Berker

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig. Minden új fejlesztés létrejöttekor mindössze egyetlen dolgot tartunk szem előtt, amely nem más, mint ügyfeleink elégedettsége. Azt szeretnénk, hogy termékeinkkel otthon érezze magát – akár évtizedekig.

A cégünk által forgalmazott Berker márka képes egyszerre biztosítani az egyedi megjelenést a 21. századi technológiával.

A Berker kiemelkedő dizájnt képvisel, amit számos nemzetközi díjjal ismertek már el. A teljes termékpalettát Németországban gyártják, garantálva a tartósságot, megbízhatóságot és minőséget.

Termékeink között a hagyományos és a különleges design megoldásokkal készült kiváló minőségű szerelvények (pala, beton, bőr, rozsdamentes acél, üveg) is megtalálhatók, manufaktúrás gyártásban egyedi anyagokkal készült termékek is készülhetnek.

Felújítás, építkezés: kapcsolók, dugaljak – ne hagyjuk a végére!

Ha van valami egy házban, lakásban, amiről végül kiderül, hogy sosem lehet elég, az a villanykapcsoló és a dugalj.

Nyerjen csúcsminőségű Berker villanykapcsolót!

A Berker kapcsolók és rendszerek használata az egész világon elterjedt, ezáltal az életet szebbé, könnyebbé és kényelmesebbé teszi.

Kompakt okosotthon rendszer: a nagyobb kényelem könnyed megoldása

A mindennapjaink részévé vált, hogy életünket okosotthon rendszerekkel tegyük minél komfortosabbá és biztonságosabbá.

Klasszikus stílus & modern technika: egyedi forgókapcsolók Németországból

Aki többre vágyik annál, hogy az otthonában a kapcsolók csak jól funkcionáljanak és azt szeretné, hogy emellett az anyaghasználattal és a dizájnnal önálló esztétikai értékkel is bírjanak, azoknak kiváló választási lehetőséget kínál forgócsapos kapcsolóival a Berker.

Német minőség, hibátlan működés, színes formavilág, rangos dizájn díjak – kapcsolók felsőfokon

A Berker 101 éves múltra visszatekintő német gyártó, nemcsak a tartósságot és a minőséget helyezi előtérbe a tervezés és a gyártás során, de nagy hangsúlyt fektet termékeinek anyaghasználatára és formavilágára is.