Hirdetés

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Számos lehetőség és eszköz adott ahhoz, hogy otthonunkból valóságos wellness paradicsomot varázsoljunk. Az egyik legjobb választás egy prémium minőségű jakuzzi, hiszen ennek használata nem függ év- és napszaktól, kül- és beltéren egyaránt jól elhelyezhető.
Wellis
Egy hideg téli napon, akár hóesésben elmerülni a medence kellemesen meleg vizében és élvezni a víz masszírozó erejét, különösen hangulatos. A közös fürdőzés a családdal vagy a barátokkal pedig élményszámba megy, éppen ezért a jakuzzit ennek megfelelően, kellő körültekintéssel ajánlott kiválasztani.
Wellis
A Wellis saját fejlesztésű, ellenáramoltató rendszerrel felszerelt Swim Spa medencéje egyszerre kínál komplett edzésprogramot és örömteli masszázs élményt. Tulajdonképpen a testmozgás, valamint a pihentető, nyugtató fürdőzés és masszázs ugyanott történik, nem szükséges külön egy úszómedencéről és egy jakuzziról gondoskodnunk. Lesz egy úszómedencénk úgy, hogy a medence építéssel járó kellemetlenségeket és a téliesítéssel járó feladatokat is elfelejthetjük.
Wellis
A Swim Spa gyorsan és egyszerűen telepíthető, igény szerint áthelyezhető, kemény fedelének köszönhetően biztonságos és jól karbantartható. A beépített ellenáromoltató gondoskodik az úszás élményéről. Hat sebesség közül választhatunk: a leglassúbb a “lebegő” mód, a legnehezebbel már egy versenyre is felkészülhetünk. Az edzés testre szabható: előre meghatározhatjuk az úszás sebességét, így a sprintek közé lassabb szakaszokat is beiktathatunk.
Wellis
Ha csak pihennénk egy jólesőt, a medence másik felében vár a hidromasszázs, ahol a családunkkal vagy a barátainkkal oszthatjuk meg a kikapcsolódás perceit.
Wellis
 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák