III. Építő marketing szeminárium a Construma 2012 építőipari kiállításon

„Célra tarts” – online megoldások minden mennyiségben – az építőipari marketingben. III. Építő marketing szeminárium a Construma 2012 építőipari kiállításon 2012. április 20-án, pénteken a budapesti Expo Hotelben a Hungexpón.

 • Ne kerüljön pénzbe, de holnap eladást hozzon…
 • Csökkenő budgetek, pontosabb célzás, de ki is a célcsoport…?
 • Megváltozott piac – a marketingkommunikációval szembeni megváltozott igények…

Ismerősen csengenek ezek a mondatok? Van rájuk megoldás?

Ismét hasznos információkkal, technikákkal és példákkal várja az építőiparban dolgozókat, gyártókat, kereskedőket, tervezésben és kivitelezésben dolgozó szakembereket, illetve a téma iránt érdeklődőket a Construma 2012 társszervezésében megrendezésre kerülő a III. Építő marketing szeminárium.

. Építő marketing szeminárium a Construma 2012 építőipari kiállításon

 • Csökkenő kereslet, csökkenő budgetek – ebben a helyzetben kiemelten fontos a pontos célzás, a költséghatékony elérés, amelyben az online megoldások használata kézenfekvőnek látszik.
 • „Mert egyszerű, gyors és ingyen van…” legalábbis látszólag.
 • Mindent tudunk a célcsoportunkról, mindent tudunk az eléréséhez szükséges eszközökről?
 • Ha vannak még homályos pontok, akkor „tarts velünk célra” a III. Építő marketing szemináriumon!

III. Építő marketing szeminárium a Construma 2012 építőipari kiállításon

Amiről szó lesz:

 • hol és hogyan pályázhatunk támogatásra a csökkenő budgetünk kiegészítésére,
 • az építőipari piacon releváns csatornákról és előnyeikről,
 • az építőipari fogyasztók, azaz az építkezők, felújítók és a szakemberek megváltozott döntési preferenciáiról, amelyben a kimondottan e témában készülőben lévő IPARÁGI FELMÉRÉS adatai lesznek a segítségünkre (további információ: www.buildmarketing.hu)
 • online megoldások kerülnek porondra minden mennyiségben: e-mail marketing, közösségi oldalak, e-kereskedelem,
 • az adatkezelés idén ismét megváltozó szabályairól és lehetőségeiről,
 • mindezt esettanulmányok segítségével.

A szeminárium után a résztvevők a Construmát is megtekinthetik a Hungexpo által biztosított tiszteletjegyekkel.
További információ a programról és az előadókról, valamint regisztráció a www.epitomarketing.hu oldalon.

III. Építő marketing szeminárium a Construma 2012 építőipari kiállításon

Kapcsolódó cikkek

HOMEINFO.hu előadások építkezőknek és felújítóknak a Construma D pavilonjában

A tavaszi Construma 2012 építőipari szakkiállításon a HOMEINFO.hu előadásokat szervez építkezőknek és felújítást tervezőknek a budapesti Hungexpo vásárváros D pavilonjában a workshopon.

Lakberendezők a Construmán

Első otthon néven lakberendezési tanácsadás lesz a tavaszi Construma 2012 társkiállításán az OtthonDesign-on a budapesti Hungexpo vásárváros G pavilonjának 303B standján 2012. április 18–22. között.

Passzívházablakok a Construmán

A tavaszi Construma 2012 építőipari szakkiállítás Frontál betétkiállításán minden nap bemutatókat láthatnak az érdeklődők a passzívházablakokkal kapcsolatban. A mára egyre népszerűbb passzívház-technológia méltán kap nagy figyelmet a Hungexpo kiállításán. A Frontál gyakorlati bemutató programjait a budapesti vásárváros A pavilonjának 102/B standján láthatják az érdeklődők.

Energiatakarékos és környezettudatos ház a Construma 2012 építőipari kiállításon

Construma 2012 építőipari kiállításon, Budapesten, a Hungexpo területén április 18. és 22. között az A pavilon 203-as standján megismerhetik a látogatók, milyen ma az energiatakarékos és környezettudatos épület.

Épülő passzívházak – kampány a Construma 2012 kiállításon

A Magyar Passzívház Szövetség (MAPASZ) a tavaszi Construma 2012 kiállítás alatt, április 21-én, szombaton és április 22-én, vasárnap tájékoztató kampányt szervez „Közel nulla – nincs távol!” címmel, a Hungexpo D pavilonjában ahova várja a holnap kihívásait már ma megismerni, és teljesíteni vágyó érdeklődőket.

OtthonDesign kiállítás a Construmával egyidőben

Magyar Design kiállítás lesz az otthonteremtési szakvásáron. A tavaszi Construma 2012 építőipari kiállítás társkiállításán az OtthonDesign kiállításon, a Hungexpo G pavilonjában találják meg az érdeklődők a Magyar Design standot, ahol magyar iparművészek formatervezett bútorait ismerhetik meg, valamint lakberendezési tippeket is kaphatnak.

A ZÉOSZ tavaszi hadjárata a Construma 2012 kiállításon

A tavaszi Construma 2012 építőipari kiállításon, a Hungexpón a zöldtetőépítők is kiállítanak. A Zöldtetőépítők Országos Szövetsége változatos tavaszi programjain a „Gazdálkodj ökosan!” gondolat jegyében várja az érdeklődőket.

EuroSkills a Construma 2012 kiállításon

A Construma 2012 szakkiállításon rendezi meg az ÉVOSZ az EuroSkills Szakmunkás Európa Bajnokság hazai válogatóversenyét ács és kőműves szakmákban a budapesti Hungexpo 16-os pavilonjában.

Nulla energiafelhasználású épület a Construma 2012 kiállításon

A tavaszi Construma 2012 nemzetközi építőipari kiállításon a Magyar Készház Szövetség (Makész) kiállító tagjai nulla energiafelhasználású házat építenek föl.