Hirdetés

Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

A csillagok nemcsak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg a BMI Bramac Star tetőcserepeket!

Hónapokig, évekig tartó álmodozások, tervezgetések, egyeztetések és persze maga a kivitelezés – az ezzel járó fáradságos munka tagadhatatlan, viszont kárpótol minket az a pillanat, mikor először lépünk be új otthonunkba. A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

A belsőépítészet és a lakberendezés is fontos és hosszadalmas folyamat a tervezés során, de nem feledkezhetünk meg arról sem, mi véd majd minket éveken, évtizedeken át a külső behatásoktól. Bár éjszaka igazán gyönyörű látványt nyújt a csillagok ragyogása, ha elkészül a tetőnk, a BMI Bramac Star tetőcserepei kerülnek majd rivaldafénybe.

Bramac Star tetőcserepek

Ne engedjünk az elvárásainkból!

Elsőre nem is gondolnánk, hogy egy új ház megjelenésében milyen fontos szerepet játszik a tető. Ahogy a homlokzatokat mind több és nagyobb nyílászárókkal tagoljuk, hogy a lehető legtöbb természetes fény hatolhasson be a falak közé, úgy válik a tető talán a legnagyobb egybefüggő felületté az épületen.

Így a formavilág és a színek mellett a fedés egyéb esztétikai tulajdonságai is meghatározóvá válnak, ilyen a tetőcserép anyagának textúrája, finomsága és fényessége. A BMI Bramac innovációjának köszönhetően azonban nem kell többé választanunk a finom megmunkálású, csillogó felület és a betoncserepek jól ismert ellenállósága között. A Star tetőcserepek alapjait a nagyobb szemcsés, anyagában színezett betoncserép adja, ezzel biztosítva a termék tartósságát. A szendvicstechnológiának köszönhetően erre a masszív alapra kerül egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg, majd az a különleges felületkezelés, ami a kerámiára jellemző sima, fényes felületet eredményezi.

Egyedülálló technológia

Mi az, ami az évek múltával elhalványíthatja egy tető szépségét - akár a szó szoros értelmében is? Igen, a Nap, valamint az idővel óhatatlanul megjelenő szennyeződések. Azonban a csúcskategóriás betoncserepekre kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemző extrém UV-terhelés esetén is, a sima felületen pedig kevésbé tudnak megtapadni a szennyeződések. Így a csillogó szépség mellett a Star technológiának köszönhetően egyúttal a rendkívül hosszan tartó védelmet is azonnal kipipálhatjuk az elvárásainkat összefoglaló képzeletbeli listáról.

A piacon egyedülállónak számító megoldás Európa legnagyobb tetőrendszereket gyártó vállalatcsoportja, a BMI Group nemzetközi szakértelmével jött létre, azonban a tetőcserépben rejlő innovatív megoldásokból tulajdonosként csak annyit veszünk majd észre, hogy évek múltán is olyan szépnek látjuk tetőnket, mint a beköltözés napján.

Bramac Star tetőcserepek

Gazdag választék, kompromisszumok nélkül

A Star tetőcserepek gazdag választékban, 3 formában és 7 színben érhetők el, így minden típusú és stílusú házhoz található olyan modell, amellyel tökéletesen harmonikus tetőt alkothatunk. A Római Star rubinvörös, téglavörös, antracit és sötétbarna, a Tegalit Star platina és ezüst metál, a Platinum Star ezüst metál és barna metál színekben kapható. A sötét színű tetőcserepeknél alkalmazott Thermo Protector technológiával az infravörös sugárzás egy része visszaverhető, csökkentve ezzel a tetőtér felmelegedését, ezért mindenki bátran választhat kompromisszumok nélkül a divatos, sötét színű árnyalatok közül is.

Az ötcsillagos tetőcserepek ötcsillagos élményt nyújtanak, akárcsak egy Michelin-csillagos fogás. Az ételkészítés művészete és a minőségi tetőcserép-gyártás folyamata között jóval több hasonlóság fedezhető fel, mint az gondolnánk. Ennek tökéletes példájaként jött létre a gasztronómia és a tetőfedés fúziójából a BMI Bramac tetőcserép-étlapja, amelynek minden egyes Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf által elkészített fogását a tetőcserepek formái, színei és a tetőfedés művészete inspirálta.

Még a kockaházakat is egyedivé varázsolja

Itthon a kockaházak gyakori és népszerű szereplői az utcáknak egyszerű formájuknak és könnyű alakíthatóságuknak köszönhetően. Első ránézésre hiányozhat az összképből az egyediség, ugyanakkor a legátlagosabb házak is különleges fényben pompázhatnak a BMI Bramac Star tetőcserepekkel. A Kádár-kockák felújítása során kiemelten fontos figyelni a megfelelő lég- és párazárás kialakítására, valamint érdemes előzetesen utánajárni a kockaházak részletes felújítási, tetőfedési lehetőségeinek, hogy a végeredmény itt is egy modern, kiváló minőségű és ragyogó tetőcseréppel fedett otthon legyen.

Elégedettség GARANTÁLVA

Otthonunk hosszan tartó védelmére garancia, ahogy a BMI Bramac hisz termékei kiemelkedő minőségében. A több mint 35 éve Magyarországon jelenlévő vállalat a többi tetőcserepéhez hasonlóan a Star modellekre is 30 év garanciát ad a tetőcserepek fagyállóságára, vízzáróságára és mérethűségére. Ahogyan a tetőcserepek esetében, úgy a BMI Bramac rendszercsomagok terén is a Star jelenti a csúcskategóriát, vagyis ez tartalmazza a legtöbb tetőtartozékot, és ezáltal vehető igénybe a legtöbb szolgáltatás is: komplett Star tetőrendszer vásárlása esetén 15 év rendszergaranciát vállal a Bramac a teljes tetőre, minden rendszerelemre és kiegészítőre, így biztosak lehetünk benne, hogy otthonunk gondtalanságát nem zavarják meg az időjárás szeszélyei.

További részletekért látogass el a tobbmintcserep.hu weboldalra vagy keresd a BMI Bramac Tanácsadóit!

Népszerűek a témában

Zöld útra áll az építőipar?

Információ nélkül nem tudunk jó döntéseket hozni

7 érv a beton tetőcserép mellett

Ez is érdekelhet

Gyors, díjmentes, nagyságrendi számítás a Terrán TetőKalkulátorával!

Így lehet energetikailag hatékony a tető

Szárazépítés vizes helyiségekben Austrotherm UNIPLATTE® építőlemezekkel

SOLIDSoft zuhanytálca: mintha párnán járnánk

Magnifico! Mágnesen alapuló technológia a tolóajtók szolgálatában

Hörmann garázskapu és bejárati ajtó konfigurátor

Paradox – Bemutatkozik az új BlueEye applikáció

A VitalSpa csúcskategóriás jakuzzija méltán kér teret: a pezsgőfürdő mellett kiemelkedő alapfelszereltséggel kényeztet

A külső textilárnyékolók Fixscreen-rendszerével új dimenzió kezdődött az árnyékolásban

Napsütötte terasz, erkély? Nem hiányozhat a napellenző!

Az egyrétegű falazatok használata a gyakorlatban

Mutat és megtakarít: pala, kerámia, fém – homlokzaton és tetőn

Esztétika és környezettudatosság – arany középút a megújuló energiaforrások terén

Tetőfedés A-tól Z-ig, a tervezéstől a kivitelezésig. Kérdezzünk a szakértőtől!

Tetőfedési alapozó – álmaink tetője, elméletben

Síklemezes tetőfedés – a tradíciók és a modern technológia látványos találkozása

A családi ház építését is egyre tudatosabban tervezzük meg

Tippek tetőablak választáshoz – felújítóknak

Állami támogatás tetőfelújításra, napelemre

Új tető állami támogatással

Trendi, energiahatékony zöldtetők - Fejünk felett épülhet a zöld jövő

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Elérkezett a családi házak ideje - Akár 7 millió forint az energetikai felújításokra!