Hirdetés

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

A Construma 2013 kiállításon a Tetőfedőnap alkalmával adták át az Év Tetője Nívódíj pályázata nyerteseinek a díjakat. Az Év Tetője Nívódíj pályázatot az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége, az ÉMSZ hirdeti meg minden évben. A Fémlemez Szekció díjazottjait mutatjuk be.

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

A Fémlemez Szekcióban megosztott nívódíjat kapott a bevonatos lemezzel fedett tetők kategóriában Kujbus Mihály aDebrecenben épült magánklinika tetőfedésért. A tetőfedés anyaga: Prefa bevonatos fémlemez.

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

A Fémlemez Szekcióban megosztott nívódíjat kapott a titáncink lemezzel fedett tetők kategóriában a Majer Bádogosipari Kft. aTelkiben épült családi ház tetőfedésért. A tetőfedés anyaga: Umicore /VM Zink titáncink lemez.

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció 

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

A Fémlemez Szekcióban különdíjat kapott a bevonatos fémlemezzel fedett tetők kategóriában a Hámos Kft. aBudapesten épült nagykövetségi épület tetőfedésért. A tetőfedés anyaga: Prefa bevonatos fémlemez.

20130427 teto gerard resize

A Fémlemez Szekcióban kategóriadíjat kapott a cserepes lemezzel fedett tetők kategóriában az Együttérzés Bt., Tuli Szilárd aBalatonbogláron épült családi ház tetőfedésért. A tetőfedés anyaga: Gerard cserepes lemez.

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

A Fémlemez Szekcióban kategóriadíjat kapott a bevonatos lemezzel fedett tetők kategóriában a Szolnok-Kas Kft., Barta Levente aBalatonbogláron épült nyaraló tetőfedésért. A tetőfedés anyaga: Prefa bevonatos fémlemez.

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

A Fémlemez Szekcióban kategóriadíjat kapott a titáncink lemezzel fedett tetők kategóriában a Majer Bádogosipari Kft. aBudapesten épült villaépület tetőfedésért. A tetőfedés anyaga: Umicore /VM Zink titáncink lemez.

Az Év Tetője – Fémlemez Szekció

A Fémlemez Szekcióban elismerő oklevelet kapott a bevonatos fémlemezzel fedett tetők kategóriában a Majer Bádogosipari Kft. aBudapesten épült társasház tetőfedésért. A tetőfedés anyaga: Prefa bevonatos fémlemez.

Forrás: ÉMSZ

Kapcsolódó írásaink
Tetőfedő anyagok kiválasztása 1.
Tetőfedő anyagok kiválasztása 4. – fémfedés

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Családi ház korcolt tetővel – Miért ezt választotta a tulajdonos és mit mond erről a tervező?

A tetőfedési lehetőségek között válogatva családi házon kevésbé találkozunk korcolt tetővel. Hogy ez mégis jó döntésnek bizonyult, mindjárt kiderül, hiszen maga a tulajdonos és a ház építész tervezője mesél a választás okairól, a tervezés körülményeiről.

A Tesla legújabb innovációja: hatékony és magas szilárdságú napelemes tetőfedés

Az elektromos árammal hajtott autóinak fejlesztése után a Tesla tovább emeli a tétet: olyan fotovoltalikus tetőfedő anyagokat dobott piacra, melyek anyagukban és élettartamukban is különböznek az eddig ismert napelemes cserepektől.

A tervezéstől a felújításon és a tetőfedő anyagok kiválasztásán át a szigetelésig, itt mindent megtalál, amit a tetőkről tudnia kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.

Tető- és homlokzatburkolatok horganyzott acéllemezből

A horganyzott acéllemez megmunkálásával készülő burkolatok a homlokzatokon és a tetőkön egyaránt jól alkalmazhatók.

Figyeljünk a fontos részletekre! - Tetőfóliák és alátéthéjazatok

Egy új ház építése során számos olyan tényezőt kell figyelembe venni, melyeket kevésbé fontosnak gondolunk. Habár az esztétikum mindenki számára az egyik legfontosabb szempont, az alapanyag választás és a kialakítás legalább ekkora hangsúlyt kell, hogy kapjanak. Ha a biztonságról és a funkcionalitásról van szó, ne kössünk kompromisszumot!

Milyen cserepet válasszunk az otthonunkra, ha az energiatakarékosság, az esztétikum és a funkcionalitás egyaránt fontos?

A Terrán GENERON napelemes tetőcserép alkalmazásával a tető védelmi funkciója a teljes felületen tökéletesen biztosított, miközben fenntartható módon járul hozzá otthononunk mindennapi energiaszükségletéhez.

Tető- és homlokzatburkolatok horganyzott acéllemezből

A horganyzott acéllemez megmunkálásával készülő burkolatok egyre népszerűbbek a tervezők és kivitelezők körében. Alkalmazásával tartós, környezetbarát és esztétikus tetőfedés és homlokzat alakítható ki.