Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Tavasz tapasztalatok, tavasz vélemények, tavasz ötletek, tavasz cégek, tavasz képek, tavasz tippek

tavasz cikkek

Így tartsuk tisztán a garázskapunkat! - A Hörmann Hungária tippjei és tanácsai

A tavaszi nagytakarításkor ne feledkezzünk el az ajtók és garázskapuk rendszeresen tisztításáról, hogy ellenállóak és hosszú életűek maradjanak, a szél és az időjárás okozta szennyeződések ne tapadjanak meg a felületeken.

5 hatékony készülék tavaszi nagytakarításhoz. Kezdjük az autónknál!

Ha komolyan gondoljuk a tavaszi nagytakarítást, abból az autónk sem maradhat ki. A Kärcher kínálatában több olyan készüléket és eszközt is találunk, melyek az autónkban, a lakásban és a kertben egyaránt nélkülözhetetlenek.

Ragyogó tisztaság kültéren is – okosvezérléssel

A tavaszi idő beköszöntével a teraszok, kerti utak, kültéri burkolatok tisztítása nem tűr tovább halasztást. Ahhoz, hogy az eredmény kifogástalan és tartós legyen, a legjobb eszközöket ajánlott választanunk a munkához. Megmutatjuk, hogyan segít ebben a Kärcher egyik újdonsága.

Élet a zöldben – Otthon a kertben

A kerti élet ma már sokkal többet jelent, mint a teraszon elszórt néhány étkező bútor vagy napágyak sora a medence mellett. A nagy ötlet a különféle „kerti szobák” kialakítása, melyek ugyanazt a kényelmet és otthonosságot adják a falakon kívül is, mint a házunkban.

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

Kicsi vagy nagy terasz? Burkoljuk, bútorozzuk, tegyük hangulatossá!

Nem a méret lényeg, ha teraszról van szó. A legkisebb balkon, vagy egy tágas álom terasz is a kedvenc helyünk lesz tavasztól őszig, de akár télen is, ha jól választunk burkolatot, ha lesz megfelelő világítás és a bútorokat is átgondoltan válogatjuk össze.

Homlokzati hőszigetelés – tavaszi akciós hőszigetelő lemezek

A tavasz indító munkák elősegítésére az Austrotherm Kft. április 30-ig kedvezményes akciót hirdet az Austrotherm GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezekre.

Egészséges otthon – Sokat tehetünk érte hővisszanyerős szellőztetővel

A lakosság jelentős része szenved valamilyen allergiától, legtöbben a pollentől. A téli hónapokat leszámítva a szálló pollenek mindenütt megjelennek, még otthonunk falai között is, hiszen szellőztetni muszáj, az ablakot kinyitjuk. A hővisszanyerős szellőztetővel sokat tehetünk azért, hogy a lakásba ne jussanak be a pollenek, de a kinti por sem, de a otthonunk levegője mégis friss maradjon.

Ne felejtse el a napellenzőt a napsütötte teraszról, erkélyről!

Tavasztól őszig a teraszunk a kedvenc tartózkodási helyünk, ám a benapozottságnak is megvannak a maga hátrányai: például a perzselő napsütés vagy a vakító napsugarak, melyek gyakran megkeseríthetik a kellemesnek tervezett időtöltést. Egy gondosan kiválasztott, minőségi napellenző sokkal kényelmesebbé teszi a teraszt.

További cikkek tavasz témában

tavasz képek

Tavasz a nappaliban

pinterest.com - dleasom

Tavasz színei a hálóban

www.hgtv.com

Komód a tavasz színeivel

www.hgtv.com
További képek tavasz témában

tavasz vásárlási listák

Tavaszi terasznyitó party!
Tavaszi terasznyitó party!
6 836 360 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák tavasz témában