Élet a zöldben – Otthon a kertben

A kerti élet ma már sokkal többet jelent, mint a teraszon elszórt néhány étkező bútor vagy napágyak sora a medence mellett. A nagy ötlet a különféle „kerti szobák” kialakítása, melyek ugyanazt a kényelmet és otthonosságot adják a falakon kívül is, mint a házunkban.

Egyre többen tekintenek úgy a kinti világra, mint a belső terek meghosszabbítására. Olyan funkciókat vihetünk ki a szabad ég alá, mint például egy jól felszerelt konyha vagy egy négy évszakban is kényelmes nappali.

Ráadásul az elmúlt egy év rámutatott arra, hogy a létezés puszta öröme az otthonunkban, a legszemélyesebb világunkban kezdődik és gyakran ott is ér véget. Szemléletváltásra kényszerültünk, a fókusz átalakult, figyelmünk közelre, a családunkra, az otthonunkra irányul, és ott keressük a harmóniát.

Tó2 kerti bútor

Ennek tükrében gondold végig, vajon szánsz-e annyi időt és energiát a házad külterének, a terasznak, a kertnek a megálmodására és berendezésére, mint a belsőépítészetre, a benti bútorokra és dekorációra.

Egy jól megtervezett és berendezett kerttel teljes értékű élettérrel bővíthetjük a falakon kívül is otthonunkat. Nem csak megnöveljük vele az élhető négyzetmétereket, hanem ingatlanunk értékét is növeljük. Hogy egy jól átgondolt, sok funkciós és szépen kivitelezett outdoor világot élvezhess, mihamarabb kezdj el vele foglalkozni.

Tó2 kerti bútor

Ha tervezel, bátran gondolkodj 365 napban és 24 órában! Akár télen is napfürdőzhetsz, főzhetsz, bulizhatsz a szabadban. Ha tudatosan állsz a témához, valóban egy teljes, télen-nyáron használható élettérrel bővíted ki otthonodat kint, a szabadban.

2021-re mi is megújultunk és berendeztük a saját kertünket, ahol testközelből tapasztalhatod meg a kerti élményt. Elheveredhetsz, elálmodozhatsz bemutatókertünkben. Sokszínű és üdítő kínálatunk közt meglátod, te is megújulsz majd. Szeretnénk, ha nálunk egy vidám élettel teli kültér elevenedne meg szemeid előtt, ha a kertedre gondolsz. Segítünk az inspirálódásban és végigkísérünk a tervezési folyamaton, a legelső fázistól a legutolsóig. Ebben kiváló szakembereink és képzett értékesítőink lesznek majd a segítségedre.

Tó2 kerti bútor

Mindennel ellátunk, amire csak vágyhatsz a kertedben. Neked majd csak a vidám társaságról kell gondoskodnod.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Trendek 2021

Ami bent, az kint

A kertberendezési trendek mindig követik a beltéren domináló stílusokat, így egy harmonikus otthonban a két élettér egységbe olvad.

Kárpitos és kötél

Az innovatív anyagból készült kárpitos bútor, és az izgalmas fa- vagy alumíniumvázzal kombinált kültéri kötélből készült székek, lounge-ok már minden gyártó kínálatában megtalálhatók.

Tó2 kerti bútor

Harmonikus sokszínűség az anyaghasználatban

Akár egy életteren vagy egy bútoron belül is kombinálhatjuk az anyagokat - teakfát kötéllel, alumíniummal, vagy akár kárpittal is.

Színes szövetek

Egyre népszerűbbek a karakteres színek, közülük is azok, melyek jól harmonizálnak a természet zöldjével. Az ülőpárnák és a kárpit színének kiválasztásánál bátran nyúljunk a mustársárga és a kék különféle árnyalataihoz is, ha a lilát túl merésznek, a barnát és a szürkét pedig túl semlegesnek találjuk. Egy natúr szövetű kanapéhoz pár kontrasztos dekorpárna felpezsdíti az összhatást.

Tó2 kerti bútor

Puha és kényelmes padló

A kert és a terasz cipőmentes zóna. A beltéri komfortot úgy csempészhetjük ki a teraszra, ha a nappalink stílusához és az ott használt anyagokhoz illeszkedő kerti bútorokat használunk, a megfelelő méretű, színű és stílusú szőnyegekkel és puffokkal kiegészítve. Kültéri szőnyegeknél az anyagában csíkos minta a favorit 2021-ben.

365 napig tart a kerti szezon

A kerti bútorok intenzív fejlődésével ma már egész évben használható élettereket alakíthatunk ki. Véget ért a párnák ki-be rakosgatásának évtizedes, nyűgös korszaka. Színes kárpitok, puha szőnyegek, varázslatos kerti lámpák, sokoldalú grillsütők, teraszfűtők és árnyékolók használatával élvezzük az életet a szabadban is szabadon, egész évben.

Tó2 kerti bútor

Kültéri konyha

Hódítanak a kültéri konyhák. Mosogatótálak, hűtők, tárolórekeszek, sütő… mindent megtalálunk bennük, amire egy jóízű menü elkészítéséhez szükségünk van.

Tűz

A modern tűzrakók olyan találkozóhelyek, mely körül szívesen gyűlnek össze a vendégek.

Tó2 kerti bútor

Karakteres kiegészítők

Legyünk merészek és lazák, válasszunk karakteres kiegészítőket. Legyen az kültéri szőnyeg, lámpa, puff vagy egy hatalmas virágtartó, a kert ezektől a tárgyaktól lesz igazán otthonos.

Élet a zöldben

Divatban a környezettudatosság és az újrahasznosított anyagok. Válasszuk a hosszantartó minőséget.

Tó2 kerti bútor
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

Egy saját medence a kertben vagy a házban egyszerre kínálja a biztonságos és kellemes otthoni időtöltés lehetőségét, valamint jelentősen növeli az ingatlan értékét.

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

A legizgalmasabb idei kültéri trendek egyike a komplett, épített kerti konyha – egy olyan tér, amely minden, a konyhákkal szemben támasztott elvárásnak megfelel: rengeteg tároló- és munkafelületet tartalmaz, mosogathatsz, hűthetsz és süthetsz benne, emellett formatervezett és stílusos, valamint teljesen időjárásálló.

Okos megoldások a kertben - Tökéletes kényelem, gombnyomásra

Mindaz, amit eddig csak filmekben láttál, mára valósággá vált: az intelligens otthon ma már olyan összehangolt rendszerként működik, mely szinte önálló életre kel. A te igényeidre szabva, a te kényelmedet szolgálva távolról is vezérelhetővé teszi a ház és a kert működését a világítási és biztonsági rendszerektől az árnyékolásig és medencefűtésig, a legújabb anyagok segítségével pedig minimálisra csökkenti kerti bútoraid karbantartási idejét – így még több időd marad pihenésre!

Az otthon egy érzés, kültéren is! Hangulatos elemek a kertbe a Tó2-től

Elérkezett az ideje a kertbe költözésnek: telepítsük ide nappalinkat, olvasó- vagy társalgó sarkunkat. Nem csak kényelmessé, hangulatosság varázsolhatjuk a helyet néhány kiegészítő és kisebb bútor segítségével.

Kerttervezés lépésről lépésre

Milyen lehetőségek rejlenek a kertben? Hogyan tervezzünk, hogyan épül fel egy tervezői folyamat? Mire érdemes figyelni, ha tervezőt választunk? Cikkünkben erről is beszélgetünk Nagy Dorina okleveles kerttervező mérnökkel.

Tó2 – A kerti élet örömei

Izgalmas bemutatótérrel bővült a hazai kertberendezési piac. A Törökbálinton található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

Kis erkélytől a nagy teraszig – burkolatok, világítás, berendezés

A tavasztól őszig tartó időszakban különösen felértékelődnek még a tágasnak nem mondható külső terek is. A legapróbb erkélynek is örülni tudunk, ha pedig a talpalattnyinál több hely is jutott, azt már szinte felér a mennyországgal. Feltéve, ha jól használjuk és paradicsomi állapotot teremtünk.