Hirdetés

Jakuzzi szezon egész évben

A sokak által vágyott kerti medencével szemben a jakuzzinak nincs igazán szezonális jellege, mondhatjuk, évszaktól függetlenül mindig aktuális. Hidegben átmelegít, kánikulában hűsít és akár az év minden napján gondoskodik a testi-lelki lazulásról. Lássuk csak, melyek most a leginkább figyelemfelkeltő termékek!

A kényelmestől az uszodai minőségig

Miután felmértük az igényeinket – hány személy használja majd, hol és mennyi fúvóka legyen, milyen extrákat szeretnénk – az ár/érték arányt figyelembe véve érdemes a böngészést folytatni. Ha nagyobb a család, vagy baráti, társasági eseményeket is szeretnénk kellemesebbé tenni, mindenképpen a komolyabb létszám befogadására alkalmas medencék között keresgéljünk!

A Wellis PeakLine termékcsaládban 5-9 fő számára kényelmes jakuzzikat találunk, közöttük több olyat, melyek nem csak ülő-, hanem fekvőhellyel is felszereltek. Az extra mennyiségű fúvókákkal jól elérhetők a legkritikusabb pontok a nyakon, háton, derékon, valamint a lábakon, ahol jellemzően izomfeszültségek keletkeznek. Még akkor is, ha éppen semmink sem sajog, jól esik egy frissítő vagy éppen lazító masszázs.

A CityLine kollekció termékei 5 fő számára kínálnak élményt. Közülük a kedvencünk a Palermo jakuzzi, mely két fekvő- és három ülőhellyel kényeztet, jelenleg akciós csomagajánlatban is elérhető. Ár/érték arányt tekintve az egyik legjobb választás: a kényeztető funkciók mellé Smartphone alkalmazást kínál wifi csatlakozással, MymusicTM 2.1 hangrendszert, valamint ajándék termotetőt is kapunk.

Wellis Palermo jakuzzi

A MyLine család 3-6 személyes medencéiben a masszázs mellett a kényelem kapja a főszerepet: a testmagasságból fakadó kényelmetlenségek ezeknél a modelleknél a leginkább kiküszöbölhetők, az ülőhelyek tökéletesen követik a test formáját, miközben professzionális, víz alatti masszázsban lehet részünk.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

A SwimLine családba tartozó jakuzzik teljes joggal lesznek a “vágy tárgyai”, hiszen ötvözik az úszó- és a masszázsmedencék minden előnyét és kényelmét. Az ellenáramoltatóval feszerelt modellekben letudhatjuk az intenzív testmozgásra szánt napi penzumot, majd lazítani átülhetünk a masszázs részbe, ahol típustól függően 2-6 fő helyezkedhet el kényelmesen.

Wellis Rio Grande jakuzzi

W.I.S., az okos vízelemző

A jakuzzi vizének tisztántartásához számos vegyszer közül választhatunk. Az intelligens vízelemző segítségével azonban összetett információnk lehet arról, hogy milyen hőmérsékletű, vezetőképességű és minőségű a medencénk vize. A három cserélhető érzékelővel felszerelt készülék személyre szabott ajánlásokkal és tanácsokkal lát el, így bizonyosak lehetünk abban, hogy jakuzzink ideális helyet kínál a pihenéshez, felfrissüléshez. Nem kell attól tartanunk, hogy kellemetlen, opálos lesz a víz, vagy a nem megfelelő vegyszeradagolás miatt bőrirritáció lép majd fel.

Wellis W.I.S. okos vízelemző

A Wellis W.I.S elemzi a pH-t, a hőmérsékletet, a fertőtlenítési képességet, a lúgosságot, valamint a víz vezetőképességét, ajánlást tesz a vegyszerek pontos adagolására, ütemezésére és a medence karbantartására, a wifi támogatásnak és a mobilalkalmazásnak köszönhetően mindezt a világ bármely pontjáról, bármikor. Ez az okos kis eszköz állandóan a jakuzziban lebeghet, senkit nem fog zavarni és egyetlen töltéssel hónapokig képes működni.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

RE.SOURCE: kényelem és funkcionalitás egyben

Ki miért vesz VitalSpa jakuzzit? - „Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni”

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Tó2 – A kerti élet örömei

Nyaralás a kertben – a kerti vakáció nélkülözhetetlen kellékei

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

SZÁLLODAI MEGOLDÁSOK KONFERENCIA: Fürdőszobák és wellness terek fejlesztése, korszerűsítése

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

3 ok, amiért érdemes részt venni a Burkolói workshopon

Vásárlási listák
További vásárlási listák