Hirdetés

A bioklimatikus komfort új dimenziója: PRATIC CONNECT

A Connect az első bioklimatikus pergola, mely a teljes magánéletet és az otthoni kényelmet egyesíti a szabadtéri élet örömével. Egy tükröződő üvegfelületek által létrehozott exkluzív tér, amelyet úgy rendezel be, ahogy csak szeretnéd. Kinti iroda? Nyári konyha? Fitneszterem vagy társalgó? Bármilyen forgatókönyv működik.

A Connect átírja a kinti életmód szabályait. A tükörlapokból álló poliéder szerkezet lélegzetelállítóan gyönyörű. Szinte egybeolvad a természettel. Kintről nem lehet belátni, így a magánélet rejtve marad. Belülről viszont a teljesen áttetsző üvegfalakkal kitárul a világ és gondtalanul élvezheted a kapcsolatot a körülötted lévő élettel.

PRATIC CONNECT bioklimatikus pergola

A Connect borítása egy speciális technológiát használ, mely természetesen szabályozza a világítást, a hőt és a szellőzést. Az alumínium árnyékoló lamellák nulla és 140 fok között állíthatók, vagy visszahúzhatóak és kis helyen összecsukódnak. Zárt állapotban menedéket nyújtanak a nap, a szél és az eső elől, és egy innovatív körcsatornarendszerrel lehetővé teszik a víz elvezetését.

A Giordano Institute által jóváhagyott hőkezelt üvegfelületek garantáltan ellenállnak a szélnek és a víznek. Nincsenek látszó profilok vagy rögzítések még a finoman egymásra csúszó üvegajtóknál sem. Aki szeretné a bejáratot láthatóbbá tenni, az füstüveg változatban is rendelheti a nyíló részeket.

PRATIC CONNECT bioklimatikus pergola

Még a legkorszerűbb szerkezet is ütközhet meglepetésekbe az egyenetlen talaj miatt. Ezért a Pratic egy különleges platformfelületet tervezett, amely egy moduláris kompenzációs rendszer segítségével elválaszthatatlanul integrálódik a Connect oszlopprofilokba, így megoldja a lejtőket vagy a magasságkülönbségeket.

PRATIC CONNECT bioklimatikus pergola

A Connect pergola az Amazon Alexa és Google Home asszisztenseken keresztül integrálódik az okosotthon rendszerekbe. Az otthoni automatizálás a szenzoroknak köszönhetően az időjárási viszonyokra is reagál, melyek eső, hó vagy erős szél esetén aktiválják a lamellák záródását.

Az álló modulok akár 5x7 méteres kivitelben is rendelhetők. Az alumínium szerkezet testre szabható a Pratic paletta színeivel, Qualicoat Seaside Class 2 tanúsítvánnyal. A konfiguráció világítással és függőleges legördülő RASO ponyvákkal bővíthető.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák