Hirdetés

A bioklimatikus komfort új dimenziója: PRATIC CONNECT

A Connect az első bioklimatikus pergola, mely a teljes magánéletet és az otthoni kényelmet egyesíti a szabadtéri élet örömével. Egy tükröződő üvegfelületek által létrehozott exkluzív tér, amelyet úgy rendezel be, ahogy csak szeretnéd. Kinti iroda? Nyári konyha? Fitneszterem vagy társalgó? Bármilyen forgatókönyv működik.

A Connect átírja a kinti életmód szabályait. A tükörlapokból álló poliéder szerkezet lélegzetelállítóan gyönyörű. Szinte egybeolvad a természettel. Kintről nem lehet belátni, így a magánélet rejtve marad. Belülről viszont a teljesen áttetsző üvegfalakkal kitárul a világ és gondtalanul élvezheted a kapcsolatot a körülötted lévő élettel.

PRATIC CONNECT bioklimatikus pergola

A Connect borítása egy speciális technológiát használ, mely természetesen szabályozza a világítást, a hőt és a szellőzést. Az alumínium árnyékoló lamellák nulla és 140 fok között állíthatók, vagy visszahúzhatóak és kis helyen összecsukódnak. Zárt állapotban menedéket nyújtanak a nap, a szél és az eső elől, és egy innovatív körcsatornarendszerrel lehetővé teszik a víz elvezetését.

A Giordano Institute által jóváhagyott hőkezelt üvegfelületek garantáltan ellenállnak a szélnek és a víznek. Nincsenek látszó profilok vagy rögzítések még a finoman egymásra csúszó üvegajtóknál sem. Aki szeretné a bejáratot láthatóbbá tenni, az füstüveg változatban is rendelheti a nyíló részeket.

PRATIC CONNECT bioklimatikus pergola

Még a legkorszerűbb szerkezet is ütközhet meglepetésekbe az egyenetlen talaj miatt. Ezért a Pratic egy különleges platformfelületet tervezett, amely egy moduláris kompenzációs rendszer segítségével elválaszthatatlanul integrálódik a Connect oszlopprofilokba, így megoldja a lejtőket vagy a magasságkülönbségeket.

PRATIC CONNECT bioklimatikus pergola

A Connect pergola az Amazon Alexa és Google Home asszisztenseken keresztül integrálódik az okosotthon rendszerekbe. Az otthoni automatizálás a szenzoroknak köszönhetően az időjárási viszonyokra is reagál, melyek eső, hó vagy erős szél esetén aktiválják a lamellák záródását.

Az álló modulok akár 5x7 méteres kivitelben is rendelhetők. Az alumínium szerkezet testre szabható a Pratic paletta színeivel, Qualicoat Seaside Class 2 tanúsítvánnyal. A konfiguráció világítással és függőleges legördülő RASO ponyvákkal bővíthető.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Kapcsolódó cikkek

Terasz, kávézó, benzinkút: bevetésen a pergola

Amikor egyedi, a helyszíni igényeknek és minden kihívásnak, elképzelésnek megfelelő árnyékolót gyártunk, akkor vagyunk igazán elemünkben. Ha esik, ha fúj, ha süt, minden helyzetre ajánlunk árnyékolót. Tartson velünk, és tudjon meg mindent a pergoláról!

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Az otthon egy érzés, kültéren is! Hangulatos elemek a kertbe a Tó2-től

Elérkezett az ideje a kertbe költözésnek: telepítsük ide nappalinkat, olvasó- vagy társalgó sarkunkat. Nem csak kényelmessé, hangulatosság varázsolhatjuk a helyet néhány kiegészítő és kisebb bútor segítségével.

Loggia – a modern, tolópaneles zsalugáter

Időtálló, sínrendszerben mozgatható, újgenerációs, kültéri árnyékoló alumínium szerkezettel és panelekkel, széleskörű felhasználással.

Kerttervezés lépésről lépésre

Milyen lehetőségek rejlenek a kertben? Hogyan tervezzünk, hogyan épül fel egy tervezői folyamat? Mire érdemes figyelni, ha tervezőt választunk? Cikkünkben erről is beszélgetünk Nagy Dorina okleveles kerttervező mérnökkel.

Tó2 – A kerti élet örömei

Izgalmas bemutatótérrel bővült a hazai kertberendezési piac. A Törökbálinton található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

Árnyékolás pergolával – 8 kérdés és válaszok a szakértőtől

Miért hasznos pergolával árnyékolni? Mi a különbség a pergola és télikert között? Számos, gyakran felmerülő kérdésre kapunk választ Pónya Pétertől, a Sunwood ügyvezetőjétől.

Akinek kertje van, pergolája is lesz - napfény és árnyék harmóniája a Sunwoodtól

Kint, és mégis bent. Vagy bent, és mégis kint? Nézőpont kérdése, de a lényeg, hogy nyári- és télikertjeihez hasonlóan a Sunwood Kft. pergolái is tökéletes kapcsolatot biztosítanak a lakótér és a kert között, komplex megoldásaival jelentősen emelve otthoni komfortérzetünket, életminőségünket.

Archishade - A télikert nélkülözhetetlen eleme, az árnyékoló - videó

Megfelelő árnyékolórendszer alkalmazásával a télikertben nyáron is megteremthetjük az ideális beltéri klímát.