Hirdetés

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Számos lehetőség és eszköz adott ahhoz, hogy otthonunkból valóságos wellness paradicsomot varázsoljunk. Az egyik legjobb választás egy prémium minőségű jakuzzi, hiszen ennek használata nem függ év- és napszaktól, kül- és beltéren egyaránt jól elhelyezhető.
Wellis
Egy hideg téli napon, akár hóesésben elmerülni a medence kellemesen meleg vizében és élvezni a víz masszírozó erejét, különösen hangulatos. A közös fürdőzés a családdal vagy a barátokkal pedig élményszámba megy, éppen ezért a jakuzzit ennek megfelelően, kellő körültekintéssel ajánlott kiválasztani.
Wellis
A Wellis saját fejlesztésű, ellenáramoltató rendszerrel felszerelt Swim Spa medencéje egyszerre kínál komplett edzésprogramot és örömteli masszázs élményt. Tulajdonképpen a testmozgás, valamint a pihentető, nyugtató fürdőzés és masszázs ugyanott történik, nem szükséges külön egy úszómedencéről és egy jakuzziról gondoskodnunk. Lesz egy úszómedencénk úgy, hogy a medence építéssel járó kellemetlenségeket és a téliesítéssel járó feladatokat is elfelejthetjük.
Wellis
A Swim Spa gyorsan és egyszerűen telepíthető, igény szerint áthelyezhető, kemény fedelének köszönhetően biztonságos és jól karbantartható. A beépített ellenáromoltató gondoskodik az úszás élményéről. Hat sebesség közül választhatunk: a leglassúbb a “lebegő” mód, a legnehezebbel már egy versenyre is felkészülhetünk. Az edzés testre szabható: előre meghatározhatjuk az úszás sebességét, így a sprintek közé lassabb szakaszokat is beiktathatunk.
Wellis
Ha csak pihennénk egy jólesőt, a medence másik felében vár a hidromasszázs, ahol a családunkkal vagy a barátainkkal oszthatjuk meg a kikapcsolódás perceit.
Wellis
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

A Himalájából az otthonunkba – a só egészséges és esztétikus megoldásai

Rendhagyó, eddig kevésbé ismert felhasználási módját mutatjuk be a sónak. A Himalája Sóház a Pakisztánból származó só számos felhasználási lehetőségét kínálja. Mi most elsősorban arra a szegmensre helyeztük a fókuszt, mely Magyarországon még talán kevésbé ismert: a sóra, mint lakberendezési megoldásra.

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Mindannyiunkban él egy kép, vagy egy benyomás a masszázsmedencéről: ez maga a luxus, nagy helyigényű, komoly szerkezet, melynek telepítése szakértelmet, üzemeltetése pedig gondosságot igényel. A Softub azonban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely megcáfolja az összes sztereotípiát.

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Ha olyan dolgokat kellene hirtelen felsorolnunk, melyek segítségével pihentető oázist varázsolhatunk otthonunkból, akkor a masszázsmedence biztosan az első háromba kerülne. A felhőtlen ejtőzésnek azonban némi ára van: jól működő masszázsmedence nem létezik karbantartás nélkül. Vegyük sorra a teendőket!

Maximális fürdő élmény Swim Spa-val

Uszodai, illetve valóságos fürdőbeli körülményeket nehéz, vagy csak komoly kompromisszumok árán lehet otthon megteremteni. Azonban a Wellis új kollekciója olyan megoldásokat kínál, melyekkel akár egy uszoda, vagy egy wellness központ lehetőségeit tudhatjuk magunkénak.

Igneus finn szauna

A rendszeres szauna használat egészségre gyakorolt pozitív hatásai régóta ismertek: fokozza az anyagcserét, segíti a méreg- és salakanyagok kiürítését, élénkít, erősíti az immunrendszert.

Palermo masszázsmedence

A masszásmedence egyszerre kínál lehetőséget a kényelemre és az egészséges életmódra. Ellazulni, netán felfrissülni a kellemesen meleg vízben a szeretteink társaságában, vagy akár egyedül – mi lehet jobb ennél?