Hirdetés

Díjazott fémlemezfedések

A „Fémlemezfedés az építészetben 2012” címmel pályázatot hirdetetett a Prefa. A díjat megvalósult épület és terv kategóriákban osztották ki. Emellett számos tervet részesítettek kiemelt dicséretben. 

A „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázat fődíját megvalósult projekt kategóriában Taskovics Andrea és Tóth Róbert nyerte, a váci Deákvárott felújított családi házának állókorcos fémlemezfedésért és ereszcsatornájáért.

Díjazott fémlemezfedések

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Fémlemezfedés az építészetben 2012

A terv kategória fődíját a „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázaton Láris Barnabás és Vesztergom Ádám székesfehérvári családi házának terve nyerte, amelyhez Reynobond fémfedést használt.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Mészáros János megvalósult épület kategóriában kiemelt dicséretet kapott a gödöllői Huniber házért, amelyhez Prefalzot használt.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Kiemelt dicséretet kapott terv kategóriában Borosné Kovács Marina, az Origami névre hallgató tervéért, a tervezett anyag Reynobond.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Pályi Gábor a Hilton Budapest várfalon keresztüli bejáratának tervéért, amelyhez Prefalzot használt, a „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázaton kiemelt dicséretet kapott.

20121024_Palyi_640_

A „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázaton kiemelt dicséretet kapott Boczkó Ákos Prefa Reynobond fémlemezfedést alkalmazó, az M1-es mosoni pihenőhelyére tervezett motelért.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Mészáros Gabriella soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvodája kiemelt dicséretben részesült. Az épületre Prefalz fémlemezfedést tervezett.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Lőrincz Attila kiemelt dicséretet kapott a tatabányai Innovációs Központ terveiért, amelyhez Prefa Sidinget használt.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Kiemelt dicséretben részesítették Hegyes János és Kovács László munkáját a Villányi Borászat és Bormúzeum terveiért, amelyhez Prefalz Solar napelemet, Reynobond kompozit homlokzati elemet és Prefalz állókorcos lemezfedést alkalmaztak.

Lőrincz Attila munkája

Balogh Rita, Bau Art Kft. kiemelt dicséretet kapott Prefalz fedésű marcali könnyűszerkezetes családi házáért.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Bakondi János minimál stílusú kaposvári családi házterve kiemelt dicséretet érdemelt Prefalz fedésért.

20121024__Bakondi__640_

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

A tetőszigetelés okos megoldását képviselő ISOTEC egy olyan komplett rendszert kínál, melynek alkalmazásával hatékonyan küszöbölhetők ki a hagyományos technikák használatából eredő hibák.

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Jó dolog, amikor az ember össze tudja kötni a kellemeset a hasznossal és ugyanígy több szempontból jó nekünk, ha a praktikust kötjük össze a kötelezővel. Hiszen, ha már valamire „hivatalból” is oda kell figyelnünk, azt miért ne tennénk úgy, hogy abból minden tekintetben a lehető legjobban jöjjünk ki? Erre jó példa az ISOTEC tetőszigetelés.

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

Az újrahasznosított anyagokból készült tetőszigetelés segíti a káros anyagok semlegesítését, ráadásul világos bevonata miatt kevésbé veszi fel a hőt, így növeli az energiahatékonyságot.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!