Hirdetés

EuroCucina 2016 - A Whirlpool Corporation négy márka formatervezési és termék innovációjával jelentkezett

2016. április 11-én, Milánóban mutatta be a Whirlpool Corporation a KitchenAid, a Whirlpool, a Hotpoint és az Indesit márkák termékinnovációit, inspiráló elemeit és legújabb formatervezési megoldásait.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

A Whirlpool az EuroCucina kiállításon egy 1700 négyzetméteres lakóteret rendezett be, így a vásárlók valódi tapasztalatokat szerezhettek a termékekről és azok mindennapi életben történő felhasználásáról.

EuroCucina 2016

További érdekesség volt a Whirlpool „Jövő interaktív konyhája” bemutató, mellyel  januárban a CES kiállításon díjat is nyert. A jövő konyhájában az összekapcsolt háztartási berendezések terén kifejlesztett legújabb innovációk voltak láthatók. A koncepció az intelligens konyhában zajló mindennapi életet szimulálja: hogyan működik a konyha, mint a főzés és az információszerzés központja.

EuroCucina 2016

A rendezvényen láthatta a közönség az új SmartCook indukciós főzőlap termékcsaládot, mely forradalmian új, főzést segítő funkciókat kínál az ínycsiklandó ételek rendkívül egyszerű elkészítéséhez. A SmartCook főzőlapok elegáns, prémium formai megjelenése hangsúlyozza a mai kor stílusát, így tökéletesen illik minden konyhába. A SupremeClean mosogatógép szintén újdonság, melynél számos innovatív technológiát használtak fel a jobb eredmények elérése érdekében, valamint a Supreme beépített hűtő-fagyasztó, melyben az ételek hosszabb ideig frissek maradnak.

EuroCucina 2016

Hotpoint – Hagyj nyomot

Az izgalmas, vadonatúj beépített készülékcsalád a tökéletesen illeszkedő egyedi és innovatív technológiákat autentikus formatervezéssel ötvözi. A nívós Red Dot 2016 díjjal jutalmazott, újonnan kifejlesztett beépített sütővel a főzés új szintre emelkedik. A beépített készülékcsaládban megtalálhatók az új gáz és indukciós főzőlapok, melyek a csodálatos formát forradalmi technológiákkal ötvözik. Az új mikrohullámú sütők formavilága a modern, divatos formát kiváló kezelhetőséggel és szabályozhatósággal párosítja.

EuroCucina 2016

Az új Hotpoint mosogatógép hihetetlen tisztaságot biztosít és akár 15 terítéket is könnyedén elmosogat. A beépített hűtőcsalád teljesen megújult. Jellemzői az elegáns kialakítású belső tér, a gyönyörű felületek, melyeknek köszönhetően a hűtők a stílust, a minőséget és a teret magasabb szintre emelik.

Indesit – Életrevaló

Az új beépített főzőkészülék család tökéletes választ ad a család sokoldalú igényeire és segít az otthoni kényelmes élet megteremtésében. Ez az első alkalom, hogy az Indesit teljes beépített főző termékcsaláddal jelentkezik, melynek tagjai – sütő, mikrohullámú sütő, főzőlap és páraelszívó – megjelenésükben tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Megoldásai megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a család életét, a konyhában letisztult harmóniát teremtenek és megbízható eredményt biztosítanak. Az eXtra Hygiene mosogatógép higiénikus programja segítségével a kisgyermekes szülők igényeihez igazodik.

EuroCucina 2016

KitchenAid – amire készül

A KitchenAid prémium márka már csaknem egy évszázada ötvözi a professzionális teljesítményt a kifinomult minőséggel és a népszerű formai megjelenéssel. Művészi élményt nyújt a szenvedélyes ínyenceknek, akik a minden részletében kidolgozott eszközöket keresik. A KitchenAid új háztartási nagygépeire jellemzők a gondosan kimunkált apró részletek. A rozsdamentes acélból, méretre készülő munkafelület alakja, mérete igény szerint módosítható, akárcsak a tűzhelyek, a páraelszívók és mosogatómedencék esetén. Ezek összeállíthatók az újonnan kifejlesztett mélyindukciós rekeszekkel, egy vadonatúj főzőrendszerrel, mely öt különböző főzési funkciót kínál (párolás, főzés, alacsony hőmérsékletű főzés, olajban sütés, sütés), a hagyományos sütést az indukciós főzéssel párosítva.

 Forrás:Whirlpool

Ez is érdekelhet

Tisztíts úgy, mint egy profi!

Magasabb flexibilitás és vízlepergető hatás FX 66 Platinum Flexfugázóval!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Generon: Bárhonnan nézzük, fényes választás

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Medence kompromisszumok nélkül

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

A fekete zuhanykabinok ikonikus eleme: a black factory

Plusz egy helyiség tavasztól őszig - Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Modern és ergonómikus konyhabútorok – a tervezés során felmerülő kérdések egy tervező szemével

Belvárosi kislakás átalakítása – Merész ötletek keltek életre

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

Tartós és esztétikus gránit mosogatók a FERRO-tól - 15 év garanciával!

Lakásátalakítás csúcsrajáratva: hogyan lehet egy nagyból öt kicsit kihozni?

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Wallplex falburkoló konyhapanel – Látványos és praktikus megoldás

Fürdőszoba & konyha: teljeskörű megoldások a Grohe-tól

Teljeskörű lakásfelújítás lépésről lépésre

Konyhatervezés A-tól Z-ig

Miért nagyon hasznos a jó lakberendezési terv?

Vásárlási listák
További vásárlási listák