EuroCucina 2016 - A Whirlpool Corporation négy márka formatervezési és termék innovációjával jelentkezett

2016. április 11-én, Milánóban mutatta be a Whirlpool Corporation a KitchenAid, a Whirlpool, a Hotpoint és az Indesit márkák termékinnovációit, inspiráló elemeit és legújabb formatervezési megoldásait.


A Whirlpool az EuroCucina kiállításon egy 1700 négyzetméteres lakóteret rendezett be, így a vásárlók valódi tapasztalatokat szerezhettek a termékekről és azok mindennapi életben történő felhasználásáról.

EuroCucina 2016

További érdekesség volt a Whirlpool „Jövő interaktív konyhája” bemutató, mellyel  januárban a CES kiállításon díjat is nyert. A jövő konyhájában az összekapcsolt háztartási berendezések terén kifejlesztett legújabb innovációk voltak láthatók. A koncepció az intelligens konyhában zajló mindennapi életet szimulálja: hogyan működik a konyha, mint a főzés és az információszerzés központja.

EuroCucina 2016

A rendezvényen láthatta a közönség az új SmartCook indukciós főzőlap termékcsaládot, mely forradalmian új, főzést segítő funkciókat kínál az ínycsiklandó ételek rendkívül egyszerű elkészítéséhez. A SmartCook főzőlapok elegáns, prémium formai megjelenése hangsúlyozza a mai kor stílusát, így tökéletesen illik minden konyhába. A SupremeClean mosogatógép szintén újdonság, melynél számos innovatív technológiát használtak fel a jobb eredmények elérése érdekében, valamint a Supreme beépített hűtő-fagyasztó, melyben az ételek hosszabb ideig frissek maradnak.

EuroCucina 2016

Hotpoint – Hagyj nyomot

Az izgalmas, vadonatúj beépített készülékcsalád a tökéletesen illeszkedő egyedi és innovatív technológiákat autentikus formatervezéssel ötvözi. A nívós Red Dot 2016 díjjal jutalmazott, újonnan kifejlesztett beépített sütővel a főzés új szintre emelkedik. A beépített készülékcsaládban megtalálhatók az új gáz és indukciós főzőlapok, melyek a csodálatos formát forradalmi technológiákkal ötvözik. Az új mikrohullámú sütők formavilága a modern, divatos formát kiváló kezelhetőséggel és szabályozhatósággal párosítja.

EuroCucina 2016

Az új Hotpoint mosogatógép hihetetlen tisztaságot biztosít és akár 15 terítéket is könnyedén elmosogat. A beépített hűtőcsalád teljesen megújult. Jellemzői az elegáns kialakítású belső tér, a gyönyörű felületek, melyeknek köszönhetően a hűtők a stílust, a minőséget és a teret magasabb szintre emelik.

Indesit – Életrevaló

Az új beépített főzőkészülék család tökéletes választ ad a család sokoldalú igényeire és segít az otthoni kényelmes élet megteremtésében. Ez az első alkalom, hogy az Indesit teljes beépített főző termékcsaláddal jelentkezik, melynek tagjai – sütő, mikrohullámú sütő, főzőlap és páraelszívó – megjelenésükben tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Megoldásai megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a család életét, a konyhában letisztult harmóniát teremtenek és megbízható eredményt biztosítanak. Az eXtra Hygiene mosogatógép higiénikus programja segítségével a kisgyermekes szülők igényeihez igazodik.

EuroCucina 2016

KitchenAid – amire készül

A KitchenAid prémium márka már csaknem egy évszázada ötvözi a professzionális teljesítményt a kifinomult minőséggel és a népszerű formai megjelenéssel. Művészi élményt nyújt a szenvedélyes ínyenceknek, akik a minden részletében kidolgozott eszközöket keresik. A KitchenAid új háztartási nagygépeire jellemzők a gondosan kimunkált apró részletek. A rozsdamentes acélból, méretre készülő munkafelület alakja, mérete igény szerint módosítható, akárcsak a tűzhelyek, a páraelszívók és mosogatómedencék esetén. Ezek összeállíthatók az újonnan kifejlesztett mélyindukciós rekeszekkel, egy vadonatúj főzőrendszerrel, mely öt különböző főzési funkciót kínál (párolás, főzés, alacsony hőmérsékletű főzés, olajban sütés, sütés), a hagyományos sütést az indukciós főzéssel párosítva.

 Forrás:Whirlpool

Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Tartós és esztétikus gránit mosogatók a FERRO-tól - 15 év garanciával!

A gránit a Földön leggyakrabban előforduló magmás kőzet, amit már az őskorban is használtak építőkővé formálva. Neve a latin granum szóból ered, ami magyarul szemcsét jelent, és éppen ebben az állapotában feldolgozva lehet egyszerre hasznos és esztétikus is a háztartásunk számára, mégpedig a konyhánkban, a FERRO gránit mosogatói által.

Lakásátalakítás csúcsrajáratva: hogyan lehet egy nagyból öt kicsit kihozni?

Adott egy szokatlanul tágas, belvárosi lakás, melynek tulajdonosa úgy döntött, hogy a nagyból több kis apartmant szeretne kialakítani. Az elsőre szinte lehetetlennek tűnő küldetést Fogarasi Dianna enteriőrtervező ötletei nyomán sikerült kivitelezni. Mutatjuk, hogyan.

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal! A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE 40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. Tökéletesen lehet vele dolgozni, és tökéletes velük együtt élni!

Wallplex falburkoló konyhapanel – Látványos és praktikus megoldás

Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen anyaggal burkoljuk a konyhai munkapult és a felső tárolók közötti, valamint a tűzhely mögötti falfelületet. Többféle megoldás létezik, de most egy új és népszerű megoldást mutatunk, a Wallplex falburkoló konyhapanelt, mely minden szempontból állja a versenyt más burkolatokkal.

Fürdőszoba & konyha: teljeskörű megoldások a Grohe-tól

Ha felmerül a kérdés, hogy „milyen csaptelepet válasszunk?”, az első megoldási javaslatok között biztosan ott lesz a Grohe. Ez nem csoda, hiszen a német gyártó termékei Magyarországon is régóta jól ismertek.

Teljeskörű lakásfelújítás lépésről lépésre

A jó adottságokkal rendelkező, Budapest belvárosában található, tetőtéri lakás meglehetősen rossz állapotban került a tervezők kezébe. Az átalakítás legfontosabb pillanatait örökítettük meg, a végeredmény pedig példaértékű.

Konyhatervezés A-tól Z-ig

A lakás építése vagy felújítása során számos, fejtörést okozó kérdéssel találjuk szembe magunkat. A belső terek kialakításakor az egyik legkeményebb diót a konyha megtervezése jelenti, mely még a profik számára is alapos körültekintést igényel. Laikusként pedig – legyünk bármilyen alaposak – könnyen futunk olyan hibákba, melyeket aztán csak komoly idő és költség ráfordítással tudunk orvosolni.