Hirdetés

Német minőség, hibátlan működés, színes formavilág, rangos dizájn díjak – kapcsolók felsőfokon

Miért elégednénk meg azzal, hogy valami tökéletesen működik, ha közben hibátlan funkcionalitása mellett küllemével is hozzájárulhat az igényes belső tér kialakításához. A kapcsolóival számos dizájn díjat elhódító Berker éppen ezt teszi, hiszen a 101 éves múltra visszatekintő német gyártó nemcsak a tartósságot és a minőséget helyezi előtérbe a tervezés és a gyártás során, de nagy hangsúlyt fektet termékeinek anyaghasználatára és formavilágára is.

Kapcsolók minden stílushoz

A minőség és az időtállóság nagy érték abban a korban, amelyben a tömegtermelés káros hatásaként az élet számos területén tapasztaljuk, hogy a használati eszközöket sokkal gyakrabban kell javíttatnunk, cserélnünk, mint ahogyan azt a megvásárláskor elképzeltük. Aki ezt a helyzetet, a pénzkidobás óhatatlanul jelentkező érzését szeretné elkerülni, az a világhírű Berkert választva arra talál megoldást, hogy amikor kapcsolót, dugaljat vásárol, az legyen:

 • hibátlan működésű,
 • tartós,
 • igényes kidolgozású és
 • dizájnos.

Utóbbi tulajdonsága több, mint szubjektív megállapítás, hiszen kapcsolóival a cég olyan rangos dizájn-díjakat hódított el, mint a Red Dot, a Good Design, a German Design Award vagy az iF DESIGN AWARD.

Berker kapcsoló

A Berker rendkívül széles választékban elérhető (sőt, manufaktúrája által külön, egyedi igényeket is kielégítő) termékei bármilyen stílusú belső térhez tökéletesen illeszkednek. Már érintésre, tapintásra is érezhető a különbség a hagyományos, egyszerűbb kidolgozású műanyag kapcsolókhoz képest, vagyis szó szerint értendő, hogy a magasabb minőség kézzel fogható.

Anyag & megjelenés = minőség fúziója
A Berker 1930-as sorozatában ott találjuk azt a múltidéző, egyszerre elegáns és letisztult megjelenésű forgócsapos kapcsolót, amely a Berker formavilágának, illetve a maga területén szintén világhírű Rosenthal porcelánnak a tökéletes ötvözete. Ezek a különleges kapcsolók fényes hófehér, illetve fekete színben érhetők el.

BERKER.HU FACEBOOK OLDAL

Bármilyen hihetetlen, de igen, létezik kapcsoló kávébabból, betonból

A Berker olyan, elsőre talán meglepőnek tűnő egyedi anyagokat is felhasznál kapcsolóihoz, mint:

 • pala,
 • bőr,
 • fa,
 • üveg,
 • látszóbeton
 • porcelán,
 • Swarowsky kristály,
 • de arra is volt példa, hogy farmerből, gyapjúból, szénából, vagy egy kávézó megrendelésére kávébabból gyártották le a kapcsolók kereteit.
Berker kapcsoló
Berker kapcsoló

SZERETNÉK MÉG TÖBBET MEGTUDNI A BERKER KAPCSOLÓKRÓL

Német precizitás, hosszútávú megoldás

A kapcsolók teljes szerelvényének minden eleme Németországban készül. A patinás gyártó így esélyt sem ad rá, hogy 17(!) kapcsolócsaládjából kikerülő termékeinek kiemelkedő minősége akár csak egyetlen alkatrésze miatt is csorbát szenvedjen, vagyis a precíz kivitel évtizedekre szóló megoldást biztosít azok számára, akik a Berker kapcsolók mellett döntenek.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Hangulatérzékeny kapcsolók

Mindenki törekszik az önkifejezésre, melynek fontos része a lakás stílusának kialakítása. Ehhez számtalan apró lépésen keresztül vezet az út, melynek méltatlanul elhanyagolt területe a kapcsolók és konnektorok világa. Pedig ezek igencsak fontos látványelemek.

Klasszikus stílus & modern technika: egyedi forgókapcsolók Németországból

Aki többre vágyik annál, hogy az otthonában a kapcsolók csak jól funkcionáljanak és azt szeretné, hogy emellett az anyaghasználattal és a dizájnnal önálló esztétikai értékkel is bírjanak, azoknak kiváló választási lehetőséget kínál forgócsapos kapcsolóival a Berker.

A világítás és a fényforrások jelentősége kül- és beltéren

A belső terek dekorálásához, a hangulatos látvány megteremtéséhez számos eszközt bevethetünk. A sok lehetőség közül az egyik – egyben a legfontosabb – a világítás, valamint a megfelelő világító testek, lámpák, izzók kiválasztása.

Lehet-e a lakásszerelvény látványelem? A válaszunk: igen

A lakásszerelvényektől – mint bármelyik berendezési tárgytól - elvárható, hogy harmonizáljanak otthonunk stílusával, színvilágával, uralkodó anyagaival. Sőt, lehetnek akár az adott helyiség látványelemei is.

Szerelvények az otthonunkban: kapcsolók, dugaljak

Minden háznak, lakásnak fontos elemei a szerelvények, nemcsak funkció, hanem design szempontjából is. Nézzük át kicsit milyen lehetőségeink vannak.

Videosec okoskapcsolók és fali csatlakozók

Talán magyarázni sem kell, miért fontos egy új épületnél, vagy egy meglévő elektromos hálózat felújításánál a lehető legoptimálisabb, megfelelően bővíthető, felokosítható kapcsolók és aljzatok kiválasztása.

12 fontos dolog, melyekről felújítás előtt a villanyszerelővel beszélnünk kell

Egy általános összefoglalóban tekintsük át, hogy egy régi építésű családi ház villamos felújításánál mire figyeljünk, miről beszélgessünk el a kivitelezővel. Egy felújításnál ugyanis nem készülnek villamos tervek, így a helyszíni felmérés során tudjuk megadni igényeinket.

Az idősek és a Smart Home

Egy intelligensotthon rendszer a közhiedelemmel ellentétben, nem csak a fiatalabb korosztály életének lehet szerves része. Számos olyan funkció létezik, melyek az idősebbek életminőségén javíthatnak. Létrehozva számukra egy biztonságosabb, költséghatékonyabb, szórakoztatóbb környezetet.

Evolúciós kapcsolók és konnektorok 2. rész - Új fejlesztésű villamossági szerelvények

Az előző részben a háztartási elektromos hálózat legfontosabb elemeinek új fejlesztésű, korszerű szerelvényeiről esett szó. A legújabb gyártmányfejlesztésekben azonban ugyanolyan hangsúlyt kap az elektromos szerelvények külső megjelenésének progresszív tervezése is.