Összhangban az építkezőkkel

Itt a jó idő és beindul az építkezés, felújítás is. Persze sokan most bepótolnák az elmaradt utazásokat, mégis így a karanténidőszak vége felé közeledve otthonunk és főleg kertünk kényelme, minősége talán még inkább felértékelődött. Érdemes tehát előre tervezni az árnyékoló-rendszerekkel, pergolákkal, de akár nyílászárókkal, garázskapukkal is, és szintet lépni az otthoni komfortban. A lényeg, hogy találjuk meg a prioritásokat a terveinkben és találjunk egy helyes összhangot anyag-szolgáltatás-ár-érték-fenntarthatóság között.

Összhang kapcsán elsősorban színekre és dizájnra szoktunk gondolni. Pedig a valódi harmónia ennél lényegesen sokrétűbb. Az AR Home több mint 25 éve gyárt és forgalmaz prémium minőségű árnyékolástechnikai termékeket. Az évek alatt olyan megbízható világmárkák mellett tették le a voksukat, amelyek kimagasló minőséggel, csúcsdizájnnal és háttérszolgáltatásokkal alapozták meg a hírnevüket.

AR Home árnyékolás

Az olasz Pratic és ShadeLab vagy a német ROMA márkák termékeinek anyagai és színvariációi tökéletesen kombinálhatók egymással. Alumínium vagy fa ajtók, ablakok, zsaluziák és garázskapuk osztásban, mintában és természetesen színárnyalatban is tökéletes összhangot nyújtanak. Ami csak majdnem ugyanolyan, az nem ugyanolyan. Aki pedig igényes a részletekre, az biztosan megérti ezt.

A komplex rendszerben gondolkodó építkezők nemcsak ár-érték arányban fognak jól járni, hiszen a csomagárak mindig komoly kedvezményeket rejtenek. Az egymással kombinálható vezérlések, az okosotthon-integráció a minőségi márkák esetében már alapnak számít. Ráadásul a kipróbált rendszereknek köszönhetően stabil szoftverrel, applikációval és folyamatos frissítéssel, támogatással rendelkeznek.

AR Home árnyékolás

Az sem gond, ha a rendszert később bővítjük más beépítésre kerülő egységekkel. Az előrelátás mindenképp megtérül akkor is, ha új zsaluziát építünk a korábbi ablakkeretbe, vagy a korábban a redőnyhöz használt napelemet bekötjük, így nem kell új vezérlésre költeni.

ÉDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

A végső összhang mégis a hozzáadott szolgáltatásokban rejlik. A stabil háttérrel, komoly fejlesztői múlttal rendelkező márkák esetében számolhatunk a hosszú garanciaidővel és a garancián túli szervizzel is. Nem kell egy alkatrészre hónapokat, éveket várni, vagy komplett egységeket cserélni egy minimális meghibásodás miatt. Az AR Home szakemberei pedig minden esetben szakszerűen beépítik és beüzemelik az ott megvásárolt termékeket.

AR Home árnyékolás
 | 
Kapcsolódó cikkek

A gyártás nem áll meg: pliszék a Suzukinál

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Otthonfelújítási támogatástól az építőanyag vásárlásig – Ezentúl mindezt egy helyen intézhetjük!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Hörmann homee – Rugalmas Smart Home rendszer a nagyobb kényelemért

Ki miért vesz VitalSpa jakuzzit? - „Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni”

Kompakt okosotthon rendszer: a nagyobb kényelem könnyed megoldása

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

Okosotthon 46 négyzetméteren

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

Erre figyeljünk, ha okosotthont tervezünk! – Minőségi megoldások hosszú távra

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

Okos megoldások a kertben - Tökéletes kényelem, gombnyomásra

Akár egy hét alatt elkészülhet a medencénk – Mutatjuk, hogyan

VIMAR, az elektromos szerelvények Ferrarija

Integrálható szenzorok - a mindennapok segédei

Magyarországon is elérhető a Wiser okosotthon-megoldás

A bioklimatikus komfort új dimenziója: PRATIC CONNECT

Vásárlási listák
További vásárlási listák