Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Keter - a tárolás legjobb megoldása

A Keter kerti tárolói és szerszámos házai megnyugtató megoldást kínálnak a kültéri eszközök, bútorok, gépek elhelyezésére.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Hallgassa meg a cikket MP3 formátumban!

Curver kerti tároló Curver kerti tároló Curver kerti tároló
A Curver név Magyarországon is egyet jelent a magas minőséggel, a megbízhatósággal és tartóssággal. Ugyanezek a tulajdonságok jellemzik a cég anyavállalata, a Keter által gyártott szerszámos házakat és tárolókat is, amelyek megnyugtató megoldást jelentenek a kerti kisgépek, kerékpárok, kinti ülőgarnitúrák, párnák, medencekellékek és tisztítószerek elhelyezésére a hideg, csapadékos hónapokra.
Keter
Curver kerti tároló Curver kerti tároló Curver kerti tároló Curver kerti tároló
A gyantakompozit felhasználásával és acélmerevítéssel készült Oakland és Artisan típusú házak szerkezetére a Keter örökélet garanciát vállal, de a népszerű Manor termékeknél is 10 év jótállással számolhatunk. Még a legnagyobb kerti házat is két ember egy nap alatt kényelmesen fel tudja állítani, köszönhetően a felhasználóbarát összeszerelési útmutatónak.
Keter
Curver kerti tároló
A Keter széles választékot kínál a szerszámos házaknál kisebb tárolóiból is.
Keter

Curver kerti tároló Curver kerti tároló
A világszerte 27 gyárat üzemeltető Keter szerszámos házai és kerti tárolói a legmagasabb minőségű, UV- és fagyálló anyagokból készülnek. Kiemelkedő fizikai tulajdonságai mellett színválasztékának, fahatású felületüknek köszönhetően esztétikailag is optimális megoldást jelentenek.
Keter
Curver kerti tároló
Ha helyigényünk azt diktálja, a kerti kisházak és a tárolók különböző típusainak kombinációjával éppen akkora tárolókapacitáshoz juthatunk, amekkorára szükségünk van.
Keter
Curver kerti tároló Curver kerti tároló
A házak és tárolók mellett a Keter széles kertibútor kínálattal is rendelkezik, amelyek ugyancsak ellenállnak az időjárás viszontagságainak, hosszú élettartamot, és így sok-sok év kényelmet biztosítva számunkra a kertünkben.
Keter
Curver kerti tároló
Legyen szó tárolásról vagy kerti bútorokról, a Curver információgazdag és áttekinthető webshopjában mindenki megtalálhatja és házhoz is rendelheti a számára legmegfelelőbb megoldást.
Keter
Curver kerti tároló Curver kerti tároló
Aki pedig személyesen is szeretne meggyőződni a Keter-minőségről, az a legtöbb terméket megtekintheti a cég – világon egyedülálló – márkaboltjában, Budaörsön, az M1/M7 autópályák kivezetőszakaszánál, az Építők útja 2-4. szám alatt.
Keter
Curver kerti tároló Curver kerti tároló Curver kerti tároló Curver kerti tároló
A Keter termékei azonnali és időtálló megoldást jelentenek, ne érje be kevesebbel!
Keter

Népszerűek a témában

Hörmann - Tervezzük meg garázskapunkat! – Útmutató lépésről lépésre

Gyors és stresszmentes építkezés, akár a karosszék kényelméből