez igazából megszokás: semmi nem tiltja, hogy otthonra egy Goa medencét szerezzen be, ha a süllyesztést meg tudja oldani és még izgatja is a fantáziáját, hogy valami olyasmi legyen otthon, ami a „lakossági jakuzzisoknak” általában nem jut eszébe. Sokak szerint pont ezek az ínyencségek adják meg azt a plusz fűszert a luxusnak.

Az Atlantishoz hasonlóan a Goa is komoly érdeklődőket vár:

  • 6 férőhelyét bizony „tölteni kell” vendégekkel, szinte már nyúl az ember a telefonért, hogy áthívja a barátait.
  • Süllyesztett beépítése miatt ez nem a „megveszem és lerakom” jakuzzi. (Ezzel gondja nem lesz, mert a beépítést ránk bízhatja. Azért írom, hogy számoljon rá némi időt.)
  • A listaára 4 490 000 Ft. De az adott luxushoz képest ez bőségesen megéri.
VitalSpa Atlantis masszázsmedence

A 6 ülőhely eltérő masszázsélményt nyújt, a 33 rozsdamentes fúvókát 2 masszázspumpa és 1 keringetőszivattyú hajtja meg. Ízlés szerint 10 levegőfúvókát extraként kérhet bele, ezek enyhébb, lágyabb masszázsélményt adnak (szemben a hidroterápiát adó vízfúvókákkal).

VitalSpa Atlantis masszázsmedence

Milyen színben kéri a medencéjét?

A színválasztás nálunk felármentes. A Bali, Atlantis és Goa az alábbi színekben pompázhat az otthonában:
Cameo – a legnépszerűbb szín. Első ránézésre fehér, de nézze meg jobban, biztos „csak” fehér? Az enyhe mintázat és az árnyalat különleges keveréke miatt ez a szín úgy játszik a ráeső fénnyel, ahogy fúvóka a vízzel: minden napszakban kicsit máshogy fog kinézni a jakuzzija. Visszafogottsága miatt szinte minden enteriőrhöz passzol, belsőépítésze könnyen tervezhet a Cameo-színű jakuzzi köré.

VitalSpa Cameo masszázsmedence szín

Sterling Silver – márványszerű mintázat. Azért találtuk ki, mert márványból nem praktikus medencehéjat csinálni (érintésre hideg lenne, ráejtett fém karcolhatja, ápolásigényes – medencéhez rossz anyag, ráadásul drága is). De a márvány mégis gyönyörű, ezért márványerezetet kapott az ezüstfehér alapszín. Antracit oldalburkolattal igazi ínyencség.

VitalSpa Sterling Silver masszázsmedence szín
VitalSpa  masszázsmedence
Stearling silver antracit oldalburkolattal

White – a szerintünk legszebb medencefehér minta nélkül.

VitalSpa White masszázsmedence szín

MajesticSky – megpróbáltuk az ég kékjét és a tenger napfényes türkizét egy színben ötvözni. A VitalSpa vásárlói hittel mondják: sikerült. Idézze maga elé a Red Hot Chili Peppers „Californication” albumborítóján a tengert, amelyet először összetéveszt az éggel: micsoda káprázat! Lássa maga előtt, ahogy egyik kezével a pezsgőt fogja, még érzi nyelvén a buborékok sistergését, másik kezével megsimogatja az eget. Na de az nem az ég, hanem az Ön égszínű jakuzzija.

VitalSpa MajesticSky masszázsmedence szín

Tuscan Sun – megosztó választás, senkit nem nagy hidegen: imádják vagy elutasítják. Az Ön szíve tudja már a választ és első ránézésre megsúgja – ha megnézi a bemutatótermünkben, hogyan fest élőben.

VitalSpa Tuscan Sun masszázsmedence szín

Ettől igazán tartósak a VitalSpa masszázsmedencék

Galvanizált fémből készül a jakuzzi tartószerkezete – ez tartja meg a jakuzzik önsúlyát (a Bali 350 kg, az Atlantis 390 kilós, a Goa 170 kg) és a vendégeket. Nincs praktikus oka maximális teherbírásról beszélni, mert a jakuzzi befogadóképessége ezt leszabályozza: ahány ember (akár cipőkanállal) be tud ülni a medencébe, annyit kényelmesen elbír.

VitalSpa masszázsmedence

A fém tartószerkezet hosszú távon fontos, mert:

  • a galvanizálás miatt nem rozsdásodik
  • a fém miatt erős (nem hajlik meg, nem korhad el, nem olvad meg a kánikulában, nem fagy szét a mínuszokban)
  • és nem lesz vele gondja

10 év garanciát kap a vázszerkezetre. Ez minimum 10 év nyugalom (de a 10. év után sem fog szétesni, mert semmi oka nincs rá: ez a váz masszív és tartós, amilyennek lennie kell).
A további garanciákat és a VitalSpa szervizelhetőségét elolvashatja ide kattintva.

Ezekre az extrákra hagyja magát rábeszélni

Könnyű lesz, mert kiválók.

  • Audiorendszer, hogy a kedvenc Spotify-lejátszási listáját vagy podcastjeit hallgathassa az izmait lazító medencézés közben. Van ismerősünk, aki hangoskönyveket és podcasteket rakott félre, de sosem volt érkezése meghallgatni őket – vett magának egy jakuzzit és végre van egy kényelmes lehetősége, hogy végighallgassa a listát.
VitalSpa masszázsmedence
  • Thermotető, amely védi a medencevizet a beeső falevelektől, kreatív módon öngyilkos bogaraktól és a portól – eközben tartja a hőmérsékletet (nyári kánikulában hűvösen tartja a vizet, télen megtartja a meleget).
VitalSpa masszázsmedence
  • MicroSilk oxigénterápia, mely buborékok millióival „kisimogatja” a szennyeződéseket a pórusaiból és fiatalítja a bőrét.
VitalSpa masszázsmedence
  • EASY víztisztító berendezés, hogy az amúgy is minimális karbantartás és vízkezelés még egyszerűbb legyen. A karbantartást és vízkezelést megmutatjuk Önnek + írásban is megkapja + mindig itt leszünk, ha kérdése van.
VitalSpa masszázsmedence
  • Aromaterápia, ami a „hihetetlen, hogy még erre is gondoltál, szívem” különlegesség a párjának.
VitalSpa masszázsmedence

És még csak most melegedtünk bele: ennél is több extrát tud mutatni medencemesterünk a bemutatóteremben. Jelezze, hogy mikor érkezne és akkor csak Önre fog figyelni kollégánk.

VitalSpa bemutatóterem
Népszerűek a témában

Legyen otthon medencénk! – Méretek, kialakítás, költségek

Mivel és mikor járunk jobban? Ha felfújható jakuzzit, vagy ha igazi masszázsmedencét választunk?

Miért vásárolt „mindenki” jakuzzit mostanában? Most vegyünk masszázsmedencét vagy halasszuk a vásárlást?

Ez is érdekelhet

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Magnifico! Mágnesen alapuló technológia a tolóajtók szolgálatában

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Így lehet energetikailag hatékony a tető

Gyors, díjmentes, nagyságrendi számítás a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Mindent az arany zuhanykabinokról

Erre figyelj oda, ha pliszé szúnyoghálót veszel! – válaszol a szakértő

Komfortosan a télikertben – válasszunk hozzá árnyékolót!

Már 100 éve bizonyít a pórusbeton

Fürdőszoba másképp: ahonnan “a világ kint marad”

Masszázskádak: kényelmes, egészséges kiegészítő a modern fürdőszobába

Miért vásárolt „mindenki” jakuzzit mostanában? Most vegyünk masszázsmedencét vagy halasszuk a vásárlást?

Otthoni wellness dézsában

Medenceválasztás okosan: mobil, telepített vagy épített?

Legyen otthon medencénk! – Méretek, kialakítás, költségek

Medenceépítés gyorsan, karbantartás könnyedén – 6 lépéses medence projekt

Masszázsmedencét vásárolnál? 5+1 tanács, hogy megtaláld a legjobbat

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

A jacuzzi választás legfontosabb szempontjai

Jakuzzi szezon egész évben

Akár 7 nap alatt elkészülhet a medencénk – Mutatjuk, hogyan

VitalSpa masszázsmedence: fenntartható luxus az otthonában