Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Kiegészítők tapasztalatok, kiegészítők vélemények, kiegészítők ötletek, kiegészítők cégek, kiegészítők képek, kiegészítők tippek

kiegészítők cikkek

Térformálás design elemekkel

A Papp Linda építész tervei alapján megújult lakást a szellős, átlátható terek, a funkcionalitás, valamint a természetes anyagok és földszínek harmóniája teszi egyedivé.

Feketét a fürdőszobába? Igen! – Így használjuk a fekete szanitereket, csaptelepeket és kiegészítőket

Egyre gyakrabban látjuk, ahogy a kőbe vésett szabályok sorra megdőlnek, ha a fürdőszobák kialakításáról, berendezéséről van szó. Az egyik ilyen tabusított gondolat, hogy a szaniterek fehér, illetve a csaptelepek ezüstösen csillogó, inox, vagy krómozott felületűek és azok is maradnak. Bátran tagadjuk meg ezeket az elveket és nézzük meg közelebbről, milyen lehet a fürdőszobánk feketébe öltöztetve.

Nyiss a stílusodra! Körbenéztünk az Ajtógyár / Kilincsgyár beltéri ajtó és kilincs áruházban és megtaláltuk, amit kerestünk

A lakásfelújítás finisébe érve nem gondoltuk volna, hogy ekkora fejtörést okoz a beltéri ajtók és a hozzájuk tartozó kiegészítők kiválasztása. Hirtelen ötlettől vezérelve felfedezőútra indultunk az Ajtógyár / Kilincsgyár áruházba és most azt is megmutatjuk mit találtunk.

Okosotthon egyszerűen

Okosotthon, okosvilágítás egyszerűen a kanapéról? Okosizzó néhány hagyományos izzó árából? Többé már nem lehetetlen! Dőljön hátra indítsa el az applikációt, vagy csak szóljon oda Alexának vagy a Google Home asszisztensnek és élvezze otthona hangulatvilágítását.

Fürdőkádak neked: extra széles kínálat a választás szabadságáért

Forma, kialakítás, méret, kiegészítők, extrák – minél szélesebbek a variációs lehetőségek, annál inkább tudunk olyat választani, ami pontosan illik az igényeinkhez. Igaz ez a fürdőkádakra is.

Ki sem kell mozdulnunk otthonról, hogy bejárjuk az Aqualand-ot – Virtuális séta a bemutatóteremben

Rengeteg időt takaríthatunk meg, ha először virtuálisan járjuk be az Aqualand bemutatótermeit. Így rögtön feltérképezhetjük, mit célozzunk meg a személyes látogatás alkalmával, milyen fürdőszoba bútorokkal, szaniterekkel, csaptelepekkel és kiegészítőkkel ismerkedjünk majd meg közelebbről.

Emco - A fürdőszobai kiegészítők és a rejtett tároló megoldások specialistája

Az emco Bad több mint 60 esztendeje a prémium piaci szegmensbe tartozó, csúcsminőségű, exkluzív fürdőszobai berendezési tárgyakat és kiegészítőket gyárt Lingenben, Németországban. A termékskálába kiegészítők, tükrös szekrények, funkcionális modulok, megvilágított és kozmetikai tükrök valamint mosdók és mosdóegység megoldások tartoznak.

A Sanotechnik kiemelt ajánlatai 2020 elején

A Sanotechnik széles termékskálával áll vevői rendelkezésére: a különböző zuhanykabinokon, akril pezsgő- és fürdőkádakon vagy fürdőszobabútorokon túl megtaláljuk az optimális megoldást a fürdőszobai radiátorok, szaniterkerámiák vagy kiegészítők terén is.

További cikkek kiegészítők témában

kiegészítők képek

Grafitszürke kiegészítők

Momento Design

Elegáns kiegészítők

Arezzo Design

Fekete kiegészítők

Arezzo Design

Halszálka mintás padló a szoba éke

Káplár Nikoletta
További képek kiegészítők témában
További cégek kiegészítők témában

kiegészítők vásárlási listák

Beltéri ajtók és kiegészítők
Beltéri ajtók és kiegészítők
193 058 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Patinás kiegészítők ajtókhoz
Patinás kiegészítők ajtókhoz
123 090 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Szaniterek, kiegészítők
Szaniterek, kiegészítők
518 000 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák kiegészítők témában