Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Hatalmas sikerrel zárult a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Minden eddigit felümúló látogatószámmal, óriási érdeklődéssel, kiállítók és látogatók elégedett visszajelzéseivel zárhattuk 2023 Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítását, valamint társ eseményét, a Burkolói Workshopot.

Úgy tűnik, a köztudatba is beépült, hogy január utolsó hétvégéje a fürdőszobáról és az otthoni wellnessről szól. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a téma iránt érdeklődő közönség már hetekkel előre megváltotta on-line belépőjét, illetve a helyszínen vásárolható jegyekért hosszú sor kígyózott.

A pénteki, viszonylag szellős délelőttöt erősödő délutáni érdeklődés követte, hogy aztán szombaton csúcsot döntsön a látogató szám. A vasárnap délelőtt ugyancsak a korábbi éveknél nagyobb közönséggel telt, majd a délután ismét lazább volt. A péntek délelőtti szakmai konferenciákon színvonalas előadások és kerekasztal beszéltegetések zajlottak, nagy számú szakmai érdeklődő részvételével. A szombati napra időzített Burkolói Workshop nem csak, hogy teltházzal ment, de időnként – biztonsági okokból – a látogatóknak várakozniuk kellett a bejutásra.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A BOK csarnok minden szeglete – több, mint 7000 négyzetméteren – standokkal volt tele, és ehhez még jött a Burkolói Workshop, melyet a korábbi évektől eltérően, idén már a BOK csarnok melletti Olimpiai Körcsarnokban rendeztünk.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A kiállítói standok berendezése idén különösen látványosan sikerült, mondhatjuk, élményszámba mentek. A kiállítók mindegyike a legújabb, legjobb termékeket hozta el és különös gonddal tálalva mutatta be a közönségnek. A legtöbben akciókkal, nyereményjátékokkal, komoly árengedménnyel készültek, mellyel a látogatók éltek is. Sok kiállítónk számolt be megkötött szerződésekről, vásárlásokról. Összességében tehát a kiállítói tapasztalatok rendkívül jók, a visszajelzések egyérteműen pozitívak.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) – rekord számú érdeklődés mellett – idén is ingyenes, a fürdőszobára fókuszáló lakberendezési tanácsadással várta a közönséget. A tanácsadás előzetes regisztrációhoz és időpont foglaláshoz volt kötve, de még így is akadtak látogatók, akik szerencsét próbáltak. A lakberendezők igyekeztek mindenkit kiszolgálni, így a későn ébredők sem maradtak ötletek, tanácsok nélkül. A tanácsadó csapat profizmusát dícséri, hogy több látogató a helyszínen azonnal vásárolt is, és a lakberendezőkkel hosszabb távú munkára is szerződtek.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Ugyancsak ingyenes tanácsadást vehettek igénybe a hőszivattyúk iránt érdeklődők. A kiállítói standon szinte nem volt üresjárat, az összes foglalható időpont elkelt, három napon keresztül folyamatosan ült valaki a tanácsadó asztaloknál.

VIRTUÁLISAN JÁROM BE A 2023-AS FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁST

A szombati napra időzített Burkolói Workshop idén csúcsrajárt. A bejutásért kígyózó sorok mindent elárultak a figyelem intenzitásáról, ez nem csupán a szervezőket, hanem a kiállítókat is kellemesen meglepte. Érdekes volt, hogy nem csupán a szakmában érintettek kapták fel a fejüket az eseményre, ha nem sokan a laikusok közül is kíváncsiak voltak rá. A nagyfokú érdeklődés érthető, hiszen a workshopon a kiállítók mindig élőben mutatnak be új technikákat, új szerszámokat és gépeket, valamint számos, burkolásban használatos segédanyagot. A látogatóknak arra is alkalmuk nyílott, hogy ne csupán nézőként kövessenek egy-egy bemutatót, hanem azonnal ki is próbálhassák a bemutatott újdonságokat.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításról soha nem maradhat el a szórakozás, szórakoztatás. Egyes kiállítók tánc bemutatóval fűszereve mutatták be termékeiket, mások kvíz játékra invitálták a közönséget, a tombolára pedig minden érvényes belépőjeggyel rendelkező benevezhetett, csupán feliratkozni kellett a nyereményesőre. A szerencsések értékes nyereményekkel lehettek gazdagabbak. A gyereksarok ugyancsak hasznosnak bizonyult, a legkissebbek sem unatkoztak egy percet sem.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A nagyszínpad három napon keresztül nyitva állt az érdeklődők előtt: a neves szakmai előadók – lakberendezők, belsőépítészek, tervezők – az aktuális trendekről, újdonságokról beszéltek a közönségnek, illetve válaszoltak a kérdéseikre.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A Homeinfo és a LOSZ közös szervezésében idén is a lakberendezők részére megnyílt egy pályázat, ahol a résztvevőknek a fürdőszobák tervezéséhez kötődő moodboardokat kellett összeállítani, különböző témákban. A pályázatra a korábbinál több pályamű érkezett és a neves zsűrinek nem volt könnyű dolga a bírálatkor. A pályázat nyerteseit a kiállítók értékes jutalmakban részesítették.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Ha a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást röviden, egy szóval kellene összefoglalnunk, nyugodtan kijelethetjük, hogy: siker! Mind a látogatóktól, mind pedig a kiállítók, lakberendezők, illetve a szakmai közönség részéről rendkívül pozitív visszajelzések érkeztek, úgyhogy végszóként: örül a szívünk.

A 3 napos Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás fő támogatói 2023-ban az Arezzo Design, a Bau-Styl, a Villeroy & Boch, a Radaway és a Wellis voltak.

Népszerűek a témában

Európa egyik legmodernebb betoncserépgyárát építi fel Hejőpapin a Wienerberger

A lapostető mint lehetőség - Austrotherm Tervezői Konferencia

A tetőcserép és a térkő találkozása - Együttműködésre lépett a Terrán és az SW Térkő

Ez is érdekelhet

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

Modern fürdőszobák díszei az öntöttmárvány térkádak

Magnifico! Mágnesen alapuló technológia a tolóajtók szolgálatában

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Így lehet energetikailag hatékony a tető

Gyors, díjmentes, nagyságrendi számítás a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Hány kád kell a halálcsillagra?

A külső textilárnyékolók Fixscreen-rendszerével új dimenzió kezdődött az árnyékolásban

Outdoor-otthonok modern árnyékoló és pergola megoldásai - kültéri életterek tervezése az Archishade szakértőivel

Könnyebb építkezés, jobb hőszigetelés: ez tudja az Ytong

Milyen anyagból készült mosdót válasszunk?

A Wellis legújabb kiválósága, a Tornado Ultracsendes WC

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Modern fürdőszobák díszei az öntöttmárvány térkádak

Wellness otthon? Az infraszauna az első lépcsőfok!

Hipnotikus! Bemutatkozik a Radaway színes zuhanykollekciója

Haiti Eco jakuzzi, a családi és baráti események kiemelt helye

Zuhanyzás sosem volt még ennyire stílusos: nézze meg a Radaway 2023-as újdonságait

Bermuda masszázsmedence, a család jakuzzija

Mira: egy kád, számtalan lehetőség (8 méret és két változat)

Bemutatkoznak a Sabina egyenes kádak - Így választhat magabiztosan jó és jó között

Fürdőszoba gyerekeknek – mire figyeljünk, hogy biztonságos és vidám legyen?

Szebb otthon home staging-gel: Zen ház projekt