Hirdetés

Így válasszunk jakuzzit: a kiválasztás szempontjai az ideális mérettől a próbafürdőzésig

A jakuzzi a tökéletes otthoni wellnessélmény központi eleme… Lehet. Feltéve, ha a vásárlás előtt birtokába kerülünk azoknak az információknak, melyeknek segítségével a kikapcsolódás, a feltöltődés minősége olyan lesz majd a valóságban is, mint amilyennek azt a katalógusokat lapozgatva, az internetet böngészve elképzeltük. A VitalSpa szakértőinek közreműködésével most számba vettük azokat a szempontokat, amelyeknek ismerete szükséges a számunkra legjobb jakuzzi kiválasztásához.

VitalSpa jakuzzi

Férőhelyek, fekvőhelyek, ülőhelyek

Először is fontos tudnunk, hogy a jakuzzit várhatóan hány ember fogja használni. Ez az információ azért lényeges a kiválasztás szempontjából, mert a masszázsmedence férőhelyeinek száma, valamint hogy azt egy időben hányan tudják kényelmesen használni, nem feltétlenül fedik egymást. Például a VitalSpa Calypso modellje 3-4 személy részére ideális választás, miközben 1 fekvőhely mellett 5 ülőhelyet találunk benne, melyek azonban más-más testrészt masszíroznak át. Ehhez képest a nagyobb, Atlantis modell úgy 1+5 férőhelyes, hogy az 5-6 fő számára ideális, vagyis, ebben az esetben a férőhelyek száma ugyanannyi, mint amennyien egyszerre használhatják a jakuzzit. Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy az adott jakuzzi milyen masszázsfunkciókkal, ezekhez hány darab és milyen fúvókával rendelkezik, s így az egyes ülőhelyek változtatásával, milyen masszázsélményben lehet részünk.

VitalSpa jakuzzi
VitalSpa jakuzzi

Ideális méret az optimális használathoz

Lényeges jól átgondolni a méretet. Ne akkorát válasszunk, amit szinte cipőkanállal kell beilleszteni abba a térbe, ahová elképzeltük, mert a jakuzzik használat közben, így például a ki- és belépéskor sok vizet „engednek ki” magukból. Ezért van szükség annyi helyre a jakuzzi körül, ahol kényelmesen és alaposan megoldható a takarítás, tisztántartás.

VitalSpa jakuzzi

Az elhelyezés & beépítés szempontjai

Az elhelyezésnél maradva, a kiválasztás szempontjából fontos az is, hogy kültérre vagy beltérre tervezzük a jakuzzit. Továbbá, hogy teljesen süllyesztve, vagyis közel padlósíkban, vagy félig süllyesztve szeretnénk.

Utóbbinak az esztétikai előnye mellett megvan például az az előnye is a süllyesztés nélkül, teljes magasságban (ez 90 cm magas) elhelyezetthez képest, hogy kényelmesen a szélére ülve is részt tudunk venni a fürdőző társaság beszélgetésében.

VitalSpa jakuzzi

Ügyes megoldásokkal, költséghatékonyan

Természetesen fontos szempont az is, hogy mennyibe kerül egy jakuzzi fenntartása, ez pedig nagyban függ attól, hogy a gyártó milyen műszaki megoldásokat vet be a költséghatékony energiafelhasználás érdekében. A VitalSpa masszázsmedencéinél különösen nagy hangsúlyt fektetnek a minél tökéletesebb szigetelésre, hogy az optimális, 37 fokos vizet a lehető legkevesebb energia felhasználásával, így pénztárcabarát megoldások mellett lehessen elérni és megtartani. Ennek érdekében még a masszázspumpa motorjából keletkező hő is felhasználásra kerül a víz melegen tartásához.

VitalSpa jakuzzi

Nem érdemes kihagyni: próbafürdés a VitalSpanál

A tökéletes otthoni wellnessélmény érdekében megkerülhetetlen lépés, hogy ellátogassunk a forgalmazó, a Méta Hungary Kft. központi bemutatótermébe, ahol a szakértők minden segítséget megadnak a legjobb választáshoz. Ha pedig már ott vagyunk a bemutatóteremben, miért ne próbálnánk ki „élésben” is a VitalSpa masszázsmedencéit, hiszen erre előzetes időpontfoglalás mellett lehetőségünk van.

JELENTKEZEM PRÓBAFÜRDŐZÉSRE

VitalSpa jakuzzi
Ez is érdekelhet

Tisztíts úgy, mint egy profi!

Magasabb flexibilitás és vízlepergető hatás FX 66 Platinum Flexfugázóval!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

„Segítség, beázik az új tetőm!”

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Medence kompromisszumok nélkül

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Erre figyeljen, ha épített zuhanykabint szeretne

A télikert nélkülözhetetlen eleme a megfelelően tervezett árnyékoló

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Jakuzzi szezon egész évben

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Akár egy hét alatt elkészülhet a medencénk – Mutatjuk, hogyan

Esztétikus és biztonságos zuhanytálcák a Radawaytől

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

Walk-in zuhanyzók a Radawaytől: maximum szabadság, változatos stílusok

Zuhanyzó máshogy: stílusos megjelenés, egészséges környezet a Radawaytől

2021 zuhanyújdonsága már önnél kopogtat

RADAWAY 2021: zuhanykabin-megoldások az újdonságok erejével

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Ki miért vesz VitalSpa jakuzzit? - „Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni”

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

Vásárlási listák
További vásárlási listák