Hirdetés

Új tető állami támogatással

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.
Új tető fele pénzből? Igen!

Fontolgatja a tetőfelújítást, de eddig nem volt rá lehetősége? Legalább egy gyereket nevel, vagy éppen úton az első csemete? Akkor itt a remek alkalom, hogy új tetőt varázsoljon családjának! A 2021. január 1-jével indult otthonfelújítási támogatás keretei között most akár a tetőcsere költségének felét visszakaphatja, ami jelentős anyagi segítség. Fontos tudni azonban, hogy a vissza nem térítendő támogatás összegében 50-50 százalék arányban anyag- és munkadíjnak kell szerepelnie, vagyis mindenképpen számlaképes vállalkozót kell megbízni a munkával. Érdemes ezzel számolni, mert az állami támogatásnak köszönhetően most jóval kisebb ráfordítással valósíthatja meg tetőfelújítási terveit, ráadásul szakszerűen kivitelezve.

Terrán tetőcserép

Ezzel a segítséggel akkor is érdemes élni, ha nem feltétlenül a teljes tetőrendszer modernizálásában vagy tetőcserép-vásárlásban gondolkodunk. Több háztartás esetében az ereszcsatorna vagy a tető-hőszigetelés cseréje is aktuális lehet. Ha pedig korszerűsítésekről beszélünk, nemcsak az állagmegóvást, valamint az életminőség javítását tarthatjuk szem előtt, hanem a jövőbemutató megoldások alkalmazását is.

Terrán tetőcserép

A Terrán napelemes tetőcserepe, a Generon, amellett, hogy rendkívül esztétikus, nagymértékben növeli az ingatlan értékét. Vagyis, ha a támogatásra úgy tekintünk, mint egy eszközre, amely a hosszú távú befektetést szolgálja, olyan opciókat is javasolt számba venni, melyek a funkcionalitáson túl innovatívak is.

Így érdemes tájékozódni

Komoly beruházás lévén nem szabad megspórolni azt az időt és energiát, amit a gyártók, termékek, valamint szakemberek kiválasztásával töltünk. A Terrán tetőépítőknek szóló oldala, a Tetőtépítek.hu a lehető legmagasabb szinten segíti és megkönnyíti a meglévő és leendő vásárlók számára az információszerzést. Az inspirációk, ötletek, szakértői cikkek mind a döntéselőkészítést támogatják a tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Ez a komplex, online tudástér igazán hasznos a felhasználóknak a napvilágot látott finanszírozási lehetőségek tükrében is.

Terrán tetőcserép

Áccsal álljon neki

Ha konkretizálódtak a tervei, és belevág a felújításba, meg kell találnia a megbízható, referenciákkal rendelkező mesterembert. A hazai tetőfedő szakemberek hiánya évek óta problémát jelent, ezt pedig csak fokozni fogja, hogy az otthonteremtési támogatás következtében megnő a lakosság lakásfelújítási kedve. A Terránnak, felelős gyártóként, kiemelten fontos, hogy végigkövesse termékei útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. A gyártó Ácskereső oldalán pár kattintással megtalálhatja az Önhöz legközelebb lévő mesterembert. A választott szakemberrel egyszerűen fel is veheti a kapcsolatot, hogy még könnyebben megvalósíthassa tetőálmait.

Kapcsolódó cikkek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

A tetőszigetelés okos megoldását képviselő ISOTEC egy olyan komplett rendszert kínál, melynek alkalmazásával hatékonyan küszöbölhetők ki a hagyományos technikák használatából eredő hibák.

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Jó dolog, amikor az ember össze tudja kötni a kellemeset a hasznossal és ugyanígy több szempontból jó nekünk, ha a praktikust kötjük össze a kötelezővel. Hiszen, ha már valamire „hivatalból” is oda kell figyelnünk, azt miért ne tennénk úgy, hogy abból minden tekintetben a lehető legjobban jöjjünk ki? Erre jó példa az ISOTEC tetőszigetelés.

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

Az újrahasznosított anyagokból készült tetőszigetelés segíti a káros anyagok semlegesítését, ráadásul világos bevonata miatt kevésbé veszi fel a hőt, így növeli az energiahatékonyságot.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!