Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

A Home of vision projekt megvalósítása egyedi és innovatív. Maga a lakás egy rendkívül erős szakmai összefogás eredményeként született meg: a MELIGEN Hungary Zrt. felkérésére minden gyártó a legújabb kollekciójával érkezett, amelyet a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke hangolt össze minden enteriőrben, hogy az összhatás egy igazán férfias, erőt sugárzó, modern lakássá álljon össze. Az elkészült projekt médiatartalmát és a virtuális tér speciális kialakítását a 3DMedia készítette el.

Bárhová is nézünk, itt minden összhangban van. A lakásban a barna árnyalatai, az antracit és fekete színek dominálnak. A nappali és konyha részen a fekete szín mellett megjelenik a barna, bőr kanapéval és székekkel. Ez összecseng a hangsugárzó színeivel és a dekorfestett fallal, így egy kellemes enteriőr tárul a szemünk elé.

Home of vision
Home of vision

A fürdőszobában abszolút a fekete színek dominálnak, melyet a kiegészítők mellett a mosdószekrény tör csak meg fehér és barnás árnyalataival. Ezek a színek a nagy méretű falburkolatokban is visszaköszönnek. A csaptelepek szolidan illeszkednek a környezethez: a mosdóhoz és a zuhanyzóhoz, ahol a kézi- és fejzuhany, a termosztát szinte belesimul a környezetbe. A zuhanyfal keretén is finoman jelenik meg a fekete szín.

Home of vision

A WC helyiségben a szürke színek dominálnak, melyet a WC mögötti dekorlapok és kiegészítők frissítenek fel barna és bézs árnyalatokkal.

Home of vision

A hálószobában az antracit jelenik meg. A könnyed, világosszürke falfestés, a sötétszürke ágykeret és fejvég mellett a mustársárga és zöld kiegészítők élénkké varázsolják a teret

A teraszon helyet kapott egy nagyméretű, számos funkcióval rendelkező masszázsmedence, melyet különleges betonkaspók ölelnek körbe. A rozsdamentes kertibútorok, a beton és a burkolatok antracit színvilága robosztus megjelenést kölcsönöz ennek a tágas terasznak.

Home of vision

Az enteriőr összhangja mellett a funkciók is nagyon fontos szerepet kaptak. Az okosotthon megoldások kényelmessé, akár egy mobiltelefonról irányíthatóvá teszik a lakás szinte minden eszközét. A nappaliban a nagyméretű tévé mellett egy, nem csak designban szemet gyönyörködtető, de technológiailag is rendkívül magas minőségű hangrendszer biztosítja az élményt film-, vagy akár meccsnézéshez. Akárcsak a teraszon, ahol a soundbarral magas minőségű hanghatás érhető el, a kültéri kijelző pedig akár a téli felhasználást is lehetővé teszi.

Home of vision

A konyhabútoron egy igazán különleges, de még annál is erősebb anyag, a kvarckompozit fedi a munkafelületet és a hátfalat. A fürdőszobában pedig szinte észrevétlenül egy beépített mosó-szárítógép található. 

A lakás minden apró, kidolgozott részletével válik igazán impozánssá és különlegessé. 

Home of vision

Tudj meg még többet a termékekről, látogass el a www.homeofvision.hu oldalra, használd a

  • bal oldali ikonokat a helyszínek közötti váltáshoz,
  • a jobb oldali sávot a termékek videós bemutatásának megtekintéséhez,
  • a termékek gombot a további információk eléréséhez, vagy
  • kérj te is lakberendezési szolgáltatást a projekt tervezőitől!

Sétálj számítógépen a billentyűzet nyilaival, okostelefonon a kijelző érintésével, mint ha ott lennél!

Home of vision

3D virtuális túra indítása

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák