A zsalugáterek reneszánsza

A vidéki kúriák ódon hangulatát és a mediterrán életérzést varázsolja otthonunkba egy pazar zsalugáter. A tartós és látványos alumínium lamellás kivitel teret enged ennek a gyönyörűen szép régi-új stílusnak. Ha Ön is értékeli az értéket, akkor válassza a GIL prémium zsalugátereit, és kötelezze el magát a minőség és a gyönyörű dizájn mellett: keressen minket személyesen vagy telefonon!

Milyen érvek szólnak a GIL zsalugáter mellett?

Hatékonyan kiszűri a nemkívánatos napfényt

Bár a nyarat mindenki szereti, a borzalmas kánikulát már kevésbé. Ilyenkor már nem elég a sötétítőfüggöny, azonban egy jól felszerelt GIL zsalugáter viszont tökéletes megoldás. Termékeink képesek hatékonyan megszűrni, vagy akár teljesen el is zárni a tűzforró napsugarakat. Egy GIL alumínium zsalugáter nem vetemedik, nem szívja ki a nap, nem vetemedik vagy deformálódik, és minimális karbantartást igényel.

GIL zsalugáter

Biztonságosabbá teszi otthonunkat

Legyen egy környék akármilyen biztonságos is, sajnos még így is gondoskodni kell otthonunk megfelelő védelméről. Az igaz, hogy egy zsalugáter egy elszánt tolvajt nem fog tudni megállítani, viszont roppant mód lelassítja, és felhívja az ottlakók figyelmét a veszélyre. Azonban nem csak a betörők ellen vértezhetjük fel a lakást egy GIL zsalugáterrel, hanem a zord időjárással szemben is.

Állítható és motorizálható

Az állítható lamellás zsalugáter számtalan variációs lehetőséggel kecsegtetni tulajdonosát. Ha szeretnénk, teljes sötétségbe boríthatjuk a szobát, vagy pusztán enyhén tompíthatjuk is a fényt. A GIL zsalugáter teljesen alárendeli magát gazdája akaratának, aki a lamellák helyzetének változtatásával ura lesz a lakásban uralkodó látási viszonyoknak. A motorizált változattal ráadásul mindezt megtehetjük akár a kanapén fekve is, így biztosítva a legnagyobb kényelem élményét.

GIL zsalugáter

Lenyűgöző megjelenést kölcsönöz

Nem maradhat ki a felsorolásból a zsalugáter egyik sarokköve – a festői küllem. A GIL zsalugáter a letisztult dizájn és a természetes elegancia keveréke, amely megnöveli az ingatlan értékét. Ráadásul alig lehet róla levenni a tekintetet. Ezen tulajdonságát csak tovább fokozza ügyfeleinknek azon választási szabadsága, hogy bármilyen RAL színben kérhetik zsalugátereinket.

GIL zsalugáter: miben vagyunk mások?

Professzionális telepítés

Tisztában vagyunk vele, hogy egy zsalugáter lehet bármennyire is kiváló minőségű, szakszerű telepítés nélkül nem ér semmit. Csapatunk egyéni telepítési technológiával dolgozik, és kívül-belül ismerik az összes termékünk legapróbb jellemvonásait és szerkezeti elemeit. A munkamenet alatt Ön csakis első osztályú kivitelezésre számíthat tőlünk.

GIL zsalugáter
GIL zsalugáter

Óriási tapasztalat, megbízható partnerek

Szakképzett munkatársaink hazai és Nyugat-Európában szerzett tapasztalattal is rendelkeznek. Olyan emberekből áll csapatunk, akiknek a hivatásuk egyben a szenvedélyük is: termékeinket folyamatosan fejlesztjük, mérnökeink pedig egyre csak rukkolnak elő az új, innovatív megoldásokkal. Az általunk képviselt színvonalat pedig partnereinktől ugyanúgy elvárjuk.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Terasz, kávézó, benzinkút: bevetésen a pergola

Az Elevenház Panzió Projekt

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Outdoor-otthonok modern árnyékoló és pergola megoldásai - kültéri életterek tervezése az Archishade szakértőivel

Loggia – a modern, tolópaneles zsalugáter

Árnyékolás pergolával – 8 kérdés és válaszok a szakértőtől

Akinek kertje van, pergolája is lesz - napfény és árnyék harmóniája a Sunwoodtól

Archishade - A télikert nélkülözhetetlen eleme, az árnyékoló - videó

Árnyékolás – Külső és belső szerelésű árnyékolók a hagyományostól a modern eszközökig, kül- és beltéri típusok. Működés, design és energiatakarékosság

Atenád redőnyök: zsákbamacska helyett hosszú távú megoldás

Zsaluzia – modern és esztétikus árnyékolás

Van új a nap alatt: napernyők és napvitorlák a kert és a terasz árnyékolásának nélkülözhetetlen kellékei

Jelenlétszimuláció a biztonságos okosotthonért

Erre figyeljünk oda, ha redőnyt vásárolunk! – válaszol a szakértő

Pergola: tervezd magadnak!

Erre figyelj oda, ha pliszé szúnyoghálót veszel! – válaszol a szakértő

Vásárlási listák
További vásárlási listák