Hogyan lesz a tetőcserépből tartós tető?

Tetőfelújítást tervezők körében a legtöbben az elkészült tető műszaki színvonala miatt aggódnak – mutatta ki egy felmérés. Sajnos jogosan. Hogyan is lesz a kiváló tetőcserépből hosszú távon tartós tető? Miben nyújt segítséget a Creaton JÓTETŐ Programja? Lássuk!

Ma már nem túlzott elvárás, hogy termékei mellé a gyártó szolgáltatásokat is kínáljon. Nincs ez másként a Creaton esetén sem, hiszen a cégnek érdeke, hogy kiváló minőségű termékeiből kiváló minőségű, hosszútávon tartós kerámia tetők készüljenek.

Creaton tetőcserepek felrakása

Ebben a Creaton már a tetőépítés, tetőfelújítás tervezése során partner.
A Creaton színstúdióban számtalan szín és forma között választhatjuk ki házunkhoz, igényeinkhez és természetesen pénztárcánkhoz illeszkedő megoldást. A folyamat végén pedig pontos kimutatást kaphatunk a tetőnk szép és műszakilag korrekt tetőfedéséhez szükséges cserepek és kiegészítő elemek mennyiségéről. De ha mégis kiderül, hogy valamely elemből több szükséges, mint amely a Creaton házhoz szállításával érkezett, az egy-két szükséges elem a naponta induló, kistételes országos körfuvarral akár egy napon belül a helyszínre érkezik. Ez a szolgáltatás egyébként akkor is igénybe vehető, ha pl. a tetőre utólag felkerülő napelemek rögzítéséhez szükséges tartozékokhoz szeretnénk hozzájutni.
De mielőtt még a színek, formák és mennyiségek szóba kerülnek, vegyük igénybe a Creaton szakembereinek tanácsadását.

Creaton tetőcserepek

Miért is érdemes már a döntés előtt a Creaton szakembereinek segítségét igénybe venni?

A tető hajlásszögétől, jelenlegi műszaki állapotától is függ, hogy a Creaton széles választékából melyek között érdemes keresgélnünk. De ahogy arról már volt szó, a jó cserép még csak fél tető. A Creaton munkatársai akár kipróbált és jól képzett, a cég termékeit is jól ismerő tetőfedőket is ajánlanak. Ebben ugyanakkor a most útjára induló Creaton JÓTETŐ Program is hatékony segítséget nyújt.

Creaton tetőcserepek

Gyártói jótállás a kivitelezésért

Az elmúlt időszak szabályozási módosításai egyébként éppen a kivitelező felelősségi körébe utalták a munka elvégzéséhez szükséges anyagok minőségéért való jótállást, így ez különösen igaz.

Creaton tetőcserepek felrakása

Az éppen aktuális változások tükrében a kivitelező felelős tehát azért, hogy a munkája során a minőségi végeredményt kínáló műszaki illetve termékmegoldásokat alkalmazza. A megrendelők pedig jogosan leggyakrabban nem az építőipari termékek, hanem a kivitelezés minősége miatt aggódnak.

Creaton tetőcserepek és a szerelők

Creaton tetőcserepek felrakása

Erre kínál a Creaton JÓTETŐ Programja megoldást, ahol az építőanyag-gyártó vállal jótállást az általa ajánlott kivitelezők munkájáért. A programban a kerámia tetőcserepeket kínáló gyártó azon tetőfedőket ajánlja, akiknek a munkáját az elmúlt években megismerte, akikkel Együttműködési megállapodással rendelkezik, és akik körét a cég folyamatosan aktuálisan tartja.

Hogy néz ki a tetőjótállás?

A Creaton a JÓTETŐ Program feltételeiben meghatározott módon dokumentált tetőkre vállalja a jótállást. A cég a tetőfedőkkel együttműködve Etikai kódexet is kidolgozott, amelyet az érintett tetőfedőknek be kell tartaniuk. A gyártó cég az ajánlott tetőfedők tudását folyamatos képzésekkel aktívan tartja, munkájuk minőségét pedig rendszeresen ellenőrzi.
De ami talán a legfontosabb: a Creaton kerámia tetőcserepek írásban vállalt 50 év garanciája mellett 5 év jótállást is vállal az általa meghatározott keretek és dokumentáció szerint készülő JÓTETŐKRE. A csatlakozott tetőfedők már országszerte mindenhol elérhetőek, így a Creaton
jótállás az egész ország területén hozzáférhető.

Kész tető

Kész tető

Kész tető

A Programban való részvételhez az építtetőknek a www.creaton.hu weboldalon kell regisztrálniuk és máris több, tetőfedő közül választhatnak és kérhetnek ajánlatot. A JÓTETŐ Program előnye, hogy míg a tetőfedő munkáját könnyíti, mind a megrendelő, mind pedig a megrendelőt kiszolgáló kereskedő számára egyszerű, kevés adminisztrációval járó, rugalmas rendszer.

Creaton JÓTETŐ Program

Keresse az Önhöz közel munkát vállaló tetőfedőket.

Creaton JÓTETŐ Program

Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

A tetőszigetelés okos megoldását képviselő ISOTEC egy olyan komplett rendszert kínál, melynek alkalmazásával hatékonyan küszöbölhetők ki a hagyományos technikák használatából eredő hibák.

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Jó dolog, amikor az ember össze tudja kötni a kellemeset a hasznossal és ugyanígy több szempontból jó nekünk, ha a praktikust kötjük össze a kötelezővel. Hiszen, ha már valamire „hivatalból” is oda kell figyelnünk, azt miért ne tennénk úgy, hogy abból minden tekintetben a lehető legjobban jöjjünk ki? Erre jó példa az ISOTEC tetőszigetelés.

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

Az újrahasznosított anyagokból készült tetőszigetelés segíti a káros anyagok semlegesítését, ráadásul világos bevonata miatt kevésbé veszi fel a hőt, így növeli az energiahatékonyságot.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!

Minden, amit tudnunk kell a cserepeslemezről – Útmutató A-tól Z-ig

Az időjárás még a legstabilabb tetőket sem kíméli. Idővel az anyagok elöregszenek, és egyre kevésbé alkalmasak eredeti funkciójuk ellátására. Amint a tető megérett a felújításra, többé nem megkerülhető a kérdés: milyen legyen az új tető? A cserepeslemez esztétikus, időtálló és gazdaságos megoldást jelent, tehát remek választás.