Hirdetés

Hogyan lesz a tetőcserépből tartós tető?

Tetőfelújítást tervezők körében a legtöbben az elkészült tető műszaki színvonala miatt aggódnak – mutatta ki egy felmérés. Sajnos jogosan. Hogyan is lesz a kiváló tetőcserépből hosszú távon tartós tető? Miben nyújt segítséget a Creaton JÓTETŐ Programja? Lássuk!

Ma már nem túlzott elvárás, hogy termékei mellé a gyártó szolgáltatásokat is kínáljon. Nincs ez másként a Creaton esetén sem, hiszen a cégnek érdeke, hogy kiváló minőségű termékeiből kiváló minőségű, hosszútávon tartós kerámia tetők készüljenek.

Creaton tetőcserepek felrakása

Ebben a Creaton már a tetőépítés, tetőfelújítás tervezése során partner.
A Creaton színstúdióban számtalan szín és forma között választhatjuk ki házunkhoz, igényeinkhez és természetesen pénztárcánkhoz illeszkedő megoldást. A folyamat végén pedig pontos kimutatást kaphatunk a tetőnk szép és műszakilag korrekt tetőfedéséhez szükséges cserepek és kiegészítő elemek mennyiségéről. De ha mégis kiderül, hogy valamely elemből több szükséges, mint amely a Creaton házhoz szállításával érkezett, az egy-két szükséges elem a naponta induló, kistételes országos körfuvarral akár egy napon belül a helyszínre érkezik. Ez a szolgáltatás egyébként akkor is igénybe vehető, ha pl. a tetőre utólag felkerülő napelemek rögzítéséhez szükséges tartozékokhoz szeretnénk hozzájutni.
De mielőtt még a színek, formák és mennyiségek szóba kerülnek, vegyük igénybe a Creaton szakembereinek tanácsadását.

Creaton tetőcserepek

Miért is érdemes már a döntés előtt a Creaton szakembereinek segítségét igénybe venni?

A tető hajlásszögétől, jelenlegi műszaki állapotától is függ, hogy a Creaton széles választékából melyek között érdemes keresgélnünk. De ahogy arról már volt szó, a jó cserép még csak fél tető. A Creaton munkatársai akár kipróbált és jól képzett, a cég termékeit is jól ismerő tetőfedőket is ajánlanak. Ebben ugyanakkor a most útjára induló Creaton JÓTETŐ Program is hatékony segítséget nyújt.

Creaton tetőcserepek

Gyártói jótállás a kivitelezésért

Az elmúlt időszak szabályozási módosításai egyébként éppen a kivitelező felelősségi körébe utalták a munka elvégzéséhez szükséges anyagok minőségéért való jótállást, így ez különösen igaz.

Creaton tetőcserepek felrakása

Az éppen aktuális változások tükrében a kivitelező felelős tehát azért, hogy a munkája során a minőségi végeredményt kínáló műszaki illetve termékmegoldásokat alkalmazza. A megrendelők pedig jogosan leggyakrabban nem az építőipari termékek, hanem a kivitelezés minősége miatt aggódnak.

Creaton tetőcserepek és a szerelők

Creaton tetőcserepek felrakása

Erre kínál a Creaton JÓTETŐ Programja megoldást, ahol az építőanyag-gyártó vállal jótállást az általa ajánlott kivitelezők munkájáért. A programban a kerámia tetőcserepeket kínáló gyártó azon tetőfedőket ajánlja, akiknek a munkáját az elmúlt években megismerte, akikkel Együttműködési megállapodással rendelkezik, és akik körét a cég folyamatosan aktuálisan tartja.

Hogy néz ki a tetőjótállás?

A Creaton a JÓTETŐ Program feltételeiben meghatározott módon dokumentált tetőkre vállalja a jótállást. A cég a tetőfedőkkel együttműködve Etikai kódexet is kidolgozott, amelyet az érintett tetőfedőknek be kell tartaniuk. A gyártó cég az ajánlott tetőfedők tudását folyamatos képzésekkel aktívan tartja, munkájuk minőségét pedig rendszeresen ellenőrzi.
De ami talán a legfontosabb: a Creaton kerámia tetőcserepek írásban vállalt 50 év garanciája mellett 5 év jótállást is vállal az általa meghatározott keretek és dokumentáció szerint készülő JÓTETŐKRE. A csatlakozott tetőfedők már országszerte mindenhol elérhetőek, így a Creaton
jótállás az egész ország területén hozzáférhető.

Kész tető

Kész tető

Kész tető

A Programban való részvételhez az építtetőknek a www.creaton.hu weboldalon kell regisztrálniuk és máris több, tetőfedő közül választhatnak és kérhetnek ajánlatot. A JÓTETŐ Program előnye, hogy míg a tetőfedő munkáját könnyíti, mind a megrendelő, mind pedig a megrendelőt kiszolgáló kereskedő számára egyszerű, kevés adminisztrációval járó, rugalmas rendszer.

Creaton JÓTETŐ Program

Keresse az Önhöz közel munkát vállaló tetőfedőket.

Creaton JÓTETŐ Program

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák