A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben. Egyelőre nem tudni, hogy a következő hónapok, az előttünk álló év, évek milyen hasonló helyzeteket hoznak magukkal, ami azonban biztos: azzal hosszú távon, az élet rendes kerékvágásában haladva is csak jól járhatunk, ha proaktívan állunk hozzá az otthoni pihenés, feltöltődés, egészségmegőrzés megteremtéséhez. Ennek egy kézenfekvő, és talán egyik – nem véletlenül – legnépszerűbb módja a jakuzzi.

Az igényekhez igazodva

Míg a masszázsmedencékkel korábban jellemzően fürdőkben, wellness hotelekben találkoztunk, ma már megszokott látványa egy-egy otthonnak, hétvégi háznak. Ahogy nőtt az érdeklődés, úgy reagáltak a gyártók is a különböző felhasználói elvárásokra, legyen szó a férőhelyek számáról, az elérhető masszázsfunkciókról, kiegészítő extrákról, s persze nem utolsósorban az ár-érték arányról.

Maximális kikapcsolódás otthon a Vital Spa jakuzzijában
Maximális kikapcsolódás otthon a Vital Spa jakuzzijában

Érdeklődöm a VitalSpa termékek iránt

Újdonságok a kínálatban

Ezeket a szempontokat is szem előtt tartva bővítette kínálatát 2020-ban a VitalSpa. Idén négy új típus került be a VitalSpa jakuzzi családjába, név szerint:

  • Florida,
  • Madeira,
  • Grenada
  • Barbados.

A Florida egy 160 cm széles, 216 cm hosszú, és 78 cm magas, kétszemélyes jakuzzi. Illetve, pontosabb, ha úgy fogalmazunk, hogy két embernek extrán kényelmes, de hárman is használhatják egyszerre, hiszen a két fekvőhely között egy ülőhelyet is találunk. A fekvőhelyek átlagosnál nagyobb darab, magasabb emberek számára is tökéletes kényelmet biztosítanak, 51 fúvókáját két motor működteti.

Két vagy három személynek is kényelmes a Florida jakuzzi
Két vagy három személynek is kényelmes a Florida jakuzzi

Családok kedvencei

Szintén új tagként van jelen a VitalSpa kínálatában a Madeira. Ez a 2x2 méteres típus, az 54 darab fúvókával, két fekvőhellyel és két ülőhellyel egy klasszikus családi jakuzzit testesít meg, amelynek egyik fő előnye, hogy kis helyen is elfér. Nagyon jó választás egy család számára, hosszú távon is.

Jobban kidomborított jellemzők
Nemcsak újdonságok, hanem új nevek is megjelentek a kínálatban. A tavaly még Aruba Premium Star néven ismert típust új elnevezése jobban kifejezi egyik legvonzóbb tulajdonságát, az energiatakarékosságot. Az Aruba Eco ugyanis takarékosan bánik az árammal, egy motorja működtet egy pumpát, és 32 darab fúvókát. 11-13 amperrel is üzemetelthető, ezért (is) ideális választás hétvégi házakba, nyaralókba, mert nem igényel elektromos hálózatfejlesztést. Szintén kiváló választás nyaralókba a 2020-ban Haiti néven kínált jakuzzi, mert a kevés, 31 darab fúvóka üzembiztosan szavatolja a kikapcsolódást, feltöltődést az energiatakarékos, szintén 11-13 amperrel működő motorral.

Madeira – a klasszikus családi jakuzzi
Madeira – a klasszikus családi jakuzzi
54 fúvókával kényeztet a Madeira jakuzzi
54 fúvókával kényeztet a Madeira jakuzzi

A 200x200 cm-es, 93 cm magas Grenada egy fekvőhellyel, és négy ülőhellyel készült, amelyekből az egyik nyakmasszírozó funkcióval ellátott. Szélesebb vállú, termetesebb emberek is kényelmesen elférnek benne. A Grenada is egy igazi, családi jakuzzi.

A Grenada jakuzzi hatékony nyakmasszírozóval segíti az ellazulást
A Grenada jakuzzi hatékony nyakmasszírozóval segíti az ellazulást
Egy fekvő- és négy ülőhely található a Grenada jakuzziban
Egy fekvő- és négy ülőhely található a Grenada jakuzziban

Érdeklődöm a VitalSpa termékek iránt

Hat ember is kényelmesen elfér

A Barbados típus 220x220 cm, és ugyancsak 93 cm magas. 6 darab ülőhelyet alakítottak ki benne, s mivel fekvőhely nincs is, bőségesen elég a hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy ez a jakuzzi akkor is nagy kényelmet adva biztosítsa a relaxációt, feltöltődést, ha teljes kihasználtság mellett működik. Nemcsak az ülőhelyek száma több, hanem a 49 fúvókához további 19 levegő fúvóka is rendelhető, ha végül a Barbados mellett döntünk.

A 49 fúvókához további 19 rendelhető a Barbados jakuzziban
A 49 fúvókához további 19 rendelhető a Barbados jakuzziban

Tovább a bemutatóteremhez Felveszem a kapcsolatot a VitalSpa szakértőivel

A Barbados jakuzzi hat ülőhellyel biztosítja a relaxációt
A Barbados jakuzzi hat ülőhellyel biztosítja a relaxációt

A még nagyobb komfortért

2020-ban nemcsak új típusú jakuzzikkal rukkolt elő a VitalSpa, hanem a thermotető kínálatot is bővítette.

Aki szeretne megismerkedni a VitalSpa legújabb fejlesztéseivel, illetve a már jól bevált, kipróbált jakuzzikkal is, az keresse fel a cég központi bemutatótermét.

Elmegyek a bemutatóterembe

…vagy vegye fel a kapcsolatot a VitalSpa szakértőivel.

VitalSpa kapcsolat

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

A Himalájából az otthonunkba – a só egészséges és esztétikus megoldásai

Rendhagyó, eddig kevésbé ismert felhasználási módját mutatjuk be a sónak. A Himalája Sóház a Pakisztánból származó só számos felhasználási lehetőségét kínálja. Mi most elsősorban arra a szegmensre helyeztük a fókuszt, mely Magyarországon még talán kevésbé ismert: a sóra, mint lakberendezési megoldásra.

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Mindannyiunkban él egy kép, vagy egy benyomás a masszázsmedencéről: ez maga a luxus, nagy helyigényű, komoly szerkezet, melynek telepítése szakértelmet, üzemeltetése pedig gondosságot igényel. A Softub azonban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely megcáfolja az összes sztereotípiát.

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Ha olyan dolgokat kellene hirtelen felsorolnunk, melyek segítségével pihentető oázist varázsolhatunk otthonunkból, akkor a masszázsmedence biztosan az első háromba kerülne. A felhőtlen ejtőzésnek azonban némi ára van: jól működő masszázsmedence nem létezik karbantartás nélkül. Vegyük sorra a teendőket!

Maximális fürdő élmény Swim Spa-val

Uszodai, illetve valóságos fürdőbeli körülményeket nehéz, vagy csak komoly kompromisszumok árán lehet otthon megteremteni. Azonban a Wellis új kollekciója olyan megoldásokat kínál, melyekkel akár egy uszoda, vagy egy wellness központ lehetőségeit tudhatjuk magunkénak.

Közös fürdőzés? Tegye kényelmesebbé középlefolyós káddal!

A láb felőli oldalon elhelyezett kádlefolyóval addig nincs gond, amíg nem akarunk megfordulni, vagy kettesben fürödni. A mai tágas kádak azonban hosszas relaxálásra és közös lubickolásra csábítanak. Ha középlefolyós M-Acryl kádat választ, a lefolyó biztosan nem zavarja majd a kikapcsolódást.