Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Hatalmas sikerrel zárult a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Minden eddigit felümúló látogatószámmal, óriási érdeklődéssel, kiállítók és látogatók elégedett visszajelzéseivel zárhattuk 2023 Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítását, valamint társ eseményét, a Burkolói Workshopot.

Úgy tűnik, a köztudatba is beépült, hogy január utolsó hétvégéje a fürdőszobáról és az otthoni wellnessről szól. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a téma iránt érdeklődő közönség már hetekkel előre megváltotta on-line belépőjét, illetve a helyszínen vásárolható jegyekért hosszú sor kígyózott.

A pénteki, viszonylag szellős délelőttöt erősödő délutáni érdeklődés követte, hogy aztán szombaton csúcsot döntsön a látogató szám. A vasárnap délelőtt ugyancsak a korábbi éveknél nagyobb közönséggel telt, majd a délután ismét lazább volt. A péntek délelőtti szakmai konferenciákon színvonalas előadások és kerekasztal beszéltegetések zajlottak, nagy számú szakmai érdeklődő részvételével. A szombati napra időzített Burkolói Workshop nem csak, hogy teltházzal ment, de időnként – biztonsági okokból – a látogatóknak várakozniuk kellett a bejutásra.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A BOK csarnok minden szeglete – több, mint 7000 négyzetméteren – standokkal volt tele, és ehhez még jött a Burkolói Workshop, melyet a korábbi évektől eltérően, idén már a BOK csarnok melletti Olimpiai Körcsarnokban rendeztünk.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A kiállítói standok berendezése idén különösen látványosan sikerült, mondhatjuk, élményszámba mentek. A kiállítók mindegyike a legújabb, legjobb termékeket hozta el és különös gonddal tálalva mutatta be a közönségnek. A legtöbben akciókkal, nyereményjátékokkal, komoly árengedménnyel készültek, mellyel a látogatók éltek is. Sok kiállítónk számolt be megkötött szerződésekről, vásárlásokról. Összességében tehát a kiállítói tapasztalatok rendkívül jók, a visszajelzések egyérteműen pozitívak.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) – rekord számú érdeklődés mellett – idén is ingyenes, a fürdőszobára fókuszáló lakberendezési tanácsadással várta a közönséget. A tanácsadás előzetes regisztrációhoz és időpont foglaláshoz volt kötve, de még így is akadtak látogatók, akik szerencsét próbáltak. A lakberendezők igyekeztek mindenkit kiszolgálni, így a későn ébredők sem maradtak ötletek, tanácsok nélkül. A tanácsadó csapat profizmusát dícséri, hogy több látogató a helyszínen azonnal vásárolt is, és a lakberendezőkkel hosszabb távú munkára is szerződtek.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Ugyancsak ingyenes tanácsadást vehettek igénybe a hőszivattyúk iránt érdeklődők. A kiállítói standon szinte nem volt üresjárat, az összes foglalható időpont elkelt, három napon keresztül folyamatosan ült valaki a tanácsadó asztaloknál.

VIRTUÁLISAN JÁROM BE A 2023-AS FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁST

A szombati napra időzített Burkolói Workshop idén csúcsrajárt. A bejutásért kígyózó sorok mindent elárultak a figyelem intenzitásáról, ez nem csupán a szervezőket, hanem a kiállítókat is kellemesen meglepte. Érdekes volt, hogy nem csupán a szakmában érintettek kapták fel a fejüket az eseményre, ha nem sokan a laikusok közül is kíváncsiak voltak rá. A nagyfokú érdeklődés érthető, hiszen a workshopon a kiállítók mindig élőben mutatnak be új technikákat, új szerszámokat és gépeket, valamint számos, burkolásban használatos segédanyagot. A látogatóknak arra is alkalmuk nyílott, hogy ne csupán nézőként kövessenek egy-egy bemutatót, hanem azonnal ki is próbálhassák a bemutatott újdonságokat.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításról soha nem maradhat el a szórakozás, szórakoztatás. Egyes kiállítók tánc bemutatóval fűszereve mutatták be termékeiket, mások kvíz játékra invitálták a közönséget, a tombolára pedig minden érvényes belépőjeggyel rendelkező benevezhetett, csupán feliratkozni kellett a nyereményesőre. A szerencsések értékes nyereményekkel lehettek gazdagabbak. A gyereksarok ugyancsak hasznosnak bizonyult, a legkissebbek sem unatkoztak egy percet sem.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A nagyszínpad három napon keresztül nyitva állt az érdeklődők előtt: a neves szakmai előadók – lakberendezők, belsőépítészek, tervezők – az aktuális trendekről, újdonságokról beszéltek a közönségnek, illetve válaszoltak a kérdéseikre.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

A Homeinfo és a LOSZ közös szervezésében idén is a lakberendezők részére megnyílt egy pályázat, ahol a résztvevőknek a fürdőszobák tervezéséhez kötődő moodboardokat kellett összeállítani, különböző témákban. A pályázatra a korábbinál több pályamű érkezett és a neves zsűrinek nem volt könnyű dolga a bírálatkor. A pályázat nyerteseit a kiállítók értékes jutalmakban részesítették.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás
Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás

Ha a 2023-as Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást röviden, egy szóval kellene összefoglalnunk, nyugodtan kijelethetjük, hogy: siker! Mind a látogatóktól, mind pedig a kiállítók, lakberendezők, illetve a szakmai közönség részéről rendkívül pozitív visszajelzések érkeztek, úgyhogy végszóként: örül a szívünk.

A 3 napos Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás fő támogatói 2023-ban az Arezzo Design, a Bau-Styl, a Villeroy & Boch, a Radaway és a Wellis voltak.

Népszerűek a témában

Fenntarthatósági Expó és Élményprogram - Már látogatható a Planet Budapest 2023

Már csak 4 nap! Országos Építőipari Mester Workshoppal indul az ősz

A következő években erősödő lakáspiaci forgalomra kell számítani Magyarországon

Ez is érdekelhet

Dulux EasyCare - Foltok a falon? Ugyan már!

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Színek a fürdőszobában…

Okosan megtervezett termékekkel nagyobb tisztaság a fürdőszobában

Házvásárlás: innen tudhatjuk, hogy kell-e tetőcsere

Készítsen díjmentes, gyors nagyságrendi számítást a Terrán TetőKalkulátorával!

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

Stílusos 2 személyes minimalista fürdőkád

Ha számít az energiatakarékosság: így válasszunk árnyékolót! Válaszol a szakértő

Kingfire Kanto az első Schiedel sarokkandalló előnyei

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Otthoni edzőterem kialakítása

Játék a csempékkel – Így válnak hangsúlyossá a terek a jól megválasztott csempével

3 tipp a modern, színes fürdőszoba kialakításához

Hogyan készülnek a prémium kerámia szaniterek?

Friss hír a jakuzzivilágból: tovább bővült a VitalSpa „vevőkényeztető” garanciája

WC-választó kisokos – Milyen szempontok alapján érdemes új vécét választani építkezéskor vagy felújításkor?

5+1 belsőépítészeti trend a fürdőszobában – Fókuszban a fekete csaptelepek

Rendezzük be fürdőszobánkat a netről, a Kolpa San segítségével!

„Számomra a tervezés nem munka, hanem lehetőség egy olyan világ létrehozására, amiben örömét leli a megrendelő” – Árvai-Komódi Klaudia lakberendezővel, az „Év fürdőszobai moodboardja 2023” pályázat harmadik helyezettjével beszélgettünk

„Sok mindent szükséges átgondolni a tervezés során” – beszélgetés Szilágyi Dórával, az Év fürdőszobai moodboardja 2023 pályázat közönségdíjas lakberendezőjével

A legmodernebb csaptelepekkel energiatakarékossá és fenntarthatóvá tehetjük otthonunkat

Hogyan ültetheted be a japandi stílust az otthonodba? Útmutató a minimalista esztétikához

Fenntarthatósági Expó és Élményprogram - Már látogatható a Planet Budapest 2023