Hirdetés

A minőségi ereszcsatorna legfontosabb tulajdonságai

A magastetős épületek nélkülözhetetlen tartozéka az ereszcsatorna, mely nélkül a falazat súlyos károkat szenvedne. Mikor mondhatjuk, hogy az ereszcsatorna jó minőségű?

A minőségi ereszcsatorna tulajdonságai

A minőségi NIAGARA ereszcsatorna rendszer egy komplett vízelvezető rendszer, mely minden tetőre tökéletes, ezenfelül könnyen összeszerelhető. Bármilyen éghajlaton jól teljesít és bármelyik létesítményhez ideálisan hozzáilleszthető. A helyesen felszerelt ereszcsatorna rendszer biztosítja az egész tetőrendszerről az esővíz gyors és biztos elvezetését, ellenáll a víz súlyának, a tetőről lecsúszó hónak, vagy a rétegződő jég okozta deformációknak.

NIAGARA ereszcsatorna rendszer kétféle méretben és gazdag színválasztékban kapható
NIAGARA ereszcsatorna rendszer kétféle méretben és gazdag színválasztékban kapható

Az ajánlott méretek és egyben a leggyakrabban használt rendszerek a 125/90 mm, 150/100 mm és 190/120 mm (ereszcsatorna átmérő/lefolyócső). A rendszeren belül nyolcféle színben, plusz horganyzott felületekben választhatók a termékek és a Niagarából nyolcféle rendszer érhető el.

A gazdag méret- és színválasztéknak köszönhetőn a struktúra egyedileg illeszkedik a tetőszerkezetek és az épületek, illetve az ipari csarnokok homlokzatának felületéhez és színéhez.

NIAGARA ereszcsatorna rendszer kétféle méretben és gazdag színválasztékban kapható
NIAGARA ereszcsatorna rendszer kétféle méretben és gazdag színválasztékban kapható

A kétféle méret lehetővé teszi az adott tetőfelülethez leginkább illő ereszcsatorna kiválasztását. Nagyon fontos, hogy a tetőhöz megfelelő méretű (125 mm vagy 150 mm) ereszcsatornát, illetve megfelelő mennyiségű lefolyót válasszunk.

Érdeklődöm a termék iránt

Az ereszcsatorna tartókat a lehető legsűrűbben, minden szarufához megfelelően rögzítsük, így elkerülhető a téli csapadék okozta deformitás. Az elemválaszték minden speciális igényt kielégít.

A minőségi termékeket gazdag elemválaszték jellemzi
A minőségi termékeket gazdag elemválaszték jellemzi

Az ereszcsatorna rendszer a legkorszerűbb technológián alapuló hidegen hengerelt acéllemezből készül. A rendszerelemek alapanyaga 0,70 mm vastagságú acéllemez, mely biztosítja a hosszú élettartamot. Az elemek kétoldalról horganyzottak (275g/m2) és pural réteg bevonatot kapnak (2x50 µm) a gyártás során. A pural réteget extra sima felület és tartós szín, valamint esővíz és légköri szennyeződésekkel szembeni ellenállás jellemzi. A bádog nyolc rétegben felvitt védőrétege garantálja az elemek tökéletes rozsdásodás elleni védelmét, ami többszörösen megnöveli azok élettartamát. Ezért az ereszcsatorna rendszert többéves megbízhatóság jellemzi, a karbantartás csupán a csatornákban lévő szennyeződések eltávolításából áll.

A pural rétegbevonat garantálja a rozsdamentességet és jelentősen megnöveli az ereszcsatorna élettartamát
A pural rétegbevonat garantálja a rozsdamentességet és jelentősen megnöveli az ereszcsatorna élettartamát

A legújabb innováció azonban már egy ennél is mélyebb kialakítású ereszcsatorna, mely a jelenleginél jelentősen nagyobb mennyiségű esővíz elvezetésére képes.

Bővebben a termékről Ajánlatot kérek a gyártótól

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

A tetőszigetelés okos megoldását képviselő ISOTEC egy olyan komplett rendszert kínál, melynek alkalmazásával hatékonyan küszöbölhetők ki a hagyományos technikák használatából eredő hibák.

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Jó dolog, amikor az ember össze tudja kötni a kellemeset a hasznossal és ugyanígy több szempontból jó nekünk, ha a praktikust kötjük össze a kötelezővel. Hiszen, ha már valamire „hivatalból” is oda kell figyelnünk, azt miért ne tennénk úgy, hogy abból minden tekintetben a lehető legjobban jöjjünk ki? Erre jó példa az ISOTEC tetőszigetelés.

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

Az újrahasznosított anyagokból készült tetőszigetelés segíti a káros anyagok semlegesítését, ráadásul világos bevonata miatt kevésbé veszi fel a hőt, így növeli az energiahatékonyságot.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!