Összhangban az építkezőkkel

Itt a jó idő és beindul az építkezés, felújítás is. Persze sokan most bepótolnák az elmaradt utazásokat, mégis így a karanténidőszak vége felé közeledve otthonunk és főleg kertünk kényelme, minősége talán még inkább felértékelődött. Érdemes tehát előre tervezni az árnyékoló-rendszerekkel, pergolákkal, de akár nyílászárókkal, garázskapukkal is, és szintet lépni az otthoni komfortban. A lényeg, hogy találjuk meg a prioritásokat a terveinkben és találjunk egy helyes összhangot anyag-szolgáltatás-ár-érték-fenntarthatóság között.

Összhang kapcsán elsősorban színekre és dizájnra szoktunk gondolni. Pedig a valódi harmónia ennél lényegesen sokrétűbb. Az AR Home több mint 25 éve gyárt és forgalmaz prémium minőségű árnyékolástechnikai termékeket. Az évek alatt olyan megbízható világmárkák mellett tették le a voksukat, amelyek kimagasló minőséggel, csúcsdizájnnal és háttérszolgáltatásokkal alapozták meg a hírnevüket.

AR Home árnyékolás

Az olasz Pratic és ShadeLab vagy a német ROMA márkák termékeinek anyagai és színvariációi tökéletesen kombinálhatók egymással. Alumínium vagy fa ajtók, ablakok, zsaluziák és garázskapuk osztásban, mintában és természetesen színárnyalatban is tökéletes összhangot nyújtanak. Ami csak majdnem ugyanolyan, az nem ugyanolyan. Aki pedig igényes a részletekre, az biztosan megérti ezt.

A komplex rendszerben gondolkodó építkezők nemcsak ár-érték arányban fognak jól járni, hiszen a csomagárak mindig komoly kedvezményeket rejtenek. Az egymással kombinálható vezérlések, az okosotthon-integráció a minőségi márkák esetében már alapnak számít. Ráadásul a kipróbált rendszereknek köszönhetően stabil szoftverrel, applikációval és folyamatos frissítéssel, támogatással rendelkeznek.

AR Home árnyékolás

Az sem gond, ha a rendszert később bővítjük más beépítésre kerülő egységekkel. Az előrelátás mindenképp megtérül akkor is, ha új zsaluziát építünk a korábbi ablakkeretbe, vagy a korábban a redőnyhöz használt napelemet bekötjük, így nem kell új vezérlésre költeni.

ÉDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

A végső összhang mégis a hozzáadott szolgáltatásokban rejlik. A stabil háttérrel, komoly fejlesztői múlttal rendelkező márkák esetében számolhatunk a hosszú garanciaidővel és a garancián túli szervizzel is. Nem kell egy alkatrészre hónapokat, éveket várni, vagy komplett egységeket cserélni egy minimális meghibásodás miatt. Az AR Home szakemberei pedig minden esetben szakszerűen beépítik és beüzemelik az ott megvásárolt termékeket.

AR Home árnyékolás
 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák