Hogyan lesz a tetőcserépből tartós tető?

Tetőfelújítást tervezők körében a legtöbben az elkészült tető műszaki színvonala miatt aggódnak – mutatta ki egy felmérés. Sajnos jogosan. Hogyan is lesz a kiváló tetőcserépből hosszú távon tartós tető? Miben nyújt segítséget a Creaton JÓTETŐ Programja? Lássuk!

Ma már nem túlzott elvárás, hogy termékei mellé a gyártó szolgáltatásokat is kínáljon. Nincs ez másként a Creaton esetén sem, hiszen a cégnek érdeke, hogy kiváló minőségű termékeiből kiváló minőségű, hosszútávon tartós kerámia tetők készüljenek.

Creaton tetőcserepek felrakása

Ebben a Creaton már a tetőépítés, tetőfelújítás tervezése során partner.
A Creaton színstúdióban számtalan szín és forma között választhatjuk ki házunkhoz, igényeinkhez és természetesen pénztárcánkhoz illeszkedő megoldást. A folyamat végén pedig pontos kimutatást kaphatunk a tetőnk szép és műszakilag korrekt tetőfedéséhez szükséges cserepek és kiegészítő elemek mennyiségéről. De ha mégis kiderül, hogy valamely elemből több szükséges, mint amely a Creaton házhoz szállításával érkezett, az egy-két szükséges elem a naponta induló, kistételes országos körfuvarral akár egy napon belül a helyszínre érkezik. Ez a szolgáltatás egyébként akkor is igénybe vehető, ha pl. a tetőre utólag felkerülő napelemek rögzítéséhez szükséges tartozékokhoz szeretnénk hozzájutni.
De mielőtt még a színek, formák és mennyiségek szóba kerülnek, vegyük igénybe a Creaton szakembereinek tanácsadását.

Creaton tetőcserepek

Miért is érdemes már a döntés előtt a Creaton szakembereinek segítségét igénybe venni?

A tető hajlásszögétől, jelenlegi műszaki állapotától is függ, hogy a Creaton széles választékából melyek között érdemes keresgélnünk. De ahogy arról már volt szó, a jó cserép még csak fél tető. A Creaton munkatársai akár kipróbált és jól képzett, a cég termékeit is jól ismerő tetőfedőket is ajánlanak. Ebben ugyanakkor a most útjára induló Creaton JÓTETŐ Program is hatékony segítséget nyújt.

Creaton tetőcserepek

Gyártói jótállás a kivitelezésért

Az elmúlt időszak szabályozási módosításai egyébként éppen a kivitelező felelősségi körébe utalták a munka elvégzéséhez szükséges anyagok minőségéért való jótállást, így ez különösen igaz.

Creaton tetőcserepek felrakása

Az éppen aktuális változások tükrében a kivitelező felelős tehát azért, hogy a munkája során a minőségi végeredményt kínáló műszaki illetve termékmegoldásokat alkalmazza. A megrendelők pedig jogosan leggyakrabban nem az építőipari termékek, hanem a kivitelezés minősége miatt aggódnak.

Creaton tetőcserepek és a szerelők

Creaton tetőcserepek felrakása

Erre kínál a Creaton JÓTETŐ Programja megoldást, ahol az építőanyag-gyártó vállal jótállást az általa ajánlott kivitelezők munkájáért. A programban a kerámia tetőcserepeket kínáló gyártó azon tetőfedőket ajánlja, akiknek a munkáját az elmúlt években megismerte, akikkel Együttműködési megállapodással rendelkezik, és akik körét a cég folyamatosan aktuálisan tartja.

Hogy néz ki a tetőjótállás?

A Creaton a JÓTETŐ Program feltételeiben meghatározott módon dokumentált tetőkre vállalja a jótállást. A cég a tetőfedőkkel együttműködve Etikai kódexet is kidolgozott, amelyet az érintett tetőfedőknek be kell tartaniuk. A gyártó cég az ajánlott tetőfedők tudását folyamatos képzésekkel aktívan tartja, munkájuk minőségét pedig rendszeresen ellenőrzi.
De ami talán a legfontosabb: a Creaton kerámia tetőcserepek írásban vállalt 50 év garanciája mellett 5 év jótállást is vállal az általa meghatározott keretek és dokumentáció szerint készülő JÓTETŐKRE. A csatlakozott tetőfedők már országszerte mindenhol elérhetőek, így a Creaton
jótállás az egész ország területén hozzáférhető.

Kész tető

Kész tető

Kész tető

A Programban való részvételhez az építtetőknek a www.creaton.hu weboldalon kell regisztrálniuk és máris több, tetőfedő közül választhatnak és kérhetnek ajánlatot. A JÓTETŐ Program előnye, hogy míg a tetőfedő munkáját könnyíti, mind a megrendelő, mind pedig a megrendelőt kiszolgáló kereskedő számára egyszerű, kevés adminisztrációval járó, rugalmas rendszer.

Creaton JÓTETŐ Program

Keresse az Önhöz közel munkát vállaló tetőfedőket.

Creaton JÓTETŐ Program

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!

Minden, amit tudnunk kell a cserepeslemezről – Útmutató A-tól Z-ig

Az időjárás még a legstabilabb tetőket sem kíméli. Idővel az anyagok elöregszenek, és egyre kevésbé alkalmasak eredeti funkciójuk ellátására. Amint a tető megérett a felújításra, többé nem megkerülhető a kérdés: milyen legyen az új tető? A cserepeslemez esztétikus, időtálló és gazdaságos megoldást jelent, tehát remek választás.

Nézze meg házát alumínium tető alatt!

Egy egyszerű családi ház látványát is feldobhatjuk, de legalábbis eljátszhatunk annak gondolatával, milyen lenne otthonunk egy trendi, egy elegáns vagy éppen hangulatos PREFA tető alatt. Ebben segítségünkre lehet a cég ingyenes fotószervíz szolgáltatása, amellyel megnézhetjük, hogyan festene új vagy felújítandó otthonunk a számtalan színben választható, viharálló, tartós és környezetkímélő fémtető alatt.

Családi ház korcolt tetővel – Miért ezt választotta a tulajdonos és mit mond erről a tervező?

A tetőfedési lehetőségek között válogatva családi házon kevésbé találkozunk korcolt tetővel. Hogy ez mégis jó döntésnek bizonyult, mindjárt kiderül, hiszen maga a tulajdonos és a ház építész tervezője mesél a választás okairól, a tervezés körülményeiről.

A Tesla legújabb innovációja: hatékony és magas szilárdságú napelemes tetőfedés

Az elektromos árammal hajtott autóinak fejlesztése után a Tesla tovább emeli a tétet: olyan fotovoltalikus tetőfedő anyagokat dobott piacra, melyek anyagukban és élettartamukban is különböznek az eddig ismert napelemes cserepektől.

Megújuló energia fémtetőről

Meglepő adat, hogy az éghajlatnak köszönhetően Magyarországon minden négyzetméterre körülbelül 1265 kilowattóra napenergia jut. Mivel ez több mint jónak nevezhető érték, így emiatt - és az egyre terjedő trendnek köszönhetően -, egyre több tetőn jelennek meg a nap energiáját összegyűjtő és hasznosító eszközök, napelemek és napkollektorok. Kifejezetten széles a választék, de amiről most szó lesz, az ezek biztonságos és tartós rögzítése – pl. fémtetőn.

A tervezéstől a felújításon és a tetőfedő anyagok kiválasztásán át a szigetelésig, itt mindent megtalál, amit a tetőkről tudnia kell

A tető az épület egyik fontos teherhordó szerkezete, épsége, megfelelő stabilitása éppen ezért kulcskérdés. Az épülethez illő formát és kialakítást, a tetőfedés típusát, anyagát, színvilágát a tervezés során kell meghatározni, majd a kivitelezésnél - minden részletre kiterjedően - szakszerűen végigvinni. A cél, a tető évtizedekig tartó időtállósága és nem utolsósorban esztétikája.