Hirdetés

Hírek tippek, vélemények, inspirációk, cégek, cikkek, képek, akciók, kedvezmények egy helyen, hitelesen

A jövő a tetőn: megkezdte működését az ország első napelemes tetőcserép gyára

A fenntartható jövő és a gazdasági növekedés elkötelezett támogatása felé tett újabb lépést a Terrán azzal, hogy szeptember 21-én üzembe helyezték legújabb gyáregységüket, ahol a Generon napelemes tetőcserepek készülnek.

S/ALON BUDAPEST 2021: vezető nemzetközi designerek Budapesten

Másfél év kényszerszünet után tér vissza a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás a Budapest Arénába.

Folytatódik a telephelyfejlesztés az Austrotherm-nél: új, komplett csomagoló gépsort üzemeltek be Szekszárdon

Az Austrotherm Kft. teljes termékpalettáját magában foglaló szekszárdi telephelyén új, automata blokkosító berendezést helyeztek üzembe.

A közönség által legjobbnak ítélt építészeti megoldásokat keresi az Év Homlokzata 2021 pályázat

A szeptember 1-jén elindult közönségszavazás során 45 darab családi ház közül lehet választani, melynek eredményeképpen a közönségdíjazott nyertes családi ház alkotói elismerő oklevelet kapnak.

Hány havi átlagkeresetet kell félretenni egy ingatlanra ma Magyarországon?

A magyar régiók között bizony nagy különbség van, ha az ingatlanárakról van szó. Például, ha a fővárosi használtingatlan-piacot vesszük alapul, akkor az átlagos négyzetméter árak akár másfélszer is meghaladhatják a vidéki kínálati árakat. Főleg, hogy az év elején módosított állami lakossági támogatások megjelenése és a globális építőipari drágulás az ingatlanárak emelkedését csak tovább fokozta.

Nimbus Garden – Jövő a jelenben. Az energiamegtakarítás és a környezetvédelem tökéletes ötvözete

Az Ariston Thermo és a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. által életre hívott, szeptember 4-ig megtekinthető installáció különlegességét a Nimbus Garden levegő-víz hőszivattyú, illetve a napenergia-felhasználást segítő Generon tetőcserép adja.

Zöldben gondolkodik a Hörmann. A garázskapugyártó évek óta kiemelt figyelmet fordít a klímavédelemre

A Hörmann közzétette klímavédelmi stratégiáját, amelynek legfőbb célja, hogy a vállalat folyamatosan csökkentse CO2 kibocsátását. Ezt a CO2 kiszámítás-csökkentés-kompenzáció hármasegységét követve kívánják elérni.

Rekordok dőlhetnek meg idén az albérletpiacon – a jelenlegi stagnálást meredek emelkedés követheti

A járvány lecsengését követően az albérletpiacon is elkezdődött az élénkülés, azonban még a főszezon előtt állunk. Egy hazai ingatlanhirdető- és kereső portál a járvány utáni albérletpiaci helyzetet, valamint a kereslet és kínálat alakulását vizsgálta meg.

Van olyan főváros a szomszédságban, ahol olcsóbbak a lakások, mint Budapesten

Bármely európai országban is járunk, sehol sem adják olcsón a lakásokat. Budapesten az Ingatlannet.hu májusi statisztikai adatok alapján nem volt ritka, hogy a téglalakások négyzetméterenként akár 1 millió forint feletti négyzetméter áron is a kínálatba kerültek.

A világpiaci árak az extrém alapanyagár emelkedés hátterében

Sokkal inkább a világpiaci árak és folyamatok, mint a kereslet növekedésére alapozott profitmaximalizálás sarkallja a gyártókat az áremelésre, ahogy azt néhányan feltételezik.

A 9 legszebb háztető és homlokzat fémlemez fedéssel

Egyre többen választják a hagyományos anyagok helyett az alumíniumból készült homlokzatburkolatokat, illetve tetőfedéseket és a végeredményeket látva el kell ismernünk, hogy jó döntést hoztak.

Év háza: lássuk mi tetszik a közönségnek 2021-ben!

A tavalyi évben indított kezdeményezés nagy sikere után, 2021-ben ismét a nagyérdemű dönthet az Év háza két kategóriájának egy-egy nyerteséről.

18 gyermekintézmény és 1 műemlék: a pályázók kétharmada nyert az idei Várépítőn

Országszerte az idei éveben 18 gyermekintézménynek és 1 műemléknek jut támogatás az építőipar legrégebbi jótékonysági összefogása, a Várépítő pályázat jóvoltából.

A csak a Hörmann-nál kapható OktaBlock neves biztonsági díjat kapott

A Hörmann a brit „Security & Fire Excellence Award 2020” díjátadón első helyet szerzett „Az év innovációja biztonsági megoldásokhoz” kategóriában. A tanúsított OktaBlockkal időben rugalmasan, helyhez való kötöttség nélkül, költséghatékonyan és csaknem teljes mértékben biztosíthatók a különböző rendezvények a gépjárművekkel történő támadás ellen.

Az EQUITONE pályázata az építészek és építészhallgatók számára - A hangsúly idén is az anyag kreatív felhasználásán van

Idén hatodik alkalommal hirdette meg pályázatát az EQUITONE építészek és építészhallgatók számára, azzal a céllal, hogy hozzájáruljon az EQUITONE szálcement homlokzatburkolatok kreatív alkalmazásainak, és az ehhez köthető színvonalas építészeti teljesítmények széles körben való megismertetéséhez.

Vásárlási listák
További vásárlási listák