Hirdetés

Díjazott fémlemezfedések

A „Fémlemezfedés az építészetben 2012” címmel pályázatot hirdetetett a Prefa. A díjat megvalósult épület és terv kategóriákban osztották ki. Emellett számos tervet részesítettek kiemelt dicséretben. 

A „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázat fődíját megvalósult projekt kategóriában Taskovics Andrea és Tóth Róbert nyerte, a váci Deákvárott felújított családi házának állókorcos fémlemezfedésért és ereszcsatornájáért.

Díjazott fémlemezfedések

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Fémlemezfedés az építészetben 2012

A terv kategória fődíját a „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázaton Láris Barnabás és Vesztergom Ádám székesfehérvári családi házának terve nyerte, amelyhez Reynobond fémfedést használt.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Mészáros János megvalósult épület kategóriában kiemelt dicséretet kapott a gödöllői Huniber házért, amelyhez Prefalzot használt.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Kiemelt dicséretet kapott terv kategóriában Borosné Kovács Marina, az Origami névre hallgató tervéért, a tervezett anyag Reynobond.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Pályi Gábor a Hilton Budapest várfalon keresztüli bejáratának tervéért, amelyhez Prefalzot használt, a „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázaton kiemelt dicséretet kapott.

20121024_Palyi_640_

A „Fémlemezfedés az építészetben 2012” pályázaton kiemelt dicséretet kapott Boczkó Ákos Prefa Reynobond fémlemezfedést alkalmazó, az M1-es mosoni pihenőhelyére tervezett motelért.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Mészáros Gabriella soltvadkerti Evangélikus Egyházi Óvodája kiemelt dicséretben részesült. Az épületre Prefalz fémlemezfedést tervezett.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Lőrincz Attila kiemelt dicséretet kapott a tatabányai Innovációs Központ terveiért, amelyhez Prefa Sidinget használt.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Kiemelt dicséretben részesítették Hegyes János és Kovács László munkáját a Villányi Borászat és Bormúzeum terveiért, amelyhez Prefalz Solar napelemet, Reynobond kompozit homlokzati elemet és Prefalz állókorcos lemezfedést alkalmaztak.

Lőrincz Attila munkája

Balogh Rita, Bau Art Kft. kiemelt dicséretet kapott Prefalz fedésű marcali könnyűszerkezetes családi házáért.

Fémlemezfedés az építészetben 2012

Bakondi János minimál stílusú kaposvári családi házterve kiemelt dicséretet érdemelt Prefalz fedésért.

20121024__Bakondi__640_

Kapcsolódó cikkek

A lakásokkal szemben egyre nagyobb kereslet mutatkozik a házakra

A korábban nagy népszerűségnek örvendő lakások kezdik elveszteni a varázserejüket. Persze még mindig vannak olyanok, akik szívesebben alakítják ki otthonukat egy lakásban, mint egy házban, de egyre többet vannak azok, akik a házakat részesítik előnyben. Az Ingatlannet.hu utánajárt minek köszönhető a változás.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!

Minden, amit tudnunk kell a cserepeslemezről – Útmutató A-tól Z-ig

Az időjárás még a legstabilabb tetőket sem kíméli. Idővel az anyagok elöregszenek, és egyre kevésbé alkalmasak eredeti funkciójuk ellátására. Amint a tető megérett a felújításra, többé nem megkerülhető a kérdés: milyen legyen az új tető? A cserepeslemez esztétikus, időtálló és gazdaságos megoldást jelent, tehát remek választás.

Nézze meg házát alumínium tető alatt!

Egy egyszerű családi ház látványát is feldobhatjuk, de legalábbis eljátszhatunk annak gondolatával, milyen lenne otthonunk egy trendi, egy elegáns vagy éppen hangulatos PREFA tető alatt. Ebben segítségünkre lehet a cég ingyenes fotószervíz szolgáltatása, amellyel megnézhetjük, hogyan festene új vagy felújítandó otthonunk a számtalan színben választható, viharálló, tartós és környezetkímélő fémtető alatt.

Családi ház korcolt tetővel – Miért ezt választotta a tulajdonos és mit mond erről a tervező?

A tetőfedési lehetőségek között válogatva családi házon kevésbé találkozunk korcolt tetővel. Hogy ez mégis jó döntésnek bizonyult, mindjárt kiderül, hiszen maga a tulajdonos és a ház építész tervezője mesél a választás okairól, a tervezés körülményeiről.

A Tesla legújabb innovációja: hatékony és magas szilárdságú napelemes tetőfedés

Az elektromos árammal hajtott autóinak fejlesztése után a Tesla tovább emeli a tétet: olyan fotovoltalikus tetőfedő anyagokat dobott piacra, melyek anyagukban és élettartamukban is különböznek az eddig ismert napelemes cserepektől.