Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Elkezdődött a visszaszámlálás, még néhány napunk maradt a kedvezmények érvényesítésére. Érdemes gyorsan lecsapni mindenre, amit most jelentős árengedménnyel szerezhetünk be és nélkülözhetetlen otthonunk korszerűsítéséhez vagy felfrissítéséhez.

A őszi Homeinfo Hetek fókuszában a lakás berendezése, felújítása, frissítése áll, így a kuponok az ezekkel kapcsolatos termékeket hangsúlyosabban érintik. Most érdemes beszerezni a meleg- és hidegburkolatokat, lámpákat, vilgítótesteket, különféle bútorokat és szanitereket, de akár a beépíthető konyhai készülékek vagy otthoni wellness termékek között is érdemes szemléznünk.

Nappali

Egy komolyabb felújítás után, de a nappali csinosításakor is érdemes egy pillantást vetni a kapcsolókra, konnektrorokra. Nem szorulnak-e cserére, illenek-e az új berendezéshez, falszínhez? A tapéta örök sláger és az otthonunk felfrissítésének egyik viszonylag egyszerű és költséghatékony módja egy új tapéta beszerzése, de legalább ilyen hatékony a lámpák cseréje is. Ha komolyabb átalakításon gondolkodunk, szóba jöhet a burkolat csere és a nagyobb bútorok, például a kanapé újragondolása is.

Homeinfo Hetek nappali

Konyha

Mosogatóból ajánlott a használat gyakoriságához és bútorzat méretéhez megfelelőt választani. Színben, formában, anyagban is gazdag a kínálat. Új konyha építésekor vagy felújításkor ne feledkezzünk meg a páraelszívóról, egy sor kellemetlenségtől – főzéskor keletkező illatok, utólagos takarítás, felesleges pára a lakásban – kímélhetjük meg magunkat. Főzőlapból érdemes egy korszerű, energiatakarékos készüléket beszerezni, mi az indukciósra szavaztunk, a beépíthető készülékekre pedig igénybevehető az Otthonfelújítási támogatás is.

Mi most egy kuktát is tettünk a kosarunkba, hiszen rengeteg étel elkészítéséhez nem is találhatnánk jobb edényt.

Homeinfo Hetek konyha

Fürdőszoba

Manapság a fürdőszobai radiátor egyben törölközőszárító is, érdemes ezt a típust, ebből is egy látványos darabot választani. Szaniterekből nagyon gazdag kínálattal talkozunk a Homeinfo Heteken, bőven lesz miből válogatni. Kisebb és nagyob fürdőkbe is jó megoldás a walk-in zuhanyfülke, mely egy látványos zuhanyfallal különlegessége lehet a helyiségnek. Egy mosdószekrény még a legkisebb fürdőben is elfér, érdemes beszerezni, az egyik leghasznosabb tárolónk lesz. Ha a fürdőnk mérete megengedi, most vásároljuk meg az áhított hidromasszázskádat, hiszen ezt is kedvezményesen érhetjük el.

Homeinfo Hetek fürdőszoba

MEGNÉZEM A HOMEINFO HETEK KEDVEZMÉNYEIT

 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

REHAU RAUVISIO noir: a szépség érintése

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

A matt újradefiniálása a bútorfelületeken - REHAU nemes matt kollekció

Környezetbarát teraszburkolat

Hidegburkolatok: színek, formák és felületek változatossága, különleges méretek – Mit találunk a kínálatban?

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Gyönyörű bútorfelületek fényes és matt kivitelben

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Vásárlási listák
További vásárlási listák