Hirdetés

Német minőség, hibátlan működés, színes formavilág, rangos dizájn díjak – kapcsolók felsőfokon

Miért elégednénk meg azzal, hogy valami tökéletesen működik, ha közben hibátlan funkcionalitása mellett küllemével is hozzájárulhat az igényes belső tér kialakításához. A kapcsolóival számos dizájn díjat elhódító Berker éppen ezt teszi, hiszen a 101 éves múltra visszatekintő német gyártó nemcsak a tartósságot és a minőséget helyezi előtérbe a tervezés és a gyártás során, de nagy hangsúlyt fektet termékeinek anyaghasználatára és formavilágára is.

Kapcsolók minden stílushoz

A minőség és az időtállóság nagy érték abban a korban, amelyben a tömegtermelés káros hatásaként az élet számos területén tapasztaljuk, hogy a használati eszközöket sokkal gyakrabban kell javíttatnunk, cserélnünk, mint ahogyan azt a megvásárláskor elképzeltük. Aki ezt a helyzetet, a pénzkidobás óhatatlanul jelentkező érzését szeretné elkerülni, az a világhírű Berkert választva arra talál megoldást, hogy amikor kapcsolót, dugaljat vásárol, az legyen:

 • hibátlan működésű,
 • tartós,
 • igényes kidolgozású és
 • dizájnos.

Utóbbi tulajdonsága több, mint szubjektív megállapítás, hiszen kapcsolóival a cég olyan rangos dizájn-díjakat hódított el, mint a Red Dot, a Good Design, a German Design Award vagy az iF DESIGN AWARD.

Berker kapcsoló

A Berker rendkívül széles választékban elérhető (sőt, manufaktúrája által külön, egyedi igényeket is kielégítő) termékei bármilyen stílusú belső térhez tökéletesen illeszkednek. Már érintésre, tapintásra is érezhető a különbség a hagyományos, egyszerűbb kidolgozású műanyag kapcsolókhoz képest, vagyis szó szerint értendő, hogy a magasabb minőség kézzel fogható.

Anyag & megjelenés = minőség fúziója
A Berker 1930-as sorozatában ott találjuk azt a múltidéző, egyszerre elegáns és letisztult megjelenésű forgócsapos kapcsolót, amely a Berker formavilágának, illetve a maga területén szintén világhírű Rosenthal porcelánnak a tökéletes ötvözete. Ezek a különleges kapcsolók fényes hófehér, illetve fekete színben érhetők el.

BERKER.HU FACEBOOK OLDAL

Bármilyen hihetetlen, de igen, létezik kapcsoló kávébabból, betonból

A Berker olyan, elsőre talán meglepőnek tűnő egyedi anyagokat is felhasznál kapcsolóihoz, mint:

 • pala,
 • bőr,
 • fa,
 • üveg,
 • látszóbeton
 • porcelán,
 • Swarowsky kristály,
 • de arra is volt példa, hogy farmerből, gyapjúból, szénából, vagy egy kávézó megrendelésére kávébabból gyártották le a kapcsolók kereteit.
Berker kapcsoló
Berker kapcsoló

SZERETNÉK MÉG TÖBBET MEGTUDNI A BERKER KAPCSOLÓKRÓL

Német precizitás, hosszútávú megoldás

A kapcsolók teljes szerelvényének minden eleme Németországban készül. A patinás gyártó így esélyt sem ad rá, hogy 17(!) kapcsolócsaládjából kikerülő termékeinek kiemelkedő minősége akár csak egyetlen alkatrésze miatt is csorbát szenvedjen, vagyis a precíz kivitel évtizedekre szóló megoldást biztosít azok számára, akik a Berker kapcsolók mellett döntenek.

FELVESZEM A KAPCSOLATOT A BERKER MAGYARORSZÁGI KÉPVISELŐJÉVEL

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Evolúciós kapcsolók és konnektorok - Új fejlesztésű villamossági szerelvények

Európai viszonylatban jól szabványozottan és évtizedek óta szinte változatlan működéssel, némi formai változatosságot mutató kínálattal szolgálnak otthonainkban a villanykapcsolók, konnektorok. A technológiai újítások azonban ezeket is alaposan átalakították.

Hangulatérzékeny kapcsolók

Mindenki törekszik az önkifejezésre, melynek fontos része a lakás stílusának kialakítása. Ehhez számtalan apró lépésen keresztül vezet az út, melynek méltatlanul elhanyagolt területe a kapcsolók és konnektorok világa. Pedig ezek igencsak fontos látványelemek.

Fürdőszobai trendek 2021-ben

Matt fekete szín, márványhatás, különleges anyagok, pultra ültethető, kerek és szögletes mosdók, energiahatékonyság és fokozott higiénia. A Szerelvénybolt Kft. szakértői megmutatják, hogy mi hódít idén a fürdőszobában.

Klasszikus stílus & modern technika: egyedi forgókapcsolók Németországból

Aki többre vágyik annál, hogy az otthonában a kapcsolók csak jól funkcionáljanak és azt szeretné, hogy emellett az anyaghasználattal és a dizájnnal önálló esztétikai értékkel is bírjanak, azoknak kiváló választási lehetőséget kínál forgócsapos kapcsolóival a Berker.

A világítás és a fényforrások jelentősége kül- és beltéren

A belső terek dekorálásához, a hangulatos látvány megteremtéséhez számos eszközt bevethetünk. A sok lehetőség közül az egyik – egyben a legfontosabb – a világítás, valamint a megfelelő világító testek, lámpák, izzók kiválasztása.

Lehet-e a lakásszerelvény látványelem? A válaszunk: igen

A lakásszerelvényektől – mint bármelyik berendezési tárgytól - elvárható, hogy harmonizáljanak otthonunk stílusával, színvilágával, uralkodó anyagaival. Sőt, lehetnek akár az adott helyiség látványelemei is.

Szerelvények az otthonunkban: kapcsolók, dugaljak

Minden háznak, lakásnak fontos elemei a szerelvények, nemcsak funkció, hanem design szempontjából is. Nézzük át kicsit milyen lehetőségeink vannak.