Hírek tippek, vélemények, inspirációk, cégek, cikkek, képek, akciók, kedvezmények egy helyen, hitelesen

Ne maradjon le! Pályázati lehetőség megújuló energiával működő fűtés/hűtésre

Vegyen igénybe pályázati támogatást és cserélje le fűtő- és hűtőberendezéseit olyan készülékekre, melyek jelentősen kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos eszközökhöz képest.

A cseh piacon erősít az Austrotherm

A cseh hőszigetelőanyag-gyártó DCD IDEAL spol. s r.o. vállalat 100%-os felvásárlásával az Austrotherm Csoport tovább erősítette piacvezető pozícióját Közép- és Kelet-Európában.

Nyerjen KLUDI zuhanyszettet!

A KLUDI világa a víz használatáról szól emocionális és funkcionális értelemben. A KLUDI konyhai és fürdőszobai csaptelepek, zuhanytermékek, fürdőszobai kiegészítők és teljes körű fürdő-koncepciók tapasztalt szakértője. A KLUDI csaptelepek az életminőség részét képezik formájukkal, funkciójukkal, értékükkel, és nem utolsó sorban azzal, hogy élménnyé teszik a vízzel való kapcsolatunkat.

Kihirdették az Év Homlokzata 2021 pályázat nyerteseit

November 11-én immáron tizedik alkalommal, a szakma jeles képviselőinek meghívása mellett hirdették ki az Év Homlokzata 2021 pályázat győzteseit.

Nyerjen csúcsminőségű Berker villanykapcsolót!

Nyerjen csúcsminőségű Berker villanykapcsolót!

Lakáspiac: további élénkülés, de lassabb áremelkedés várható

Az előrejelzések szerint a beharangozott negyedik hullám sem jelent már fenyegetést az ingatlanpiacon: az aktuális statisztikák szerint egyre nő a lakáspiaci forgalom és ezzel párhuzamosan a lakáspiaci árak is.

Egy kocka mind felett! - Új okosotthon vezérlőt mutatott be a Hörmann

Új területen – az okosotthonok világában – terjeszkedik a német illetőségű Hörmann, mely bemutatta legújabb megoldását, a Homee-t.

Megéri szigetelni: mutatjuk, mennyivel drágábban adható el egy korszerűsített családi ház

Köszönőviszonyban sincsenek egymással a felújítandó és a felújított házak árai, ennek ellenére kevesen korszerűsítenek, pedig a felújított, szigetelt családi házak 15 helyett átlagosan 29 százalékkal drágultak az elmúlt egy évben.

Év háza 2021: sasadi villa és a MOME Campus az idei legjobbak

Elegáns sasadi villa és a sok hazai és nemzetközi elismeréssel büszkélkedő MOME Campus lett idén az Év háza.

A jövő a tetőn: megkezdte működését az ország első napelemes tetőcserép gyára

A fenntartható jövő és a gazdasági növekedés elkötelezett támogatása felé tett újabb lépést a Terrán azzal, hogy szeptember 21-én üzembe helyezték legújabb gyáregységüket, ahol a Generon napelemes tetőcserepek készülnek.

S/ALON BUDAPEST 2021: vezető nemzetközi designerek Budapesten

Másfél év kényszerszünet után tér vissza a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás a Budapest Arénába.

Folytatódik a telephelyfejlesztés az Austrotherm-nél: új, komplett csomagoló gépsort üzemeltek be Szekszárdon

Az Austrotherm Kft. teljes termékpalettáját magában foglaló szekszárdi telephelyén új, automata blokkosító berendezést helyeztek üzembe.

A közönség által legjobbnak ítélt építészeti megoldásokat keresi az Év Homlokzata 2021 pályázat

A szeptember 1-jén elindult közönségszavazás során 45 darab családi ház közül lehet választani, melynek eredményeképpen a közönségdíjazott nyertes családi ház alkotói elismerő oklevelet kapnak.

Hány havi átlagkeresetet kell félretenni egy ingatlanra ma Magyarországon?

A magyar régiók között bizony nagy különbség van, ha az ingatlanárakról van szó. Például, ha a fővárosi használtingatlan-piacot vesszük alapul, akkor az átlagos négyzetméter árak akár másfélszer is meghaladhatják a vidéki kínálati árakat. Főleg, hogy az év elején módosított állami lakossági támogatások megjelenése és a globális építőipari drágulás az ingatlanárak emelkedését csak tovább fokozta.

Vásárlási listák
További vásárlási listák
Önnek ajánljuk