Hirdetés

Új tető állami támogatással

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.
Új tető fele pénzből? Igen!

Fontolgatja a tetőfelújítást, de eddig nem volt rá lehetősége? Legalább egy gyereket nevel, vagy éppen úton az első csemete? Akkor itt a remek alkalom, hogy új tetőt varázsoljon családjának! A 2021. január 1-jével indult otthonfelújítási támogatás keretei között most akár a tetőcsere költségének felét visszakaphatja, ami jelentős anyagi segítség. Fontos tudni azonban, hogy a vissza nem térítendő támogatás összegében 50-50 százalék arányban anyag- és munkadíjnak kell szerepelnie, vagyis mindenképpen számlaképes vállalkozót kell megbízni a munkával. Érdemes ezzel számolni, mert az állami támogatásnak köszönhetően most jóval kisebb ráfordítással valósíthatja meg tetőfelújítási terveit, ráadásul szakszerűen kivitelezve.

Terrán tetőcserép

Ezzel a segítséggel akkor is érdemes élni, ha nem feltétlenül a teljes tetőrendszer modernizálásában vagy tetőcserép-vásárlásban gondolkodunk. Több háztartás esetében az ereszcsatorna vagy a tető-hőszigetelés cseréje is aktuális lehet. Ha pedig korszerűsítésekről beszélünk, nemcsak az állagmegóvást, valamint az életminőség javítását tarthatjuk szem előtt, hanem a jövőbemutató megoldások alkalmazását is.

Terrán tetőcserép

A Terrán napelemes tetőcserepe, a Generon, amellett, hogy rendkívül esztétikus, nagymértékben növeli az ingatlan értékét. Vagyis, ha a támogatásra úgy tekintünk, mint egy eszközre, amely a hosszú távú befektetést szolgálja, olyan opciókat is javasolt számba venni, melyek a funkcionalitáson túl innovatívak is.

Így érdemes tájékozódni

Komoly beruházás lévén nem szabad megspórolni azt az időt és energiát, amit a gyártók, termékek, valamint szakemberek kiválasztásával töltünk. A Terrán tetőépítőknek szóló oldala, a Tetőtépítek.hu a lehető legmagasabb szinten segíti és megkönnyíti a meglévő és leendő vásárlók számára az információszerzést. Az inspirációk, ötletek, szakértői cikkek mind a döntéselőkészítést támogatják a tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdésekkel kapcsolatban. Ez a komplex, online tudástér igazán hasznos a felhasználóknak a napvilágot látott finanszírozási lehetőségek tükrében is.

Terrán tetőcserép

Áccsal álljon neki

Ha konkretizálódtak a tervei, és belevág a felújításba, meg kell találnia a megbízható, referenciákkal rendelkező mesterembert. A hazai tetőfedő szakemberek hiánya évek óta problémát jelent, ezt pedig csak fokozni fogja, hogy az otthonteremtési támogatás következtében megnő a lakosság lakásfelújítási kedve. A Terránnak, felelős gyártóként, kiemelten fontos, hogy végigkövesse termékei útját a gyártósortól egészen a beépítésig, hiszen a sikert a vásárlók igényeinek való megfelelés jelenti. A gyártó Ácskereső oldalán pár kattintással megtalálhatja az Önhöz legközelebb lévő mesterembert. A választott szakemberrel egyszerűen fel is veheti a kapcsolatot, hogy még könnyebben megvalósíthassa tetőálmait.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

Az újrahasznosított anyagokból készült tetőszigetelés segíti a káros anyagok semlegesítését, ráadásul világos bevonata miatt kevésbé veszi fel a hőt, így növeli az energiahatékonyságot.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!

Minden, amit tudnunk kell a cserepeslemezről – Útmutató A-tól Z-ig

Az időjárás még a legstabilabb tetőket sem kíméli. Idővel az anyagok elöregszenek, és egyre kevésbé alkalmasak eredeti funkciójuk ellátására. Amint a tető megérett a felújításra, többé nem megkerülhető a kérdés: milyen legyen az új tető? A cserepeslemez esztétikus, időtálló és gazdaságos megoldást jelent, tehát remek választás.

Nézze meg házát alumínium tető alatt!

Egy egyszerű családi ház látványát is feldobhatjuk, de legalábbis eljátszhatunk annak gondolatával, milyen lenne otthonunk egy trendi, egy elegáns vagy éppen hangulatos PREFA tető alatt. Ebben segítségünkre lehet a cég ingyenes fotószervíz szolgáltatása, amellyel megnézhetjük, hogyan festene új vagy felújítandó otthonunk a számtalan színben választható, viharálló, tartós és környezetkímélő fémtető alatt.