Atenád Kft.

Magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk 1997 óta meghatározó gyártó és nagykereskedő cégként van jelen a hazai árnyékolástechnikai piacon. Széles termékkínálatunkkal szinte egyedülálló módon lefedjük a kültéri, beltéri, kerti és terasz árnyékolás teljes palettáját, így Ön egy helyen megtalálhatja a kívánt árnyékolókat ingatlanához. Innovatív, minőségi megoldásokat kínálunk kiváló ár-érték aránnyal. Cégünkhöz fűződik többek között az új típusú műanyag redőny fejlesztése, a sávroló, pliszé szúnyogháló vagy az energiahatékony RG típusú redőnytokrendszerek hazai bevezetése és gyártása. A zip-es Fixscreen-rendszerű textilárnyékolókat fejlesztő Renson cég kizárólagos hazai gyártói vagyunk, ennek köszönhetően Ön gyorsabban, kedvezőbb árral érheti el ezt a népszerű terméket kínálatunkban. Fejlesztéseinkkel a mindennapi problémákra is megoldásokat hozunk, mint pl. a poloskák elleni hatékony védekezésre, a szúnyoghálóval kombinált alumínium redőnyökkel.

Loggia – a modern, tolópaneles zsalugáter

Időtálló, sínrendszerben mozgatható, újgenerációs, kültéri árnyékoló alumínium szerkezettel és panelekkel, széleskörű felhasználással.

A pliszé, mely forradalmasította a szúnyogháló fogalmát

A szúnyogháló különböző típusai Európa számos országában rendkívül elterjedt és hasznos felszereltségként jelennek meg. Kialakításuk egyre praktikusabb és még inkább a felhasználók érdekeit szolgálják. Ma már az egyes típusok stílusos megjelenése a lakberendezők, építészek, belsőépítészek kifinomult ízlésének is eleget tesznek. Az Atenád az innovatív árnyékolók gyártása mellett a szúnyogháló szerkezetek fejlesztésében is előremutató tevékenységet folytat, melyben a minőségnek jelentős szerepet tulajdonít.

Atenád redőnyök: zsákbamacska helyett hosszú távú megoldás

A faredőnyöktől napjainkra eljutottunk a redőnyrendszerek legújabb generációjához, amelyek egyre jobban szolgálják a felhasználók igényeit. A technikai megoldások, a legújabb fejlesztések, illetve a redőnyvásárlás előtti leghasznosabb tudnivalók kérdésében az árnyékolástechnikai megoldásaiban minőséget és innovációt zászlajára tűző Atenád Kft. kalauzolta el a Homeinfot.

Innovatív és esztétikus textilárnyékolók

A Fixscreen zip-es kültéri textilárnyékoló hatékony megoldást kínál az igény szerinti fényzárásra. Segítségével belső tereink, teraszunk komfortosabbá tehetők, kezelése egyszerű, rendkívül szélálló, miközben karbantartást alig igényel.