Hirdetés

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

A legújabb trendek követése, különleges szaniterek, rafinált megoldások vagy mindez együtt kell ahhoz, hogy fürdőszobánkat az otthonunk legkellemesebb részének tudjuk? Lehet, hogy ezt a célt ennél egyszerűbben, tudatos tervezéssel is elérhetjük.

Ha lehet, szerezzünk be mindent egy helyről

Legyen szó új építésről vagy a régi fürdőszoba felújításáról, megkönnyítjük a dolgunkat, ha olyan üzletben vásárolunk, ahol minden szükséges berendezést egy helyen megtalálunk. Ez egyrészt kényelmes, másrészt időt, energiát, ezáltal nem kevés pénzt is megspórolunk, a kész fürdőszoba pedig egységesebb, kellemesebb látványt kelt. Az igényes, jól felszerelt üzletekben mindig ajánlanak a kiválasztott kádhoz, zuhanypanelhez illő csaptelepet, kiegészítőket, bútorokat.

Wellis fürdőszoba

A Wellis kínálata idén zuhanykabinok, zuhanyoszlopok, hidromasszázskádak, szabadon álló öntöttmárvány kádak, fürdőszobai kiegészítők, fürdőszobai bútorok, pultra építhető és szabadon álló mosdók, csaptelepek és toalettek széles kínálatával bővült.

Különleges látvány: a szabadon álló kád. Ellenálló és tartós anyagok

Ha igazán trendi és lélegzetelállító hatást szeretnénk elérni, valamint a helyiség mérete engedi, válasszunk szabadon álló kádat. Ne feledjük, egy gyönyörű, szoborszerű fürdőkád manapság már a hálószobában is elhelyezhető. A Wellis legújabb, szabadon álló öntöttmárvány kádjai formatervezésüknek köszönhetően azonnal a látvány fókuszába kerülnek.

Wellis fürdőszoba

Mindenképpen szót érdemel a kádak anyaga. A különböző ásványi anyagok megfelelő aránya a mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá teszi a felületeket. Az extra kemény, fél milliméter vastag, matt szaniter gél réteg a hő- és karcállóságról, valamint a kellemes tapintásról gondoskodik. A modern gyártási technológiának köszönhető, hogy a változatos formavilág kialakításának csak a képzelet szab határt. E kádakhoz szabadon álló csaptelepek illenek, így az összekép letisztult, a használat kényelmes lesz.

Wellis fürdőszoba

Ami a kádak színét illeti, a fekete az új fehér. A Soul öntöttmárvány kád ergonomikus kialakítása garancia a kellemes, nyugtató fürdőzésre. Ahogy néhány másik terméknél, a Soul kádaknál is lehetőség van fekete színt választani. Az elegáns forma így még jobban érvényesül a matt, selymes felülettel.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Wellness a fürdőszobában? Igen!

Miért ne alakítanánk a fürdőt kellemes wellness részleggé, ahol bármikor ellazulhatunk, relaxálhatunk, feltöltődhetünk? Mi lenne csodásabb, mint hidromasszázs élménnyel kényeztetni magunkat? Erre tökéletesen alkalmas a Huron tizenkét fúvókás akrilkád. A vadonatúj hidromasszázskád egyedülálló, letisztult vonalvezetésével bármely fürdőszobát a nyugalom szigetévé varázsol. Hat mikrofúvókás V-conceptTM hátmasszázs, négy midifúvókás oldalmasszázs és két midifúvókás lábmasszázs rendszere az egész test átmasszírozásáról gondoskodik.

Hely a zuhanyzónak – nem csak sietős reggelekre

Ha elég nagy a fürdőszobánk egy külön zuhanyzónak, vagy éppen azért, mert nem elég nagy, netán az általánostól eltérő, egyedi terveket szeretnénk megvalósítani, szenteljünk figyelmet a kényelmes, minden igényünket kielégítő zuhanyfülke kialakítására.

Wellis fürdőszoba

A zuhanyfalak közül kiemelést érdemel a praktikus és hiánypótló Premier fix oldalfal, melyet a tolóajtós zuhanyfalhoz ajánlott alkalmazni. A termék jobbos és balos beszerelési lehetőséggel is elérhető. Hat milliméter vastag biztonsági üvege Easy Clean bevonattal rendelkezik, melyet a polírozott alumíniumkeret tesz még letisztultabbá.

A kényelem zálogai: bútorok, tárolók és kiegészítők

A fürdőszoba egyik leggyakrabban használt eleme a fürdőszobabútor, ezért kiválasztásánál nagyon körültekintőnek kell lennünk. A Wellis 2021-es szaniterkollekciójának kialakításnál csodálatos bútor összeállításokat valósított meg, melyek azonnal a helyiség kiemelt díszeivé válnak.

Wellis fürdőszoba
Wellis fürdőszoba

A legkisebb fürdőszobák helytakarékos, mégis modern kialakítású eleme lehet a Tenebra 90 mosdószekrény. A Miletos 180 kollekció inkább családi fürdőszobákba vagy párok számára jó választás, akik szeretnének kényelmesen elférni a sietős reggeli készülődéskor.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák