Hirdetés

Új tető állami támogatással

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.
Új tető fele pénzből? Igen!

Fontolgatja a tetőfelújítást, de eddig nem volt rá lehetősége? Legalább egy gyereket nevel, vagy éppen úton az első csemete? Akkor itt a remek alkalom, hogy új tetőt varázsoljon családjának! A 2021. január 1-jével indult otthonfelújítási támogatás keretei között most akár a tetőcsere költségének felét visszakaphatja, ami jelentős anyagi segítség. Fontos tudni azonban, hogy a vissza nem térítendő támogatás összegében 50-50 százalék arányban anyag- és munkadíjnak kell szerepelnie, vagyis mindenképpen számlaképes vállalkozót kell megbízni a munkával. Érdemes ezzel számolni, mert az állami támogatásnak köszönhetően most jóval kisebb ráfordítással valósíthatja meg tetőfelújítási terveit, ráadásul szakszerűen kivitelezve.

Terrán tetőcserép

Ezzel a segítséggel akkor is érdemes élni, ha nem feltétlenül a teljes tetőrendszer modernizálásában vagy tetőcserép-vásárlásban gondolkodunk. Több háztartás esetében az ereszcsatorna vagy a tető-hőszigetelés cseréje is aktuális lehet. Ha pedig korszerűsítésekről beszélünk, nemcsak az állagmegóvást, valamint az életminőség javítását tarthatjuk szem előtt, hanem a jövőbemutató megoldások alkalmazását is.

Terrán tetőcserép

A Terrán napelemes tetőcserepe, a Generon, amellett, hogy rendkívül esztétikus, nagymértékben növeli az ingatlan értékét. Vagyis, ha a támogatásra úgy tekintünk, mint egy eszközre, amely a hosszú távú befektetést szolgálja, olyan opciókat is javasolt számba venni, melyek a funkcionalitáson túl innovatívak is.

Így érdemes tájékozódni

Komoly beruházás lévén nem szabad megspórolni azt az időt és energiát, amit a gyártók, termékek, valamint szakemberek kiválasztásával töltünk. A Terrán tetőépítőknek szóló oldala, a Tetőtépítek.hu a lehető legmagasabb szinten segíti és megkönnyíti a meglévő és leendő vásárlók számára az információszerzést. Az inspirációk, ötletek, szakértői cikkek mind a döntéselőkészítést támogatják a tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Ez a komplex, online tudástér igazán hasznos a felhasználóknak a napvilágot látott finanszírozási lehetőségek tükrében is.

Terrán tetőcserép

Áccsal álljon neki

Ha konkretizálódtak a tervei, és belevág a felújításba, meg kell találnia a megbízható, referenciákkal rendelkező mesterembert. A hazai tetőfedő szakemberek hiánya évek óta problémát jelent, ezt pedig csak fokozni fogja, hogy az otthonteremtési támogatás következtében megnő a lakosság lakásfelújítási kedve. A Terránnak, felelős gyártóként, kiemelten fontos, hogy végigkövesse termékei útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. A gyártó Ácskereső oldalán pár kattintással megtalálhatja az Önhöz legközelebb lévő mesterembert. A választott szakemberrel egyszerűen fel is veheti a kapcsolatot, hogy még könnyebben megvalósíthassa tetőálmait.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Tippek tetőablak választáshoz – felújítóknak

Tetőcsere, tetőfelújítás, napelem – Ezekre ad pénzt az állam

Trendi, energiahatékony zöldtetők - Fejünk felett épülhet a zöld jövő

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

Jobbat választunk, ha nincs ki megjavítsa?

A jövő a tetőn: megkezdte működését az ország első napelemes tetőcserép gyára

Nimbus Garden – Jövő a jelenben. Az energiamegtakarítás és a környezetvédelem tökéletes ötvözete

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Síklemezes tetőfedés – a tradíciók és a modern technológia látványos találkozása

Ha virágzó kertet és kényelmes kertészkedést szeretnénk, válasszunk megfelelő öntözőrendszert!

Vásárlási listák
További vásárlási listák