Hirdetés

NagyCsaládiHáz – a díjátadó

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete segítségével hét építőanyag-gyártó – Baumit Kft., Hella Árnyékolástechnikai Kft., Hörmann Hungária Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Villeroy & Boch Magyarország Kft., Wienerberger Téglaipari Zrt. – 10 millió forint értékű építőanyagot ajándékoz két építkező nagycsaládnak. Az idei a második alkalom volt, hogy a cégek építőanyaggal támogattak nagycsaládosokat. Különdíjként a HOMEINFO.hu 100 ezer forint értékű vagyonvédelmi rendszert ajándékozott az egyik családnak.

A NagyCsaládiHáz elnevezésű pályázatot a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) írta ki építési engedéllyel rendelkező tagjai számára. Tavaly szintén két család kapott hasonló nagyságú támogatást, ők már új otthonukban élnek.

NagyCsaládiHáz – a díjátadó

Az építőanyag-gyártók a jövő generációiért érzett társadalmi felelősségvállalás jegyében jutottak arra az elhatározásra, hogy minőségi építőanyaggal támogassanak nagycsaládokat. A 10 millió forint értékű építőanyagot –falazóelemeket, áthidalókat, födémet, tetőcserepeket, kémény- és hőszigetelő rendszert, vakolatot és idei évben újdonságként szanitereket, árnyékolástechnikát és garázskapukat – a szerencsés nyertesek az építkezés ütemének megfelelően a helyszínen vehetik majd át.

Székely Hajnalka, a NOE elnöke elmondta, „büszkék vagyunk arra, hogy immáron második alkalommal hirdethetjük meg a NagyCsaládiHáz pályázatot. Örömmel tölt el bennünket, hogy a tavalyi év után már nem öt, hanem hét építőanyag-gyártó vállalat döntött úgy, hogy csatlakozik ehhez a kezdeményezéshez. Jó látni, hogy a nehezebb helyzetben lévő nagycsaládok számára még ezekben a kemény időkben is akad segítő kéz” – tette hozzá az elnök asszony.

NagyCsaládiHáz – a díjátadó

A nyertesek 2012. március 10-én, a Fundamenta Lakásvásár nagyszínpadán vehették át a nyereményüket jelképező okleveleket. A HOMEINFO.hu 100 ezer forint értékű különdíjjal járul hozzá az egyik család építkezéséhez, a nyertes vagyonvédelmi rendszert építhet be új házába.

NagyCsaládiHáz – a díjátadó

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák