OtthonDesign kiállítás a Construmán

A Construma 2013 építőipari szakkiállítás társkiállítása az OtthonDesign, ahol a konyhától a fürdőszobáig, a fűtéstől a fürdésig, a burkolatoktól a világításig minden megtalálható, ahhoz hogy a lakásunkból otthont alakíthassunk ki.

2013. április 10. és 14. között rendezik az az OtthonDesign kiállítást a Hungexpo vásárváros területén, a G pavilonban. A tavaszi seregszemle az otthonteremtés eszközeinek és kellékeinek legszélesebb választékát nyújtja: bútor, konyhabútor, konyhatechnológia, háztartási nagygépek, fürdőszoba, wellness, kandalló, hideg és meleg burkolatok, világítástechnika. A termékkínálaton kívül Design Konferencia, konyhatechnológiai workshop, vendéglátóhelyek belsőépítészetről szóló esettanulmányok elemzői várják a látogatókat.

OtthonDesign kiállítás a Construmán

A tavalyi siker után idén is berendezik a Magyar Design standot, ahol az újraértelmezés jegyében alkotott bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal ismerkedhet meg a közönség. A jövő konyhája standon pediga láűtogatók megismerkedhetnek a tervezők legmerészebb elképzeléseivel, a legmodernebb design és technológia együttesével, egyedi és formatervezett bútorokkal. Ez segítséget jelenthet, hogy új elképzelések mentén tudják otthonukat átalakítani.

OtthonDesign kiállítás a Construmán

A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal is ingyenes lakberendezési tanácsadással várja a látogatókat. A központi téma ezúttal a fürdőszoba és a konyha berendezése lesz.

A Magyar Formatervezési Tanács 2013-ban kommunikációs partnere az OtthonDesignnak, és a kiállítás és vásár helyszínén a Magyar Formatervezési Díj, valamint a Design Management Díj szélesebb közönség előtti megismertetésével kapcsolódik az eseményhez.

Magyar Formatervezési Tanács

A képek az OtthonDesign 2012 kiállításon készültek.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák