Hirdetés

Maximális fürdő élmény Swim Spa-val

Uszodai, illetve valóságos fürdőbeli körülményeket nehéz, vagy csak komoly kompromisszumok árán lehet otthon megteremteni. Azonban a Wellis új kollekciója olyan megoldásokat kínál, melyekkel akár egy uszoda, vagy egy wellness központ lehetőségeit tudhatjuk magunkénak.

Egy kerti medencénél kevés jobb dolog létezhet, ha az otthoni pihenést némi testmozgással szeretnénk összekapcsolni, ám azzal tisztában kell lennünk, hogy kivitelezése idő- és területigényes, felfordulással jár, fenntartása költséges. Ha mindezt nem szeretnénk vállalni, a medence nyújtotta élményekhez viszont ragaszkodunk, döntsünk a Swim Spa mellet.

Miért válasszuk a Swim Spa-t?

Ha a kertünk mérete alkalmatlan egy medence építésére, a belső terek pedig ebből a szempontból szóba sem jöhetnek, mindenképpen a telepített medencével járunk jobban. Akkor is érdemes erre voksolnunk, ha a medence szezon végén nem szeretnénk a téliesítéssel bajlódni. A költségekre koncentrálva ugyancsak megmutatkozik a telepített változat előnye: a szezonális hónapokban az épített medence átlagos fenntartási költsége csaknem kétszerese a telepítettnek. Nem elhanyagolható a biztonság sem! A telepített medencébe senki sem fog véletlenül belecsúszni, hiszen kialakítása és kemény fedele miatt - ami egyébként az alapár részét képezi - ez lehetetlen.

Wellis Swim Spa Rio Grande

Ugyancsak fontos, hogy a telepített medence igény szerint áthelyezhető. Kapható félig süllyesztett kivitel is, mely betonalap nélkül félig a talajba süllyeszthető.

Ellenáramoltató és hidromasszázs

A Swim Spa egyik legvonzóbb tulajdonsága a beépített ellenáramoltató, mely gondoskodik az úszás élményéről. Akár arra, hogy átmozgassuk testünket, akár egy keményebb edzésre is jól használható anélkül, hogy több tíz méteres medencét kellene megépíttetnünk. Ha csak pihennénk egy jólesőt, a medence másik felében vár a hidromasszázs, ahol a családdal vagy a barátainkkal oszthatjuk meg a kikapcsolódás perceit.

Wellis Swim Spa Rio Grande

A W-Flow rendszert egy új típusú szoftver vezérli, ennek köszönhető, hogy a medencék professzionális edzőkészülékként is alkalmazhatók. Hat sebesség közül választhatunk: a leglassúbb a “lebegő” mód, a legnehezebbel már egy versenyre is felkészülhetünk. Az edzés testre szabható: előre meghatározhatjuk az úszás sebességét, így a sprintek közé lassabb szakaszokat is beiktathatunk. Az úszópálca segít edzés közben a medence középvonalában maradni, így az edzés még hatékonyabb. Az áramlás sebessége 0,4-2,5 km lehet óránként.

Wellis Swim Spa Rio Grande

Ezek a medencék tehát a testmozgást a pihentető hidromasszázzsal ötvözik, minimális helyigénnyel. Mindegyik típus okos telefon alkalmazással vezérelhető, akkor is beállíthatjuk a víz hőmérsékletét, a keringetést, vagy ellenőrizhetjük az aktuális állapotot, ha éppen nem vagyunk otthon.

Wellis Swim Spa Rio Grande

Edzés vagy pihenés közben a zenét sem kell nélkülöznünk, erről a vízálló AquaSoul™ Pro hangrendszer gondoskodik.

Swim Spa típusok

  • RIO GRANDE 2019 W-FLOW Egy jól felszerelt masszázs- és egy úszómedence tökéletes kombinációja, melyet akár edzőtermi eszközként használhatunk. Az úszási terület belső szélessége csaknem 2 méter, hossza 314 cm.
  • RIO GRANDE 2019 TURBINE A 40 hidromasszázs fúvókákkal felszerelt medence a lehető legjobb masszázs élményt kínálja.
  • AMAZONAS 2019 W-FLOW Profi úszásra és az egyedi masszázsra egyaránt alkalmas, az úszó terület szélesebb, a masszázs részen két ülőhely található. Speciális edzési megoldásokat kínál testre szabható úszási funkciókkal.
  • AMAZONAS 2019 TURBINE Két ülőhelyes masszázs résszel ellátott, így párhuzamosan használhatjuk a profi úszást és az egyedi masszázst. A turbinával az energiafogyasztás rendkívül alacsony, viszont az áramlási sebesség magas.
  • DANUBE 2019 W-FLOW Két ülőhelyes, látványos kivitel, a két oldalról megvilágított szökőkút fúvókáknak köszönhetően. Speciális edzési megoldásokat és testre szabható úszási funkciókat kínál.
  • DANUBE 2019 TURBINE Ugyancsak két ülőhelyes kialakítás és turbinás meghajtás, így rendkívül alacsony az energiafogyasztás, erős áramoltatással.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKEK IRÁNT

Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

A Himalájából az otthonunkba – a só egészséges és esztétikus megoldásai

Rendhagyó, eddig kevésbé ismert felhasználási módját mutatjuk be a sónak. A Himalája Sóház a Pakisztánból származó só számos felhasználási lehetőségét kínálja. Mi most elsősorban arra a szegmensre helyeztük a fókuszt, mely Magyarországon még talán kevésbé ismert: a sóra, mint lakberendezési megoldásra.

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Mindannyiunkban él egy kép, vagy egy benyomás a masszázsmedencéről: ez maga a luxus, nagy helyigényű, komoly szerkezet, melynek telepítése szakértelmet, üzemeltetése pedig gondosságot igényel. A Softub azonban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely megcáfolja az összes sztereotípiát.

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Ha olyan dolgokat kellene hirtelen felsorolnunk, melyek segítségével pihentető oázist varázsolhatunk otthonunkból, akkor a masszázsmedence biztosan az első háromba kerülne. A felhőtlen ejtőzésnek azonban némi ára van: jól működő masszázsmedence nem létezik karbantartás nélkül. Vegyük sorra a teendőket!

Igneus finn szauna

A rendszeres szauna használat egészségre gyakorolt pozitív hatásai régóta ismertek: fokozza az anyagcserét, segíti a méreg- és salakanyagok kiürítését, élénkít, erősíti az immunrendszert.

Palermo masszázsmedence

A masszásmedence egyszerre kínál lehetőséget a kényelemre és az egészséges életmódra. Ellazulni, netán felfrissülni a kellemesen meleg vízben a szeretteink társaságában, vagy akár egyedül – mi lehet jobb ennél?