Hirdetés

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

Hónapokig, évekig tartó álmodozások, tervezgetések, egyeztetések és persze maga a kivitelezés – az ezzel járó fáradságos munka tagadhatatlan, viszont kárpótol minket az a pillanat, mikor először lépünk be új otthonunkba. A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

A belsőépítészet és a lakberendezés is fontos és hosszadalmas folyamat a tervezés során, de nem feledkezhetünk meg arról sem, mi véd majd minket éveken, évtizedeken át a külső behatásoktól. Bár éjszaka igazán gyönyörű látványt nyújt a csillagok ragyogása, ha elkészül a tetőnk, a BMI Bramac Star tetőcserepei kerülnek majd rivaldafénybe.

Bramac Star tetőcserepek

Ne engedjünk az elvárásainkból!

Elsőre nem is gondolnánk, hogy egy új ház megjelenésében milyen fontos szerepet játszik a tető. Ahogy a homlokzatokat mind több és nagyobb nyílászárókkal tagoljuk, hogy a lehető legtöbb természetes fény hatolhasson be a falak közé, úgy válik a tető talán a legnagyobb egybefüggő felületté az épületen. Így a formavilág és a színek mellett a fedés egyéb esztétikai tulajdonságai is meghatározóvá válnak, ilyen a tetőcserép anyagának textúrája, finomsága és fényessége. A BMI Bramac innovációjának köszönhetően azonban nem kell többé választanunk a finom megmunkálású, csillogó felület és a betoncserepek jól ismert ellenállósága között. A Star tetőcserepek alapjait a nagyobb szemcsés, anyagában színezett betoncserép adja, ezzel biztosítva a termék tartósságát. A szendvicstechnológiának köszönhetően erre a masszív alapra kerül egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg, majd az a különleges bevonat, ami a kerámiára jellemző sima, fényes felületet eredményezi.

Egyedülálló technológia

Mi az, ami az évek múltával elhalványíthatja egy tető szépségét - akár a szó szoros értelmében is? Igen, a Nap, valamint az idővel óhatatlanul megjelenő szennyeződések. Azonban az új, csúcskategóriás betoncserepekre kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemző extrém UV-terhelés esetén is, a sima felületen pedig kevésbé tudnak megtapadni a szennyeződések. Így a csillogó szépség mellett a Star technológiának köszönhetően egyúttal a rendkívül hosszan tartó védelmet is azonnal kipipálhatjuk az elvárásainkat összefoglaló képzeletbeli listáról.

A piacon egyedülállónak számító megoldás Európa legnagyobb tetőrendszereket gyártó vállalatcsoportja, a BMI Group nemzetközi szakértelmével jött létre, azonban a tetőcserépben rejlő innovatív megoldásokból tulajdonosként csak annyit veszünk majd észre, hogy évek múltán is olyan szépnek látjuk tetőnket, mint a beköltözés napján.

Bramac Star tetőcserepek

Gazdag választék, kompromisszumok nélkül

A Star tetőcserepek gazdag választékban, 3 formában és 8 színben érhetők el, így minden típusú és stílusú házhoz található olyan modell, mellyel tökéletesen harmonikus tetőt alkothatunk. A Római Star rubinvörös, téglavörös, antracit és sötétbarna, a Tegalit Star platina, ébenfekete és ezüst metál, a Platinum Star ezüst metál és barna metál színekben kapható. A sötét színű cserepeknél alkalmazott Thermo Protector technológiával az infravörös sugárzás egy része visszaverhető, csökkentve ezzel a tetőtér felmelegedését, ezért mindenki bátran választhat kompromisszumok nélkül a divatos, sötét színű árnyalatok közül is.

Elégedettség GARANTÁLVA

Otthonunk hosszan tartó védelmére garancia, ahogy a BMI Bramac hisz termékei kiemelkedő minőségében. A több mint 35 éve Magyarországon jelenlévő vállalat a többi tetőcserepéhez hasonlóan a Star modellekre is 30 év garanciát ad a tetőcserepek fagyállóságára, vízzáróságára és mérethűségére, komplett tetőrendszer vásárlása esetén pedig 15 év rendszergaranciát vállal a teljes tetőre, minden rendszerelemre és kiegészítőre, így biztosak lehetünk benne, hogy otthonunk gondtalanságát nem zavarják meg az időjárás szeszélyei.

További részletekért látogass el a tobbmintcserep.hu weboldalra vagy keresd a BMI Bramac Tanácsadóit!

Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

Az újrahasznosított anyagokból készült tetőszigetelés segíti a káros anyagok semlegesítését, ráadásul világos bevonata miatt kevésbé veszi fel a hőt, így növeli az energiahatékonyságot.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!

Minden, amit tudnunk kell a cserepeslemezről – Útmutató A-tól Z-ig

Az időjárás még a legstabilabb tetőket sem kíméli. Idővel az anyagok elöregszenek, és egyre kevésbé alkalmasak eredeti funkciójuk ellátására. Amint a tető megérett a felújításra, többé nem megkerülhető a kérdés: milyen legyen az új tető? A cserepeslemez esztétikus, időtálló és gazdaságos megoldást jelent, tehát remek választás.

Nézze meg házát alumínium tető alatt!

Egy egyszerű családi ház látványát is feldobhatjuk, de legalábbis eljátszhatunk annak gondolatával, milyen lenne otthonunk egy trendi, egy elegáns vagy éppen hangulatos PREFA tető alatt. Ebben segítségünkre lehet a cég ingyenes fotószervíz szolgáltatása, amellyel megnézhetjük, hogyan festene új vagy felújítandó otthonunk a számtalan színben választható, viharálló, tartós és környezetkímélő fémtető alatt.

Családi ház korcolt tetővel – Miért ezt választotta a tulajdonos és mit mond erről a tervező?

A tetőfedési lehetőségek között válogatva családi házon kevésbé találkozunk korcolt tetővel. Hogy ez mégis jó döntésnek bizonyult, mindjárt kiderül, hiszen maga a tulajdonos és a ház építész tervezője mesél a választás okairól, a tervezés körülményeiről.

A Tesla legújabb innovációja: hatékony és magas szilárdságú napelemes tetőfedés

Az elektromos árammal hajtott autóinak fejlesztése után a Tesla tovább emeli a tétet: olyan fotovoltalikus tetőfedő anyagokat dobott piacra, melyek anyagukban és élettartamukban is különböznek az eddig ismert napelemes cserepektől.