Megújította tetőcserép kínálatát a Mediterrán betoncserépgyár

A bólyi Mediterrán betoncserépgyár új termékkel: a tetőfelújítást, tetőtér-beépítést tervezők számára ajánlott Renova betoncseréppel és új színválasztékkal indítja az őszi szezont.

Előnyös tulajdonságai és kedvező ár-érték aránya miatt népszerű tetőfedő anyag a betoncserép. Természetes alapanyagokból áll: kvarchomok, cement és víz keverékéből készül. A beton tetőcserép nagyon tömör, ezért az esővíz nem hatol a pórusai közé. Így azután a fedés súlya közel állandó, és a téli hidegben sem fagy szét, majd olvadás után nem is mállik szét.

Mediterrán betoncserepek

Új típusú betoncserepek

Egyre többen döntenek a tetőfelújítás, tetőtér-beépítés mellett, rájuk is gondoltak a betoncserépgyár termékfejlesztői. Kutatásaik során született meg a RENOVA beton tetőcserép, amely jelenleg a tetőfelújításokat célzó termékek között a legkedvezőbb ár-érték aránnyal rendelkezik. Ennek oka, hogy modern gyártósoron készül, csomagolása olcsóbb, mint általában a tetőcserepeké. Nem hagyományos módon értékesítik, csak szerződött partnereken keresztül forgalmazzák, ezért kisebb reklámköltség rakódik a termékre.

Tetőfelújításkor már adott a tetőszerkezet, ezért nem mindegy, milyen tetőcserepet választunk, a RENOVA szinte valamennyi tetőszerkezetre felrakható a szerkezet különösebb átalakítása nélkül. S mivel betonból készült, egy életre szól: rendkívül tartós, nagy teherbírású, formatartó, vihar- és fagyálló, nem vesz fel vizet tehát súlyingadozása sincs, így kíméli a tetőszerkezetet. Minden darab egyforma és azonos színű. A gyártó 30 év írásos garanciát vállal a termékre.
A legkedveltebb, terrakotta színben piacra dobott RENOVA neve is felhasználására utal, előfutára annak a termékcsaládnak, amelyet elsősorban a tetőfelújítóknak ajánl a gyártó.

A RENOVA számára külön weboldalt indítanak, hogy a termék jellegzetességéről szóló szakmai és műszaki információkhoz, hasznos tudnivalókhoz valóban néhány másodperc alatt eljussanak az érdeklődők.

Új színű betoncserepek

A hazai tulajdonban lévő, bólyi Mediterrán betoncserép- és kiegészítőgyártó cég szín-, bevonat- és formakínálatból eddig is bőséges választékkal állt a vásárlók rendelkezésére, akár új házat építettek, akár tetőfelújítást vagy tetőtér-beépítést terveztek. Ősztől azonban a betoncserépgyár új gyártósorán már a megújított termékkínálatnak megfelelő tetőcserepek készülnek.
Az új betoncserepek színe kellemes életérzéseket és hangulatokat idéznek, mint például:

  • a baráti összejöveteleket idéző merlot,
  • a tengerparti nyaralásokra emlékeztető korall,
  • a kellemes ébredést jelentő mocca vagy
  • a szilárdságot jelképező carbon.

A termékfejlesztés előtt fókuszcsoportos kutatást végeztek, amely eredménye szerint elsősorban a hölgyek vágynak arra, hogy a hajfestékekhez hasonlóan, ragyogó és tartós színárnyalatot kapjanak. Így tehát a minőség és a maximális színállóság első számú szempont a vásárlók számára.

Mediterrán betoncserepek Mediterrán betoncserepek
Mediterrán betoncserepek Mediterrán betoncserepek

Termékszerkezet

A Mediterrán az eddigi gyakorlattal szemben – amely szerint a vásárlónak kellett megtanulnia a cég működésébe illeszkedő termékkategóriákat és -besorolásokat –, most új termékrendszert alakított ki, amelyben könnyű lesz kiválasztani az elképzelt stílusnak megfelelő tetőfedő anyagokat: a korábbi, sík és hullámos formák szerinti kategóriákat mostantól felváltják a

  • klasszikus,
  • nosztalgikus,
  • mediterrán,
  • rusztikus és
  • modern termékbesorolások, ezáltal biztos támpontot nyújtanak a leendő vásárlók számára döntésükhöz.

Felület

A jól ismert Mediterrán-felületkezelések, amelyek extra tartós színvédelmet, rendkívüli ellenállóságot és fényes felületű betoncserepeket biztosítanak, továbbra is a gyártási folyamat alapját képezik.

Bővebb információ: http://www.mediterran.hu/

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Miért válasszunk beépíthető háztartási gépeket? 7+1 figyelemre méltó készülék

Tetőcsere, tetőfelújítás, napelem – Ezekre ad pénzt az állam

Új tető állami támogatással

Trendi, energiahatékony zöldtetők - Fejünk felett épülhet a zöld jövő

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

Jobbat választunk, ha nincs ki megjavítsa?

A jövő a tetőn: megkezdte működését az ország első napelemes tetőcserép gyára

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Síklemezes tetőfedés – a tradíciók és a modern technológia látványos találkozása

Ha virágzó kertet és kényelmes kertészkedést szeretnénk, válasszunk megfelelő öntözőrendszert!

Vásárlási listák
További vásárlási listák