Hirdetés

Pergola: tervezd magadnak!

Ha vizuális típus vagy, ezt szeretni fogod! A Pergola AR (Augmented Reality) applikációval megtervezheted, sőt a házhoz illesztve meg is nézheted, hogy mutat. Próbáld ki: otthoni teraszozáshoz trendi megoldás a pergola!

A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt – tartja a mondás. Most viszont a képzeletet helyettesítheted a Pergola AR applikációval.

Mi is a pergola? Olyan modern árnyékoló, amely a XXI. századi funkciókat ötvözi a szinte minden igényt kielégítő látvánnyal. Családi ház, exkluzív penthouse, belvárosi vagy Balaton-parti étterem vagy kávézó teraszának árnyékolása? A trendi pergolák elengedhetetlen kellékei az év bármely szakaszában a kellemes teraszhangulatnak.

Pergola AR app

Kedvenc éttermed teraszhangulata otthon

A színben és kialakításban variálható pergola remek megoldás bármilyen funkcióban. Legyen szó aprócska terasz minél hasznosabbá tételéről, intimitásáról, véd a kíváncsi tekintetektől. A családi ház teraszára pedig a homlokzathoz illeszkedő, szinte bármilyen színben, variálható felülettel választható pergola kerülhet. A gyerekek benti játszótere bővülhet a szabadba, ha a szerkezet minden oldala zárható. Vagy éppen fordítva: az esti grillezések kinti tere lesz védett. Mindezt dobd fel rejtett világítással! És nézd: autóbeállónak sem rossz!

Pergola AR app

A modern pergolák a társasházak nagy teraszainak, penthouse lakásainak trendi elemei, ami pl. külső konyhaként, kertibútorokkal, dísznövényekkel a tengerparti nyaralós hangulatot idéző baráti összejövetelek kedvelt tere.Vidd haza a kedvenc fagyizód, kávézód, éttermed terasz hangulatát!

Ne „képzeld el”! Tervezd meg!

Töltsük le az applikációt és kezdjünk is hozzá!
Válasszuk ki a pergola méretét, majd a ház látványához, színeihez, stílusához, és ízlésünkhöz megfelelően bármilyen színben választhatunk lamellákat és oldallezárásokat, sőt válogathatunk a vászonanyagok között is! Fokozhatjuk az élményt a beépített led világítással, okos megoldásokkal, de hűvösben is használhatóvá tehetjük a teraszt néhány kattintással.

Pergola AR app

Az app pontról-pontra végig vezeti a felhasználót a pergola tervezési folyamatán. Közben módosíthatunk, tetszés szerint finomíthatunk az elemeken a végeredményig.

És most jön a „REALITY”!

A folyamat közben azt is nyomon követhetjük, hogy mutat a tervezett árnyékoló a teraszon vagy a kertben, hiszen a tervezett pergola látványa folyamatosan a képernyőn változik. Mentsük el és megnézhetjük, hogy mutat az elképzelt helyen, házhoz, kert látványához igazítva, mérethelyesen a megtervezett, akár bioklimatikus vagy ferde kialakítású, vízzáró pergola! Az Augmented Reality a valóság egyfajta virtuális kibővítése, amikor pl. egy mobiltelefon kamerájával szétnézve a valós környezetbe virtuális elemeket vetítünk.

Pergola AR app

Az elmentett 3D modellt tehát illesszük a teraszra, a kertbe és nézzünk körül!

Ilyen volt az appban, ilyen lett a végén!

És hogy ne legyen meglepetés: ahogy alakul a pergolánk, az app-ban követhetjük az éppen összeállított szerkezet ajánlati árát is. Ha kész az összeállítás, akár a szerelési és szállítási szolgáltatással együtt egyszerűen meg is rendelhetjük. Persze még előtte néhány gyakorlati lépés következik – konzultáció a gyártóval -, de a lényeg, hogy a korszerű Augmented Reality-nek köszönhetően már virtuálisan láthattuk a végeredményt.

Pergola AR app

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS PERGOLA AR APP LETÖLTÉSE

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák