Hirdetés

Megújította tetőcserép kínálatát a Mediterrán betoncserépgyár

A bólyi Mediterrán betoncserépgyár új termékkel: a tetőfelújítást, tetőtér-beépítést tervezők számára ajánlott Renova betoncseréppel és új színválasztékkal indítja az őszi szezont.

Előnyös tulajdonságai és kedvező ár-érték aránya miatt népszerű tetőfedő anyag a betoncserép. Természetes alapanyagokból áll: kvarchomok, cement és víz keverékéből készül. A beton tetőcserép nagyon tömör, ezért az esővíz nem hatol a pórusai közé. Így azután a fedés súlya közel állandó, és a téli hidegben sem fagy szét, majd olvadás után nem is mállik szét.

Mediterrán betoncserepek

Új típusú betoncserepek

Egyre többen döntenek a tetőfelújítás, tetőtér-beépítés mellett, rájuk is gondoltak a betoncserépgyár termékfejlesztői. Kutatásaik során született meg a RENOVA beton tetőcserép, amely jelenleg a tetőfelújításokat célzó termékek között a legkedvezőbb ár-érték aránnyal rendelkezik. Ennek oka, hogy modern gyártósoron készül, csomagolása olcsóbb, mint általában a tetőcserepeké. Nem hagyományos módon értékesítik, csak szerződött partnereken keresztül forgalmazzák, ezért kisebb reklámköltség rakódik a termékre.

Tetőfelújításkor már adott a tetőszerkezet, ezért nem mindegy, milyen tetőcserepet választunk, a RENOVA szinte valamennyi tetőszerkezetre felrakható a szerkezet különösebb átalakítása nélkül. S mivel betonból készült, egy életre szól: rendkívül tartós, nagy teherbírású, formatartó, vihar- és fagyálló, nem vesz fel vizet tehát súlyingadozása sincs, így kíméli a tetőszerkezetet. Minden darab egyforma és azonos színű. A gyártó 30 év írásos garanciát vállal a termékre.
A legkedveltebb, terrakotta színben piacra dobott RENOVA neve is felhasználására utal, előfutára annak a termékcsaládnak, amelyet elsősorban a tetőfelújítóknak ajánl a gyártó.

A RENOVA számára külön weboldalt indítanak, hogy a termék jellegzetességéről szóló szakmai és műszaki információkhoz, hasznos tudnivalókhoz valóban néhány másodperc alatt eljussanak az érdeklődők.

Új színű betoncserepek

A hazai tulajdonban lévő, bólyi Mediterrán betoncserép- és kiegészítőgyártó cég szín-, bevonat- és formakínálatból eddig is bőséges választékkal állt a vásárlók rendelkezésére, akár új házat építettek, akár tetőfelújítást vagy tetőtér-beépítést terveztek. Ősztől azonban a betoncserépgyár új gyártósorán már a megújított termékkínálatnak megfelelő tetőcserepek készülnek.
Az új betoncserepek színe kellemes életérzéseket és hangulatokat idéznek, mint például:

  • a baráti összejöveteleket idéző merlot,
  • a tengerparti nyaralásokra emlékeztető korall,
  • a kellemes ébredést jelentő mocca vagy
  • a szilárdságot jelképező carbon.

A termékfejlesztés előtt fókuszcsoportos kutatást végeztek, amely eredménye szerint elsősorban a hölgyek vágynak arra, hogy a hajfestékekhez hasonlóan, ragyogó és tartós színárnyalatot kapjanak. Így tehát a minőség és a maximális színállóság első számú szempont a vásárlók számára.

Mediterrán betoncserepek Mediterrán betoncserepek
Mediterrán betoncserepek Mediterrán betoncserepek

Termékszerkezet

A Mediterrán az eddigi gyakorlattal szemben – amely szerint a vásárlónak kellett megtanulnia a cég működésébe illeszkedő termékkategóriákat és -besorolásokat –, most új termékrendszert alakított ki, amelyben könnyű lesz kiválasztani az elképzelt stílusnak megfelelő tetőfedő anyagokat: a korábbi, sík és hullámos formák szerinti kategóriákat mostantól felváltják a

  • klasszikus,
  • nosztalgikus,
  • mediterrán,
  • rusztikus és
  • modern termékbesorolások, ezáltal biztos támpontot nyújtanak a leendő vásárlók számára döntésükhöz.

Felület

A jól ismert Mediterrán-felületkezelések, amelyek extra tartós színvédelmet, rendkívüli ellenállóságot és fényes felületű betoncserepeket biztosítanak, továbbra is a gyártási folyamat alapját képezik.

Bővebb információ: http://www.mediterran.hu/

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!

Minden, amit tudnunk kell a cserepeslemezről – Útmutató A-tól Z-ig

Az időjárás még a legstabilabb tetőket sem kíméli. Idővel az anyagok elöregszenek, és egyre kevésbé alkalmasak eredeti funkciójuk ellátására. Amint a tető megérett a felújításra, többé nem megkerülhető a kérdés: milyen legyen az új tető? A cserepeslemez esztétikus, időtálló és gazdaságos megoldást jelent, tehát remek választás.

Nézze meg házát alumínium tető alatt!

Egy egyszerű családi ház látványát is feldobhatjuk, de legalábbis eljátszhatunk annak gondolatával, milyen lenne otthonunk egy trendi, egy elegáns vagy éppen hangulatos PREFA tető alatt. Ebben segítségünkre lehet a cég ingyenes fotószervíz szolgáltatása, amellyel megnézhetjük, hogyan festene új vagy felújítandó otthonunk a számtalan színben választható, viharálló, tartós és környezetkímélő fémtető alatt.

Családi ház korcolt tetővel – Miért ezt választotta a tulajdonos és mit mond erről a tervező?

A tetőfedési lehetőségek között válogatva családi házon kevésbé találkozunk korcolt tetővel. Hogy ez mégis jó döntésnek bizonyult, mindjárt kiderül, hiszen maga a tulajdonos és a ház építész tervezője mesél a választás okairól, a tervezés körülményeiről.

A Tesla legújabb innovációja: hatékony és magas szilárdságú napelemes tetőfedés

Az elektromos árammal hajtott autóinak fejlesztése után a Tesla tovább emeli a tétet: olyan fotovoltalikus tetőfedő anyagokat dobott piacra, melyek anyagukban és élettartamukban is különböznek az eddig ismert napelemes cserepektől.

Megújuló energia fémtetőről

Meglepő adat, hogy az éghajlatnak köszönhetően Magyarországon minden négyzetméterre körülbelül 1265 kilowattóra napenergia jut. Mivel ez több mint jónak nevezhető érték, így emiatt - és az egyre terjedő trendnek köszönhetően -, egyre több tetőn jelennek meg a nap energiáját összegyűjtő és hasznosító eszközök, napelemek és napkollektorok. Kifejezetten széles a választék, de amiről most szó lesz, az ezek biztonságos és tartós rögzítése – pl. fémtetőn.