Hirdetés

Hírek tippek, vélemények, inspirációk, cégek, cikkek, képek, akciók, kedvezmények egy helyen, hitelesen

Nyerjen 50%-os vásárlási utalványt Betatherm fürdőszobai radiátorra!

A Betatherm fűtőtestek modernek és hatékonyak. Egyedi méretükkel, színükkel és formavilágukkal kiegészítik és megszépítik otthonaink belső tereit.

„Öltöztess fel egy ajtót!” – ötletpályázat a Hörmann-tól

A május 3-tól meghirdetett kiírásban, ezúttal a fenntarthatóság témakörében, egy ajtó „felöltöztetését” várja el a pályázóktól a cég.

Tavaszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásár az ELTE Füvészkertben május 27-29-ig

Mexikó Sünkaktuszai, az Echinocactus nemzetség is látható a hamarosan nyíló, tavaszi kaktuszkiállításon. Változatos programok, vásár és tanácsok kaktuszok gondozásához.

AREZZO Fürdőszobai tervpályázat – két kategóriában indulhattak a lakberendezők, belsőépítészek

Idén először hirdették meg az AREZZO Fürdőszobai tervpályázatát, ahol a Marazzi burkolataival együtt gyönyörű pályamunkák születtek. Két kategóriában - az „Álmodom fürdőszoba”, illetve az „Ikrek a fürdőben” témakörben - méretethették meg magukat a jelentkezők.

Építőanyagárak várható alakulása: további jelentős áremelkedésre számíthatunk

Az építőanyagárak eddig tapasztalt emelkedését illetően egyelőre nem látszik, hogy megtörne a lendület. A további árnövekedést több tényező is befolyásolja. Melyekben valószínűsíthető változás és melyek tűnnek tartósnak? Rövid körkép a jelenlegi helyzetről.

Egyedülálló ipari emelőkapus megoldás a Hörmanntól

2021. novemberében záródott a Hörmann Hungária Kft. legújabb ipari nagy projektje, melyben egy hazai élelmiszerlánc telephelyére szállította különleges megoldásait, köztük a hazánkban először használt tűzgátló emelőkapukat.

A lakásépítések területének élénkítése helyett a stabilizáció évei következnek

Befektetési célú lakásvásárlók, a lakásépítés serkentésének árfelhajtó, színes, de ötletszerű palettája, kapacitás- és szakemberhiány. A 2016 óta tartó, 2000-es évek elejéhez viszonyítva fele annyi lakás építését produkáló túlélénkítés miatt, a vírushelyzet és a háború nélkül is a stabilizáció éveinek kell következnie a lakáspiacon.

Közeleg a nyár és a forróság! Nyerjen minőségi Desjoyaux strandszettet!

Személyreszabott medence gyártás és telepítés. A Desjoyaux olyan úszómedencéket kínál, amelyeket könnyű telepíteni és karbantartani, sok család számára boldogságot teremtve ezzel.

A Hörmann különleges termékeivel nyílt meg a Pénzmúzeum - A Hörmann Hungária beltéri ajtókkal járul hozzá a projekthez

Tavasszal nyitotta meg kapuit a Pénzmúzeum, az egykori Postapalota épületében. A felújítási munkákban aktívan közreműködött a Hörmann Hungária is, azzal a 700 darab beltéri fatokos és acélajtóval, mely beépítésre került.

Megújult az Austrotherm hőszigetelési kalkulátora – Számoljunk, mielőtt szigetelünk!

A sűrűn változó épületenergetikai szabályozás miatt szükséges, hogy a számításokat megkönnyítő eszközöket is rendszeresen karban tartsuk. Az Austrotherm Kft. a hőtechnikai kalkulátorát idén frissítette.

Így könnyebb elképzelni is! Nézze meg és inspirálódjon!

Ötletekkel, az új trendekre reagáló színekkel, modellekkel és tervezési tanácsadással is várják látogatóikat az akár egy esős napon, családi programként is megtekinthető, a valós körülményeket felvillantó kerti enteriőrök a győri Kaiserstein galériában.

Minden az árnövekedés irányába hat az ingatlanpiacon, de nem mindegy, mibe fektetünk

Jelen pillanatban minden piaci hatás az ingatlanok, különösen a használt lakóingatlanok árának további emelkedését prognosztizálja.

Év háza pályázat 2022

A legrangosabb hazai, független, szakmai pályázaton május 16-ig nyújthatják be a – 2020. január 1-je után készült – munkáikat családi házak, kis társasházak, illetve középületek tervezői.

Megnyílt a DODO | Designban Otthon lakberendezési webshop első bemutatóterme Budapesten!

Március 21-22-én, két zártkörű rendezvény keretein belül nyitotta meg kapuit a DODO design bútor webáruház első bemutatóterme Budapesten, a Petzvál József utca 46-48-ban.

Legyen a kerted az új törzshelyed!

Március 25-27. között a Budapest Arénában a legújabb bútorok, grillek, pergolák, medencék, kerti eszközök és gépek közül választhatod ki azokat, melyekkel megteremtheted saját oázisodat.

Vásárlási listák
További vásárlási listák
Önnek ajánljuk